Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksin inan senin fit olacağın günler çok yakın
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah ben de pes etmeden sabırla o günü bekliyorum

Protein en fazla 150 Gr oluyor..klasik 4 köfte kadar falan gibi..sabah da yumurta 1..
2 denedik ben 1 hafta sonra yiyemedim yumurtayı
Gr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyo

Nptın kız mayalı poğaça neenn varmıs
Turp gibisin, git biraz yaşlılara kan ver, B12 ver dedi. Hiç bir şeyin yok git dedi Magnezyum falan içsem bari dedim, değerlerin iyi içme dedi. Ama illa bişey içicem Ay içimden dedim bunca yolu bunun için mi geldim.

Su iç o zmn

Gr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyo
Tabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya

Tabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya
Bnde çok gittim diyetsyne bazen insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bnde kndm yaptım haftaya bol eksiler geliyor desene

Adana deyince aklıma adana kebap geliyor O ne kii
Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım kebap zevkim bilene kalmadı

Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor

he anladım afiyet olsuun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…