- 9 Ağustos 2016
- 6.515
- 21.307
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.981
Kız asıl kendine özenEvet kaptanım aslında beceremiyorum sanırım bu işi akşama kadar yalnızım ya atistiriyorum sadece hatalı davraniyorum ben bı beslenmeyi beceremiyorum yaprasayi aksmaa yemiceklerdi bitirmem gerekiyodu sadece pirasa yedim yoğurdu çıkarmaya salata yapmaya da üşendim kendime sadece hazırlık yapmaya
ama dinliyorum yaaaaBundan sonra az yiyorsun çok yiyorsun demicem bakalim ne olcak herkes kendi kafasina göre yapsindediklerim hep şuanda benim dedigime geldiler
Oh oh miss gibiSen tabi önceki klasik kahvaltilarimi bilmediğin için bu kalasik kahvaltim çok konuşuldu burdaMenemenli patatesliydi
Ne bilim üşeniyorumKız asıl kendine özenüşenme
Bak ben pazartesi pazardan yesillik alinca ilk yarısını suya basar yıkar dograr bir legene sadece sogan haric doğrarim kapatirim,3gün gider o banaEvet kaptanım aslında beceremiyorum sanırım bu işi akşama kadar yalnızım ya atistiriyorum sadece hatalı davraniyorum ben bı beslenmeyi beceremiyorum yaprasayi aksmaa yemiceklerdi bitirmem gerekiyodu sadece pirasa yedim yoğurdu çıkarmaya salata yapmaya da üşendim kendime sadece hazırlık yapmaya
Ana yerinde durmuyor Sun hiçM MissHayaLet anam bana gelmek icin gün sayıyordogum gününü nezaman yapcan dedi,anne cuma parkeciler gelcek bitsin haftaya kalir,elifin nöbeti varmis pazar günü,cumartesi arkadaslarinla olcakmis dedim
Heee dedi ben gelirim bakarsin pazar falan dedi
TurpAşırı klasik peynir zeytin yumurta dereotu maydanoz taze soğan turp gibi
Aynen bende böyle yapıyorum. Bu ara yapamadım. Havuçları da temizleyip suyun içine koyup kapağını kapatıyorum hep hazırBak ben pazartesi pazardan yesillik alinca ilk yarısını suya basar yıkar dograr bir legene sadece sogan haric doğrarim kapatirim,3gün gider o bana
Yicegim zaman domates salata ne istiyosan dogra limonla yağla
Sen burda hata ediyosun,nerde,ne zaman ne yencegini kararlaştıramiyosun
Elifi aramis onu anane serum takayimmi nasil oldun diyeAna yerinde durmuyor Sun hiçbana da dedi ablama giderim öyle serum yerim Allah'ım dedim
1 hafta gitmedi yeşilliğim benimde bugün tekrar aldım geçen cuma almistimBak ben pazartesi pazardan yesillik alinca ilk yarısını suya basar yıkar dograr bir legene sadece sogan haric doğrarim kapatirim,3gün gider o bana
Yicegim zaman domates salata ne istiyosan dogra limonla yağla
Sen burda hata ediyosun,nerde,ne zaman ne yencegini kararlaştıramiyosun
Anldm kadarıyla annen doğum gününü bahane ederek gelcek sana normal zamanda gelemiyor muM MissHayaLet anam bana gelmek icin gün sayıyordogum gününü nezaman yapcan dedi,anne cuma parkeciler gelcek bitsin haftaya kalir,elifin nöbeti varmis pazar günü,cumartesi arkadaslarinla olcakmis dedim
Heee dedi ben gelirim bakarsin pazar falan dedi
Mor lahanada hazir kavanozdaAynen bende böyle yapıyorum. Bu ara yapamadım. Havuçları da temizleyip suyun içine koyup kapağını kapatıyorum hep hazır
O güne kadar iyileştirdi bariElifi aramis onu anane serum takayimmi nasil oldun diye
Egerki annen dogum günü yaparsa orda takarsin demis
Elifte konusmadik annemle daha demis
Doğum gününde serum takmayan da ne bilimmmElifi aramis onu anane serum takayimmi nasil oldun diye
Egerki annen dogum günü yaparsa orda takarsin demis
Elifte konusmadik annemle daha demis
Geliyor canım dün bana geldi 5 te gitti ablamın ev şu an tadilatta ondan dolayı 1,5 ay gelmedi galibaAnldm kadarıyla annen doğum gününü bahane ederek gelcek sana normal zamanda gelemiyor mu
Tuz limonla falan ovuyorsun di miMor lahanada hazir kavanozda
Yani pratik