Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah olacaksın tabiki zor kısmı başarmışsin... E Elif_Eylul filiz ablanın da bence az yiyorsunuz dediği o..sürdürülebilir bir diyet olması ve bizi mod olarak düşürmemesi önemli...hep birlikte başaracağız öncesi sonrası fotolarimiz şahane olacak

Bundan sonra az yiyorsun çok yiyorsun demicem bakalim ne olcak herkes kendi kafasina göre yapsin dediklerim hep şuanda benim dedigime geldiler

Ne der ya da ne demez
Burda benden baska kimse karismaz biseyde demez,heleki hatrim varsa tartisma bile yapmazlar kızlarrr deyince tık yok, kendimi birbok sanmıyorum sagolsunlar herkeste saygılı burda

Proteini sebzeni yeşilliğini eksik etmicen aç kalarak olmuyor ama yarın size bir leğen salatamin resmini atcam onu yedikten sonra başka bi seye yer kalmıyor ama ben genede yemem gerekenleri yiyorum

Menüm sabah klasik kahvaltı ama gerçekten klasik yani
Ara 3 ceviz
Ara yeşillik yedim bol limonlu
Öğle pırasa
Ara mandalina elma
Akşam bir kase tarhana çorbası bir kase yoğurt salata E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Pırasanın yanına,ekmek,yogurt,salata giderdi
Aksamda protein koysaydin keske

Afiyet olsun canım
Pırasanın yanına,ekmek,yogurt,salata giderdi
Aksamda protein koysaydin keske
Evet kaptanım aslında beceremiyorum sanırım bu işi akşama kadar yalnızım ya atistiriyorum sadece hatalı davraniyorum ben bı beslenmeyi beceremiyorum yaprasayi aksmaa yemiceklerdi bitirmem gerekiyodu sadece pirasa yedim yoğurdu çıkarmaya salata yapmaya da üşendim kendime sadece hazırlık yapmaya

Burda benden baska kimse karismaz biseyde demez,heleki hatrim varsa tartisma bile yapmazlar kızlarrr deyince tık yok, kendimi birbok sanmıyorum sagolsunlar herkeste saygılı burda
Kurulan bağ çok güzel o yüzden

M MissHayaLet anam bana gelmek icin gün sayıyor dogum gününü nezaman yapcan dedi,anne cuma parkeciler gelcek bitsin haftaya kalir,elifin nöbeti varmis pazar günü,cumartesi arkadaslarinla olcakmis dedim
Heee dedi ben gelirim bakarsin pazar falan dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…