- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.841
Muz ye sade soda iç spor sonrası yada öncesiYa bacaklarıma kramp giriyor spor yaparken yani bir hareket var onu yapamıyorum . Adı tek ayak köprü (Türkçesi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muz ye sade soda iç spor sonrası yada öncesiYa bacaklarıma kramp giriyor spor yaparken yani bir hareket var onu yapamıyorum . Adı tek ayak köprü (Türkçesi)
Evett. En sevdiğim hava mis gibiiKaynar İçelim İçimiz Kaynasın
Adana yağmurlu bugün
Afiyet olsun fincan da çok güzelmişKebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım kebap zevkim bilene kalmadı
Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
Aaaa ben bayılıyorum kebaba ayrıca ekmeksiz daha çok seviyorum . O konuda şanslıyım galiba ekmeksiz de her şeyden zevk alıyom menemen bile severek yiyom ekmeksiz :)))Kebap yiyorum ama yanında 25 gram ekmekle zevk vermiyor bende ekmeği bıraktım kebap zevkim bilene kalmadı
Bir sürü bir karışım var kaynatıp üzerine ceviz döküp içiyorsun kuzum lohusa şerbeti diyede geçiyor yazında sogutup iciliyor
Kız menemen Ekmek Siz yenir miAaaa ben bayılıyorum kebaba ayrıca ekmeksiz daha çok seviyorum . O konuda şanslıyım galiba ekmeksiz de her şeyden zevk alıyom menemen bile severek yiyom ekmeksiz :)))
Kayinvalidemin lohusa takımıymışAfiyet olsun fincan da çok güzelmiş
Ekmek zaafım yokAaaa ben bayılıyorum kebaba ayrıca ekmeksiz daha çok seviyorum . O konuda şanslıyım galiba ekmeksiz de her şeyden zevk alıyom menemen bile severek yiyom ekmeksiz :)))
hep tükettiğim şeyler aslında ama zamanlamam mı yanlış bilemedimMuz ye sade soda iç spor sonrası yada öncesi
Spordan yarım saat önce 1 muz ve kahve içmelisin spor bittikten 1 saat sonra da maden suyu spor salonundaki hoca demiştihep tükettiğim şeyler aslında ama zamanlamam mı yanlış bilemedim
Vayyy çok şık senden de geline kAlırKayinvalidemin lohusa takımıymış
Artık benim
Valla dürümün tadı başkaEkmek zaafım yok
Salatayı ekmek niyetine kullanıyorum
Fakat kebap ekmeksiz yenmez dürüm olacak yaninada Şalgam
Spor hocan ne diyor bu durumahep tükettiğim şeyler aslında ama zamanlamam mı yanlış bilemedim
54 ü görürsem bende yemeyi düşünüyorumValla dürümün tadı başka
Cuma günü ödül yapam kendime
Gebe olmadan önce reformer giderkenhep tükettiğim şeyler aslında ama zamanlamam mı yanlış bilemedim
Herkeeessseee bendeeennnnM Mavi Menekse herkese Kahve ısmarlıyormuş içinden gelmiş
Lan bu konusuyorHerkeeessseee bendeeennnn
70 gelirsin dimi bu haftaHerkeeessseee bendeeennnn
Eee menekşe becerikli farklı yaparLan bu konusuyor
3tane kahve ictim hicbiri böyle degildiEee menekşe becerikli farklı yapar
Sen yapamamışsın3tane kahve ictim hicbiri böyle degildi