- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.961
Hoşgeldin canimBen geldim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canimBen geldim...
İnşallah olacaksın tabiki zor kısmı başarmışsin... E Elif_Eylul filiz ablanın da bence az yiyorsunuz dediği o..sürdürülebilir bir diyet olması ve bizi mod olarak düşürmemesi önemli...hep birlikte başaracağız öncesi sonrası fotolarimiz şahane olacakÇok güzel bir konu ya değindin uzun yol olunca istikrar ve azim birazda disiplin gerekli yoksa ilk motivemiz düştüğünde hemen nasılsa olmuyor deyip birakyo çoğu arkadaş önemli olan bıkmadan usanmadan kendine eziyet etmeden sağlıktan olmadan ilerlemek ben hep tek başıma mücadele ettim ve çevremdeki insanlar çok acımasızdı hep beni ağlattılar birak yapamzsn olmaz senden bi dünya ilaç iciyorsun veremezsin dediler ben doktoru bile şaşırtmış insanım oda vermemin zor olduğunu söyledi beni gördü şok oldu demek ki insan istesin oluyor bak 5 yıl dile bile kolay değil 5 yıldır mücadele içindeyim anlımin akıyla zafere ulaşacağım hedef 14 temmuz 2023.
50 kilo olcam inşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ne der ya da ne demezKim ne der
Evet sakaryadan selamlarSakaryadamisin sen
Bundan sonra az yiyorsun çok yiyorsun demicem bakalim ne olcak herkes kendi kafasina göre yapsin dediklerim hep şuanda benim dedigime geldilerİnşallah olacaksın tabiki zor kısmı başarmışsin... E Elif_Eylul filiz ablanın da bence az yiyorsunuz dediği o..sürdürülebilir bir diyet olması ve bizi mod olarak düşürmemesi önemli...hep birlikte başaracağız öncesi sonrası fotolarimiz şahane olacak
Ben azmi yiyorum filiz ablaBundan sonra az yiyorsun çok yiyorsun demicem bakalim ne olcak herkes kendi kafasina göre yapsin dediklerim hep şuanda benim dedigime geldiler
Gecmesinler başka rakamlara numaralara ya ne cekiyoz be2.ci haftaya gectiler hâlaa 1deler
Burda benden baska kimse karismaz biseyde demez,heleki hatrim varsa tartisma bile yapmazlar kızlarrr deyince tık yok, kendimi birbok sanmıyorum sagolsunlar herkeste saygılı burdaNe der ya da ne demez
Proteini sebzeni yeşilliğini eksik etmicen aç kalarak olmuyor ama yarın size bir leğen salatamin resmini atcam onu yedikten sonra başka bi seye yer kalmıyor ama ben genede yemem gerekenleri yiyorumİnşallah olacaksın tabiki zor kısmı başarmışsin... E Elif_Eylul filiz ablanın da bence az yiyorsunuz dediği o..sürdürülebilir bir diyet olması ve bizi mod olarak düşürmemesi önemli...hep birlikte başaracağız öncesi sonrası fotolarimiz şahane olacak
Spor yaptigin icin özellikle sahur yapman lazim,enazindan süt hurma gibiEvet 14 Aralık menüm
Koca bir leğen salata bol yeşillikli
Ispanak
1 kase çorba bolll suuuuuu
Ben sahur yapmıyorum şimdilik bu kadar adım resmi atcam birazdan
Spor leslie 40 dk
Wanyo mori 30 dk
Allah bereket versin
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Ben azmi yiyorum filiz abla
Afiyet olsun canımMenüm sabah klasik kahvaltı ama gerçekten klasik yani
Ara 3 ceviz
Ara yeşillik yedim bol limonlu
Öğle pırasa
Ara mandalina elma
Akşam bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt salata E Elif_Eylul
Adın gibi mi çok klasikMenüm sabah klasik kahvaltı ama gerçekten klasik yani
Ara 3 ceviz
Ara yeşillik yedim bol limonlu
Öğle pırasa
Ara mandalina elma
Akşam bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt salata E Elif_Eylul
Evet kaptanım aslında beceremiyorum sanırım bu işi akşama kadar yalnızım ya atistiriyorum sadece hatalı davraniyorum ben bı beslenmeyi beceremiyorum yaprasayi aksmaa yemiceklerdi bitirmem gerekiyodu sadece pirasa yedim yoğurdu çıkarmaya salata yapmaya da üşendim kendime sadece hazırlık yapmayaAfiyet olsun canım
Pırasanın yanına,ekmek,yogurt,salata giderdi
Aksamda protein koysaydin keske
Haklısın abla tamam kaptan sen ne dersenSpor yaptigin icin özellikle sahur yapman lazim,enazindan süt hurma gibi
Zaten sen nerelerden gelmissin söylemeye gerek yok
Kurulan bağ çok güzel o yüzdenBurda benden baska kimse karismaz biseyde demez,heleki hatrim varsa tartisma bile yapmazlar kızlarrr deyince tık yok, kendimi birbok sanmıyorum sagolsunlar herkeste saygılı burda
Aşırı klasik peynir zeytin yumurta dereotu maydanoz taze soğan turp gibiAdın gibi mi çok klasik
Sen tabi önceki klasik kahvaltilarimi bilmediğin için bu kalasik kahvaltim çok konuşuldu burda Menemenli patatesliydiAdın gibi mi çok klasik