Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah um nasip et sonuç muhteşem ya 😍 hemde ameliyat yeni bitmiş hali bu birde ödemler gidince fit oluyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20221214-144338_Instagram.jpg
    Screenshot_20221214-144338_Instagram.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 28
Ben 7 ay diyetsyn ne derse yaptım sonra kendime program yaptım
Sabah aç karnina hindistancevizi yağlı kahve 1 saat sonra da elma sirkesi suya katip içtim saat 12 oldu 2 bazen 3 haşlama yumurta marul domates salatalık kocaman leğene yapip yedim peşine 5 kaşık yoğurt ve yulaf yedim ara öğün 3 te kahve içtim şekersiz içerim genelde de

sonra 6 da yeşil mercimek haşlamıştım 7 kaşık mercimek 7 kaşık yoğurt bol yeşillikli salata salatanın içine kapya biberi buharda soteleyip salatanın ici ne attım gece 9 da 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu içtim yeşil çayla kaçamak yapmadım hiç adım olarak 10 binin altına inmedim artı yatmadan da wanyo mori yaptım 30 dk çok etkiledi sonra 1 önceki tartimla yağ ve kasım 1 ay sonraki arasında fark 3 kilo yağdan verdim 3 buçuk kiloda kilodan diyetsyen şaştı naptın dedi tebrik etti anlattım yaptıklarımı beni bi kez daha tebrik etti istikrarlı olduğum için işte böyle istersek herşey olur ben kortizon kullandığım halde veriyorsam herkes verebilir istemek önemli zamana takılmamak lazım 5 yıldır kilo verme serüvenimle ugrsyrm 😂😂
Ya tebrik ediyorum 🧿 azmine sağlık...çok güzel vermişsin değmiş 😌

İçimi hazırladım doldurup sobaya koycam yavaş yavaş pişsin çoğunlukla tek çeşit yeriz biz 🤭 yanına yoğurt koyarım yeter
Bizde öyle tek çeşit yanına salata cacık bişi olur arada çoşarsam 2-3 çeşit 🤣🤣

Ya tebrik ediyorum 🧿 azmine sağlık...çok güzel vermişsin değmiş 😌
Senin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksin 😊 inan senin fit olacağın günler çok yakın

Saçlarım elektrik çarpmış gibi
Bakımlı annelere özeniyorum şuan kendime yeni dert buldum 🤣
Bnm gör hep makyaj tırnaklar 💅🏼 saçlar hep yapılı
Düğün olursa heran gidebilirim modundayım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl ya hiç vaktim yok diyorsun 🤣🤣
Gece uyuma bakim yap:KK70::KK70::KK70:

Bizde öyle tek çeşit yanına salata cacık bişi olur arada çoşarsam 2-3 çeşit 🤣🤣
Benimki yemiyo 2 çeşit bile yapsam birini yer diğeri kalır . Mesela pilav köfte falan yer çeşit olarak ama pilav sulu yemek falan yemez birinden biri olacak :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X