- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.761
Gördüm kapalıydı :)))Özelim kapali galiba canım
Allah kolaylık versin bacumŞimdi kız okuldan gelcek sonra ötekini almaya gitcem
C Chikolata_gozlum vermişti, ben de çok sevmiştimBu kabak spagetti tarifini kim vermişti ya. Valla cok sevdim. Zaten kabaktan bi sıkılmıştım cok iyi geldi
kahve içAy nasıl uyku bastırdı
yok içme uykun açılır zatenŞimdi kız okuldan gelcek sonra ötekini almaya gitcem
2 tanesenin kaç çocuk var maşallah bakımlı annelere
Yagdan gitmesi bence güzelEvettt diyetisyen görüşmem bitti
Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
3 hafta kaldı diyetisyende
moralini bozma yağdan gitmesi tartıda bir şey değişmez ama görüntüde değişir. Bazen tartıya bağlı kalmamak lazım. Yağdan gitmesi harikaEvettt diyetisyen görüşmem bitti
Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
Bnde 2 çocuk var zor ama bakımsız olmakta ne bilim insanız kendimiz için güzel gözükmeliyiz ben salaş olunca modum düşer ama iki şıkır şıkır olunca enerji mod hepsi tavan yapar2 tane
Aslında latife etmiştim gün boyu pijamalarlayımgün oluyor zar zor yemek yapıyorum
Arada bakmıyorum kendime tabi ama bu kadar değil
Afferim kiz sana mayalı poğçaHastaneye gittim ofise geri geldim 5700 adım.
yağdan gitmesi çok iyi ama ödemi atmak için ödem çaylarına yuklen bu haftaEvettt diyetisyen görüşmem bitti
Aman kalsin amanBir kaç dakikalığına da olsa sayfa boş kalmıştı
Maşallah sana ablam kolay gelsin99tane işi bitirdim kapı boyucam simdi
Maşallah idolüm99tane işi bitirdim kapı boyucam simdi
teyzeler çok sıkıcı çok dırdırcıAfferim kiz sana mayalı poğça
Sagol canimMaşallah sana ablam kolay gelsin