Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu topikte en çok şeye seviniyorum . Bir sürü arkadaşım oldu . 🤗🤗 size bir şey diyim mi şöyle bir ortamım yoktu sizi tanıyana kadar . Şuan yaşadığım yerde bir adet komşum bile yok. Yakınımda ev bile yok . Tamam sakin yer olması güzel ama yinede insan arada bir kadınlarla oturup sohbet etmek istiyor. Öyle yapamasamda burada o hissiyatı buldum . Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Kız biz hep beraber kayfe yapıp beraber içmiş gibi içenleriz🤣 hissetmen ne güzel ya 😍 yarın da yapalım kayfeye gelmiş gibi oluruk

Bi sayfa vardı da 120 den geriye diye ama o bugün oruç değildi 🤣
Yok canım benim sadece vatsap ve bu grup var başka hesabım yok ama 60 olunca buraya resim atcam 120 + ustuykenle resmimle 60 kilo resmimi atacağım inşallah o günleri görürsek ama şunu da diyim ben 68 kilodayim ama 68 durmuyorum daha zayıf durdugumu söylerler spor ve yürüyüşten sanırım 😅 bak neslicim gel sen beni dinle ben sana saati saatine liste yapayim 1 hafta dediğimi yap be kaçamaksiz çok güzel kilon gitcek diyetsyen bile şaşırsın tebrik etsin seni 😁😉 hepinizi çok sevdim ama nesli sen bnm geçtiğim yoldan geçiyorsun ondan sana ayrı bi dostluk oluştu 🤩

12:30 2 Akdeniz ekmeği 1 yumurta yarım peynir 2 yeşil zeytin 3-5 çatal mıhlama 2-3 lokma sucuklu yumurta 1 Çatal acuka 1 tatlı kaşığı bal çay kaşığının yarısı tereyağ 2 bardak çay şekersiz 1 kuru kayısı

13:30 kayfe yarım ayva tatlısı

19:00 5-6 yk kadar karnabahar (Ayfer’de) 3 yk kavrulmuş kıyma 1 dilim ekmek

Soda

E Elif_Eylul

Yok canım benim sadece vatsap ve bu grup var başka hesabım yok ama 60 olunca buraya resim atcam 120 + ustuykenle resmimle 60 kilo resmimi atacağım inşallah o günleri görürsek ama şunu da diyim ben 68 kilodayim ama 68 durmuyorum daha zayıf durdugumu söylerler spor ve yürüyüşten sanırım 😅 bak neslicim gel sen beni dinle ben sana saati saatine liste yapayim 1 hafta dediğimi yap be kaçamaksiz çok güzel kilon gitcek diyetsyen bile şaşırsın tebrik etsin seni 😁😉 hepinizi çok sevdim ama nesli sen bnm geçtiğim yoldan geçiyorsun ondan sana ayrı bi dostluk oluştu 🤩
:KK60:pammmukkk gibi oldum 😁çok teşekkür ederim 🙏 şimdi ben diyetisyene ekonomik gidiyorum yani 2 haftada bir gidiyorum birinde liste alıyorum diğerinde sadece tartiliyorum.liste vermediği haftalarda beni klasik 3 öğün e yönlendiriyor bazen de yağ yakıcı diyetleri var onu yapalım diyor...yani listesiz olan 2 haftada senin diyetine ve önerdigine başlayalim seve seve yaparım...yaklaşımınız beni çok mutlu etti :KK68:

12:30 2 Akdeniz ekmeği 1 yumurta yarım peynir 2 yeşil zeytin 3-5 çatal mıhlama 2-3 lokma sucuklu yumurta 1 Çatal acuka 1 tatlı kaşığı bal çay kaşığının yarısı tereyağ 2 bardak çay şekersiz 1 kuru kayısı

Soda

E Elif_Eylul
Akdenizliyim ve bu ekmeği ilk defa duyma şokum 😬

14 Aralık menu
Sabah, iki dilim avakado soslu kızarmış ekmek, bir kızarmış yumurta bir dilim peynir çay.

Öğlen lavaş tost

Ara iki kahve

Akşam E Elif_Eylul
IMG20221214183814.jpg

:KK60:pammmukkk gibi oldum 😁çok teşekkür ederim 🙏 şimdi ben diyetisyene ekonomik gidiyorum yani 2 haftada bir gidiyorum birinde liste alıyorum diğerinde sadece tartiliyorum.liste vermediği haftalarda beni klasik 3 öğün e yönlendiriyor bazen de yağ yakıcı diyetleri var onu yapalım diyor...yani listesiz olan 2 haftada senin diyetine ve önerdigine başlayalim seve seve yaparım...yaklaşımınız beni çok mutlu etti :KK68:
Mutlu ol ki hedefe daha hızlı ulaşalım 😍 sen liste almadığın hafta bana söyle çok güzel bir şekilde kilon cupp diye incek 😉 bu topigi seviyorum arkadaş havası bile insanı motive ediyor 🤩

Mutlu ol ki hedefe daha hızlı ulaşalım 😍 sen liste almadığın hafta bana söyle çok güzel bir şekilde kilon cupp diye incek 😉 bu topigi seviyorum arkadaş havası bile insanı motive ediyor 🤩
Aynen..bana da çok iyi hissettirdi.geldigimden beri hem kaptanlarımız hem arkadaşlar güzel yaklaştılar hep 🥰Allah razı olsun.gruplar eşler kontroller de hep adapte tutuyor diyette..benim gibi yolu uzun olanlar için bu çok önemli

Aynen..bana da çok iyi hissettirdi.geldigimden beri hem kaptanlarımız hem arkadaşlar güzel yaklaştılar hep 🥰Allah razı olsun.gruplar eşler kontroller de hep adapte tutuyor diyette..benim gibi yolu uzun olanlar için bu çok önemli
Gerçek samimi dostluklar gibi değil mi? Yalansız dolansız, kendin olabildiğin dostluklar gibi

Sabah 8.30
Tırnaklı pide 2 el kadar
Patatesli yumurta peynir 3 zeytin

Öğle 13.00
Bir kase ezogelin çorbası
Buuuyuk tabak palicanli mantar

Ara 17 ve 19
Yarım kase çorba
Bir hurma bir mandalina çeyrek elma

2 litre su 1 litre maydanoz suyu

E Elif_Eylul M MissHayaLet

Eklentiler

• 16710362670611204922445681256645.jpg
    16710362670611204922445681256645.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 28
Aaa teşekkürler tamam 😍

Ay yarın sorayım. Soda için diyordu çok eskiden tekrar sorayım bakalım ne dicek. Magnezyumum iyi çünkü 🫤

Tamamdır çok teşekkürler, hemen yemem mümkün değil. Çünkü hazırlamam lazım :rolleyes:

Ben tam tersi işten külkedisi moduna çektim 🤣
😂

Çok güzel bir konu ya değindin uzun yol olunca istikrar ve azim birazda disiplin gerekli yoksa ilk motivemiz düştüğünde hemen nasılsa olmuyor deyip birakyo çoğu arkadaş önemli olan bıkmadan usanmadan kendine eziyet etmeden sağlıktan olmadan ilerlemek ben hep tek başıma mücadele ettim ve çevremdeki insanlar çok acımasızdı hep beni ağlattılar birak yapamzsn olmaz senden bi dünya ilaç iciyorsun veremezsin dediler ben doktoru bile şaşırtmış insanım oda vermemin zor olduğunu söyledi beni gördü şok oldu demek ki insan istesin oluyor bak 5 yıl dile bile kolay değil 5 yıldır mücadele içindeyim anlımin akıyla zafere ulaşacağım hedef 14 temmuz 2023.
50 kilo olcam inşallah 😎

Evet 14 Aralık menüm
Koca bir leğen salata bol yeşillikli
Ispanak
1 kase çorba bolll suuuuuu
Ben sahur yapmıyorum şimdilik bu kadar adım resmi atcam birazdan
Spor leslie 40 dk
Wanyo mori 30 dk
Allah bereket versin 😂😂
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰
Bugunki menüm
Sabah 1 yumurta 5 zeytin
1 dilim peynir
Ara
1 ayva
Akşam Karnabahar kisiri
Bugün spor vardı 30dk kardio 30 dk bölgesel ayrıca adım da var onu da atacağım
M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰
14 Aralık menü
Kahvaltı =1 poğaça,1 bardak şekersiz çay

Ara =1 fincan şekerli kahve,4 kare sütlü çikolata

Akşam =2 haşlanmış yumurta,4 kaşık yoğurt,2 dilim ekmek

Su 3,5 4 lt olur

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰

Soda

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 🥰
14 Aralık menu
Sabah, iki dilim avakado soslu kızarmış ekmek, bir kızarmış yumurta bir dilim peynir çay.

Öğlen lavaş tost

Ara iki kahve

Akşam E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3177015
Afiyet olsun canım 🥰
Sabah 8.30
Tırnaklı pide 2 el kadar
Patatesli yumurta peynir 3 zeytin

Öğle 13.00
Bir kase ezogelin çorbası
Buuuyuk tabak palicanli mantar

Ara 17 ve 19
Yarım kase çorba