Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım 🤣 kebap zevkim bilene kalmadı
😶

Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
Afiyet olsun fincan da çok güzelmiş 😍

Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım 🤣 kebap zevkim bilene kalmadı
😶

Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
Aaaa ben bayılıyorum kebaba ayrıca ekmeksiz daha çok seviyorum 🥰😍 . O konuda şanslıyım galiba ekmeksiz de her şeyden zevk alıyom menemen bile severek yiyom ekmeksiz :)))

Aaaa ben bayılıyorum kebaba ayrıca ekmeksiz daha çok seviyorum 🥰😍 . O konuda şanslıyım galiba ekmeksiz de her şeyden zevk alıyom menemen bile severek yiyom ekmeksiz :)))
Ekmek zaafım yok
Salatayı ekmek niyetine kullanıyorum
Fakat kebap ekmeksiz yenmez 😆🥰 dürüm olacak yaninada Şalgam 😍🤪

hep tükettiğim şeyler aslında ama zamanlamam mı yanlış bilemedim
Gebe olmadan önce reformer giderken
Yarım saat öncesi hafif beslen derdi kefir+muz
Spor sonrası ilk yarım saat içindede proteinli yemek yenmiş olacak derdi
Bende eve gidene kadar 250 ml su yada Maden suyu içerdim
Gelir gelmezde öğünümü yerdim

M Mavi Menekse herkese Kahve ısmarlıyormuş içinden gelmiş :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK45::KK53::rolleyes:
Herkeeessseee bendeeennnn :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK70::KK70::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK3::KK3::KK3::KK3::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
coffee-coffee-time.gif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X