- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.821
Hastaneye gittim ofise geri geldim 5700 adım.
Çok teşekkür ederim bu arada inşallah ben de pes etmeden sabırla o günü bekliyorumSenin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksininan senin fit olacağın günler çok yakın
SU kadar marifetli olma diiyorum sanaa99tane işi bitirdim kapı boyucam simdi
Gr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyoProtein en fazla 150 Gr oluyor..klasik 4 köfte kadar falan gibi..sabah da yumurta 1..
2 denedik ben 1 hafta sonra yiyemedim yumurtayı
Olucak inşallah ama yöntem değiştirÇok teşekkür ederim bu arada inşallah ben de pes etmeden sabırla o günü bekliyorum
Turp gibisin, git biraz yaşlılara kan ver, B12 ver dedi. Hiç bir şeyin yok git dediNptın kız mayalı poğaça neenn varmıs
2kapi bitti şükürSU kadar marifetli olma diiyorum sanaa
Su iç o zmnTurp gibisin, git biraz yaşlılara kan ver, B12 ver dedi. Hiç bir şeyin yok git dediMagnezyum falan içsem bari dedim, değerlerin iyi içme dedi. Ama illa bişey içicem Ay içimden dedim bunca yolu bunun için mi geldim.
Saat sürdü deseneDün kahveyi azaltma kararı vermiştim, bugün vazgeçtim
Tabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftayaGr olarak değil yoğurt tüket bnm yaptım gibi yumurta yı tek yiyemem salataya katıyom arada kayniyo
Ya bacaklarıma kramp giriyor spor yaparken yani bir hareket var onu yapamıyorum . Adı tek ayak köprü (Türkçesi)Su iç o zmn
Kuzu yoğurt kaç kaşık diyor sanaTabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya
Adana deyince aklıma adana kebap geliyorKaynar İçelim İçimiz Kaynasın
Adana yağmurlu bugün
Bnde çok gittim diyetsyne bazen insan kendi vücudunu daha iyi tanıyor bnde kndm yaptımTabiki dinleyeceğim bu tavsiyeleri... pazartesi diyetisyen var bı bakayım ne diyecek..senin uyguladığını deneyebilirim haftaya
Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktımAdana deyince aklıma adana kebap geliyorO ne kii
he anladım afiyet olsuunKebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktımkebap zevkim bilene kalmadı
Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
Birde içini o kadar yakıyorki ısınmaya gerek kalmıyorhe anladım afiyet olsuun