- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.721
Hayaller etli ekmek hayatlar ıspanakValla benim de çekti de ıspanakları pişirmem lazım bugün...ölecekler
Sütlü kahveNe kahvesi ooo çoh hoj görinir
Beni görseler demekki çok şişmansın keşke ölsen diycekler
Heee küçül küçül
Doktora gittiğimde. Kötü kokulu akıntı kaşıntı ve ara kanamam olmuştu. Kaşıntı anlatamam felaketti. Doktor tahlil muayene yapmadan bunları kullan geçer dedi. Rahatladım bayağı ama şimdi de tekrar akıntı ve kaşıntı var. Bugün ve dün de kahverengi lekelenmem olduGeçmiş olsun canım şikayetlerin nelerdi?
Dedigim eğer tükettiğim bol karbonhidrat değilse yiyince verdigimi fark ettim aç kalınca vermiyorum.ifle ben veremedim o yüzden çok acikiyordum çünküBen diyet listelerine uydugum sürece yavaş yavaş gidiyor ama bir ödül yapınca ya da küçük de olsa kaçamak hemen duruyor...beni bir hafta geriletiyor....hamburgerden sonra hemen takıldı mesela..ne güzel vermiştim ifle
Dedigim eğer tükettiğim bol karbonhidrat değilse yiyince verdigimi fark ettim aç kalınca vermiyorum.ifle ben veremedim o yüzden çok acikiyordum çünkü
Afiyet olsun yerli malın kutlu olsun13 Aralık menü
Kahvaltı = 1 haşlanmış yumurta,3 dilim salam,2 kaşık tahin pekmez ,2 dilim beyaz ekmek
Ara=yerli mal haftası için yaptığım kurabiyeden yedim 2 tane
Akşam =1 orta boy kıymalı pide,ayran
Hafif geçiririm dedim ama sürpriz oldu bu pide
Su 3 lt olmuştur
E Elif_Eylul
En çokta seni tabiEn çokta beni dimiii
Ben den bahsediyon dimi
Afiyet olsunBenimde kayinvalide biber dolması pişirdi sağolsun 1 dilim ekmek yerine 3 gün yerim artık
Aynı bugün menülerimiz
Kötüyü çağırma pozitif düşün belki enfeksiyon kaptı bu intim jelleri suları var onlarla taharetlen bak arada bir maşrapaya su koy içine biraz sirme ekle onunla taharetken o kaşıntıya falan iyi geliyor bi sıkıntın olmasada 1 haftada sirkeli suyu kullan ama doktora gitmeyi ihmal etme maddiyat el veriyorsa kadın doğum için özeli tercih et derim devkettekiler bakmıyor malesef simir içinde araştırmaya bak
Ben de ya hiç ya da 1 tane yerim. Karnabahar yapacam kendimeAfiyet olsun
ne güzel tevafuk. Afiyet olsun hepimize ama ben yemicem maalefes
Adetim yaklaştı ketoya başlıyorum bu akşam hazırlık için karbonhidrat yemicem yarında ketojenik başlıcam tamamenAfiyet olsun
ne güzel tevafuk. Afiyet olsun hepimize ama ben yemicem maalefes
Ben de ya hiç ya da 1 tane yerim. Karnabahar yapacam kendime
Ben hep dedim ama sen yapmadinNe oldu ki sen de ye dedin yiyorum İste
Özel diyet yapmıyorum. Kendi çapımdaÖzel bi diyete girmiceksen ye bitabe benim özel başlicam program için yemicem
En iyisiÖzel diyet yapmıyorum. Kendi çapımdaönceki yedigimden daha az yiyorum. Ekmek yememeye dikkat ediyorum
Sakal bırak öyle dene bir deBen hep dedim ama sen yapmadin