- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin bu kadar göbeğin mi varAllah um nasip et sonuç muhteşem ya hemde ameliyat yeni bitmiş hali bu birde ödemler gidince fit oluyorlar
Boyut bu kadar değil ama görüntüsü derisi bundan bile fazlaKız senin bu kadar göbeğin mi var
Gösterim mi sana özelden yazılıyor mu burada hiç denemedim. Hak vericen görsenKız senin bu kadar göbeğin mi var
Sakal bırak öyle dene bir de
Benden güzel bu haliyle jsjfjelskdjrkskdjrkr
Ya tebrik ediyorum azmine sağlık...çok güzel vermişsin değmişBen 7 ay diyetsyn ne derse yaptım sonra kendime program yaptım
Sabah aç karnina hindistancevizi yağlı kahve 1 saat sonra da elma sirkesi suya katip içtim saat 12 oldu 2 bazen 3 haşlama yumurta marul domates salatalık kocaman leğene yapip yedim peşine 5 kaşık yoğurt ve yulaf yedim ara öğün 3 te kahve içtim şekersiz içerim genelde de
sonra 6 da yeşil mercimek haşlamıştım 7 kaşık mercimek 7 kaşık yoğurt bol yeşillikli salata salatanın içine kapya biberi buharda soteleyip salatanın ici ne attım gece 9 da 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu içtim yeşil çayla kaçamak yapmadım hiç adım olarak 10 binin altına inmedim artı yatmadan da wanyo mori yaptım 30 dk çok etkiledi sonra 1 önceki tartimla yağ ve kasım 1 ay sonraki arasında fark 3 kilo yağdan verdim 3 buçuk kiloda kilodan diyetsyen şaştı naptın dedi tebrik etti anlattım yaptıklarımı beni bi kez daha tebrik etti istikrarlı olduğum için işte böyle istersek herşey olur ben kortizon kullandığım halde veriyorsam herkes verebilir istemek önemli zamana takılmamak lazım 5 yıldır kilo verme serüvenimle ugrsyrm
Bizde öyle tek çeşit yanına salata cacık bişi olur arada çoşarsam 2-3 çeşitİçimi hazırladım doldurup sobaya koycam yavaş yavaş pişsin çoğunlukla tek çeşit yeriz biz yanına yoğurt koyarım yeter
Senin listelerine baktım protein az sanırım ondan gitmiyor aslında 1 hafta benim yazdığımı yapsan farkı göreceksin inan senin fit olacağın günler çok yakınYa tebrik ediyorum azmine sağlık...çok güzel vermişsin değmiş
Bnm gör hep makyaj tırnaklar saçlar hep yapılıSaçlarım elektrik çarpmış gibi
Bakımlı annelere özeniyorum şuan kendime yeni dert buldum
Kavur üzerine sarmısaklı yoğurt çok severimValla benim de çekti de ıspanakları pişirmem lazım bugün...ölecekler
Bnm gör hep makyaj tırnaklar saçlar hep yapılı
Düğün olursa heran gidebilirim modundayım
Nasıl ya hiç vaktim yok diyorsun
Gece uyuma bakim yap
Deli deliyi çekermiş hesabıHepimiz aynıyız demekki
senin kaç çocuk var maşallah bakımlı annelereKavur üzerine sarmısaklı yoğurt çok severim
Yine sevdiğim bişi
Abiyemde hep başucumda
Özelim kapali galiba canımGösterim mi sana özelden yazılıyor mu burada hiç denemedim. Hak vericen görsen
Bende öyleyim ama maalesef UyuyamayızAy nasıl uyku bastırdı
Benimki yemiyo 2 çeşit bile yapsam birini yer diğeri kalır . Mesela pilav köfte falan yer çeşit olarak ama pilav sulu yemek falan yemez birinden biri olacak :)))Bizde öyle tek çeşit yanına salata cacık bişi olur arada çoşarsam 2-3 çeşit
Şimdi kız okuldan gelcek sonra ötekini almaya gitcemBende öyleyim ama maalesef Uyuyamayız