- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.801
Gerçekten çok monoton bir hayat olduAynı durumdayim biri geliyor diğerini almaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok monoton bir hayat olduAynı durumdayim biri geliyor diğerini almaya gidiyorum
Bebe uyuyunca uzanıyorum o ara izliyorumAh hiç tv ye bakmaya fırsatım olmuyor yemek yapcam çocuk okuldan alıp gelcem yemek faslı topla ödeve başla uyku saati hoooop gün bitti bu ara çok bunaldım hastalık ve hep aynı şeyler sıkıldım iyce
Lohusaliktan çıkmaya çalışmış çıkamamış birine bu denirmiBnm gör hep makyaj tırnaklar saçlar hep yapılı
Düğün olursa heran gidebilirim modundayım
Nasıl ya hiç vaktim yok diyorsun
Gece uyuma bakim yap
Lohusayken böyleydimLohusaliktan çıkmaya çalışmış çıkamamış birine bu denirmi
Ya zaten gittiğini hissediyordum tartıda değişmeyince çok kötü oldum ama inşallah değişecek inanıyorummoralini bozma yağdan gitmesi tartıda bir şey değişmez ama görüntüde değişir. Bazen tartıya bağlı kalmamak lazım. Yağdan gitmesi harika
2 litre en azSuyu az mu içiyorsun
Bebe uyuyunca uzanıyorum o ara izliyorum
Yoksa zor bnm içinde
Gün oluyor oturmayı unutuyorum
Verdi bir çay tarifi yapacam insallahyağdan gitmesi çok iyi ama ödemi atmak için ödem çaylarına yuklen bu hafta
Hazırla sallarken ye bn öyleydim
Benimkide ayağımda akşam yemeği yiyebilecekmiyim onu düşünüyorum uykuya dalamiyor
Yemek yediğime hamdolsun diyorumLohusayken böyleydim
Dermişim
Son bugun çarsamba degilmi
Allah affetsin bazen wcde emzirdim durmuyordu bnmde altıma edeceydimYemek yediğime hamdolsun diyorum
Wc hak getire bir bezde kendime bağlayacağım
Ona bilr fırsat vermiyor hemen ağlıyor mutfağa götürüyorum orda daha iyi bağırıyorHazırla sallarken ye bn öyleydim
Benimde sonum böyle olacakAllah affetsin bazen wcde emzirdim durmuyordu bnmde altıma edeceydim
Lohusalıktan kalmaları kullan
Protein en fazla 150 Gr oluyor..klasik 4 köfte kadar falan gibi..sabah da yumurta 1..Senin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksin inan senin fit olacağın günler çok yakın
Bu kadınların çilesi hep aynıBebe uyuyunca uzanıyorum o ara izliyorum
Yoksa zor bnm içinde
Gün oluyor oturmayı unutuyorum
Cok yakısmıs masallah
Ben de seviyorum artık...kereviz,brokoli,bamya hepsine sonradan alıştımKavur üzerine sarmısaklı yoğurt çok severim
Yine sevdiğim bişi
Mutlaka yap nasıl bir tarif merak ettimVerdi bir çay tarifi yapacam insallah