- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.781
TeveccünüzMaşallah idolüm
Aman kalsin aman
Suyu az mu içiyorsunEvettt diyetisyen görüşmem bitti
Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
3 hafta kaldı diyetisyende
Bakayim göz varmıteyzeler çok sıkıcı çok dırdırcıdünyayı kurtaracaklar sankiii.. eve gidip poğaça yiyorlar, sıra kapmaya çalışıyorlar. Mayalı poğçada o göz var mı
Erkekler bir kere şaşırtınGece kocama saatimi şarja tak dedim güya takmış öğlen%20 takmamış şimdi saat şarjda telefon cebimde
Aslında 2 gün gidiyorda yürüyüş yapınca dakika başlatıyorum bazen telefon elimde olmayınca mailleri okuyorum konuşmaları da onla yapınca azalıyor tel uzakta olunca saatten açıyorumErkekler bir kere şaşırtınapple ların öyle bi sorunu var di mi her gün şarja takmak lazım
Şarja takınca da ses çıkıyorErkekler bir kere şaşırtınapple ların öyle bi sorunu var di mi her gün şarja takmak lazım
he anladım şarjı bitiren senmişsinAşkında 2 gün gidiyorda yürüyüş yapınca dakika başlatıyorum bazen telefon elimde olmayınca mailleri okuyorum konuşmaları da onla yapınca azalıyor tel uzakta olunca saatten açıyorum
Ama takmayan değilhe anladım şarjı bitiren senmişsinbenim bu saati ilk aldığımda 1 ay gidiyordu şarjı, şimdi 15 günde bitiyor
he hatalı, erkekler hatalıŞarja takınca da ses çıkıyor
Diyır ki bn takınca çıkmadı şarj hatalı
bak evet suçlu senmişsinAma takmayan değil
Ah hiç tv ye bakmaya fırsatım olmuyor yemek yapcam çocuk okuldan alıp gelcem yemek faslı topla ödeve başla uyku saati hoooop gün bitti bu ara çok bunaldım hastalık ve hep aynı şeyler sıkıldım iyceDiana nın filmi var tv8,5 da onu izliyorum
Teveccünüz
Aynı durumdayim biri geliyor diğerini almaya gidiyorumAh hiç tv ye bakmaya fırsatım olmuyor yemek yapcam çocuk okuldan alıp gelcem yemek faslı topla ödeve başla uyku saati hoooop gün bitti bu ara çok bunaldım hastalık ve hep aynı şeyler sıkıldım iyce
biz rejim yaparken buralar dutluktu hep
Evetbiz rejim yaparken buralar dutluktu hep