Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt diyetisyen görüşmem bitti
Evet tartıda fark yok ne yazıkki ama yağdan 1 kg gitmiş ödem var bu hafta dedi regl oldum ondan mi bilmem devam edecez bakalım motivasyon düştü mü evet ama ısrarla devam edeceğim
3 hafta kaldı diyetisyende
Suyu az mu içiyorsun

teyzeler çok sıkıcı çok dırdırcı :KK34: dünyayı kurtaracaklar sankiii.. eve gidip poğaça yiyorlar, sıra kapmaya çalışıyorlar. Mayalı poğçada o göz var mı :KK76:
Bakayim göz varmı

Yokmus🙈

Erkekler bir kere şaşırtın :KK20: apple ların öyle bi sorunu var di mi her gün şarja takmak lazım
Aslında 2 gün gidiyorda yürüyüş yapınca dakika başlatıyorum bazen telefon elimde olmayınca mailleri okuyorum konuşmaları da onla yapınca azalıyor tel uzakta olunca saatten açıyorum

Aşkında 2 gün gidiyorda yürüyüş yapınca dakika başlatıyorum bazen telefon elimde olmayınca mailleri okuyorum konuşmaları da onla yapınca azalıyor tel uzakta olunca saatten açıyorum
he anladım şarjı bitiren senmişsin :KK20: benim bu saati ilk aldığımda 1 ay gidiyordu şarjı, şimdi 15 günde bitiyor

Diana nın filmi var tv8,5 da onu izliyorum :KK69:
Ah hiç tv ye bakmaya fırsatım olmuyor yemek yapcam çocuk okuldan alıp gelcem yemek faslı topla ödeve başla uyku saati hoooop gün bitti bu ara çok bunaldım hastalık ve hep aynı şeyler sıkıldım iyce 😭

Ah hiç tv ye bakmaya fırsatım olmuyor yemek yapcam çocuk okuldan alıp gelcem yemek faslı topla ödeve başla uyku saati hoooop gün bitti bu ara çok bunaldım hastalık ve hep aynı şeyler sıkıldım iyce 😭
Aynı durumdayim biri geliyor diğerini almaya gidiyorum

:KK45::KK45::KK45::KK45: 😇😇😇 gibi kadinim kanatlarım eksik :süslü::süslü::süslü:
IMG_20221213_204351.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X