Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lekelenme ne zamana denk geliyor genelde mens bittikten ortalama 5-7 gün sonra mi oluyor dikkat ettin mi?

Allah kabul etsin canim
Amin canim Allah kimseyi açlık susuzlukla imtihan etmesin çok zor 80 günden 79 a düştü benim çocuklar peş peşe olunca 140 gün du borç ama 80 e düştü inşallah ramazana kadar 40 a düşürürüm

Yaaa haftada 2tutsak ayda 8 yapar en basiti

Bnde ayda 15 gün tutsam martta 40 güne yakın tutmuş olurum hesapladım ama uygulayabilcemmi bakalım
Yaaa bazen olmuyor iste,bende hep lafla kaldim
Yarin kismetse niyetlencem belki 3lerim gene persembe,cuma cumartesi diye

Bravo ekmeksiz bnmde hayatım ama ekmek yemedim için menenen bile yiyesim gelmiyor yeme zevki kalmadı
Doğrudur ekmekle çok daha zevkli oluyor tabi . Ama insan böyle fedakarlık yaparken aman diyip alıştırıyo kendini mecbur

Şu topikte en çok şeye seviniyorum . Bir sürü arkadaşım oldu . size bir şey diyim mi şöyle bir ortamım yoktu sizi tanıyana kadar . Şuan yaşadığım yerde bir adet komşum bile yok. Yakınımda ev bile yok . Tamam sakin yer olması güzel ama yinede insan arada bir kadınlarla oturup sohbet etmek istiyor. Öyle yapamasamda burada o hissiyatı buldum . Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Biz teşekkür ederiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…