Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt diyetisyen görüşmem bitti
Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
3 hafta kaldı diyetisyende

😁 senin kaç çocuk var maşallah bakımlı annelere 🤩
2 tane

Aslında latife etmiştim gün boyu pijamalarlayım 🫣 gün oluyor zar zor yemek yapıyorum 🥺
Arada bakmıyorum kendime tabi ama bu kadar değil 🤣🤣

Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
Yagdan gitmesi bence güzel
4paket margarin atmışsın vücudundan,moralini bozma

moralini bozma yağdan gitmesi tartıda bir şey değişmez ama görüntüde değişir. Bazen tartıya bağlı kalmamak lazım. Yağdan gitmesi harika

2 tane

Aslında latife etmiştim gün boyu pijamalarlayım 🫣 gün oluyor zar zor yemek yapıyorum 🥺
Arada bakmıyorum kendime tabi ama bu kadar değil 🤣🤣
Bnde 2 çocuk var zor ama bakımsız olmakta ne bilim insanız kendimiz için güzel gözükmeliyiz ben salaş olunca modum düşer ama iki şıkır şıkır olunca enerji mod hepsi tavan yapar 😂

yağdan gitmesi çok iyi ama ödemi atmak için ödem çaylarına yuklen bu hafta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X