- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.861
Beceriksiz filizSen yapamamışsın
Allah kabul etsin canimOrucumu açıyorum çok susadım çok
Afiyet olsun canım
Kuzum çok geçmiş olsun
Bebenin enerjine kız
Lekelenme ne zamana denk geliyor genelde mens bittikten ortalama 5-7 gün sonra mi oluyor dikkat ettin mi?Doktora gittiğimde. Kötü kokulu akıntı kaşıntı ve ara kanamam olmuştu. Kaşıntı anlatamam felaketti. Doktor tahlil muayene yapmadan bunları kullan geçer dedi. Rahatladım bayağı ama şimdi de tekrar akıntı ve kaşıntı var. Bugün ve dün de kahverengi lekelenmem oldu
Amin canim Allah kimseyi açlık susuzlukla imtihan etmesin çok zor 80 günden 79 a düştü benim çocuklar peş peşe olunca 140 gün du borç ama 80 e düştü inşallah ramazana kadar 40 a düşürürümAllah kabul etsin canim
Yaaa haftada 2tutsak ayda 8 yapar en basitiAmin canim Allah kimseyi açlık susuzlukla imtihan etmesin çok zor 80 günden 79 a düştü benim çocuklar peş peşe olunca 140 gün du borç ama 80 e düştü inşallah ramazana kadar 40 a düşürürüm
Çok güzel yiyomKız menemen Ekmek Siz yenir mi
Ben bütün et türlerini sade yemeye bayılıyoreEkmek zaafım yok
Salatayı ekmek niyetine kullanıyorum
Fakat kebap ekmeksiz yenmezdürüm olacak yaninada Şalgam
İnşallah bacumYaaa haftada 2tutsak ayda 8 yapar en basiti
Bnde ayda 15 gün tutsam martta 40 güne yakın tutmuş olurum hesapladım ama uygulayabilcemmi bakalımYaaa haftada 2tutsak ayda 8 yapar en basiti
Yaaa bazen olmuyor iste,bende hep lafla kaldimBnde ayda 15 gün tutsam martta 40 güne yakın tutmuş olurum hesapladım ama uygulayabilcemmi bakalım
Bravo ekmeksiz bnmde hayatım ama ekmek yemedim için menenen bile yiyesim gelmiyor yeme zevki kalmadıÇok güzel yiyom
Ben bütün et türlerini sade yemeye bayılıyore
Işte bnde lafla söyledim ama niyet etmekte iyidir belki olurYaaa bazen olmuyor iste,bende hep lafla kaldim
Yarin kismetse niyetlencem belki 3lerim gene persembe,cuma cumartesi diye
Doğrudur ekmekle çok daha zevkli oluyor tabi . Ama insan böyle fedakarlık yaparken aman diyip alıştırıyo kendini mecburBravo ekmeksiz bnmde hayatım ama ekmek yemedim için menenen bile yiyesim gelmiyor yeme zevki kalmadı
Taze zencefil limon 10 dal maydanoz ben içine birkaç karanfilde atacağım akşamdan hazırlayıp sabah içilecek gün boyuMutlaka yap nasıl bir tarif merak ettim
Biz teşekkür ederizŞu topikte en çok şeye seviniyorum . Bir sürü arkadaşım oldu .size bir şey diyim mi şöyle bir ortamım yoktu sizi tanıyana kadar . Şuan yaşadığım yerde bir adet komşum bile yok. Yakınımda ev bile yok . Tamam sakin yer olması güzel ama yinede insan arada bir kadınlarla oturup sohbet etmek istiyor. Öyle yapamasamda burada o hissiyatı buldum . Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Biz teşekkür ederiz