Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 7 ay diyetsyn ne derse yaptım sonra kendime program yaptım
Sabah aç karnina hindistancevizi yağlı kahve 1 saat sonra da elma sirkesi suya katip içtim saat 12 oldu 2 bazen 3 haşlama yumurta marul domates salatalık kocaman leğene yapip yedim peşine 5 kaşık yoğurt ve yulaf yedim ara öğün 3 te kahve içtim şekersiz içerim genelde de

sonra 6 da yeşil mercimek haşlamıştım 7 kaşık mercimek 7 kaşık yoğurt bol yeşillikli salata salatanın içine kapya biberi buharda soteleyip salatanın ici ne attım gece 9 da 3 kaşık yoğurt 1 maden suyu içtim yeşil çayla kaçamak yapmadım hiç adım olarak 10 binin altına inmedim artı yatmadan da wanyo mori yaptım 30 dk çok etkiledi sonra 1 önceki tartimla yağ ve kasım 1 ay sonraki arasında fark 3 kilo yağdan verdim 3 buçuk kiloda kilodan diyetsyen şaştı naptın dedi tebrik etti anlattım yaptıklarımı beni bi kez daha tebrik etti istikrarlı olduğum için işte böyle istersek herşey olur ben kortizon kullandığım halde veriyorsam herkes verebilir istemek önemli zamana takılmamak lazım 5 yıldır kilo verme serüvenimle ugrsyrm

13 Aralık menü
Kahvaltı = 1 haşlanmış yumurta,3 dilim salam,2 kaşık tahin pekmez ,2 dilim beyaz ekmek

Ara=yerli mal haftası için yaptığım kurabiyeden yedim 2 tane

Akşam =1 orta boy kıymalı pide,ayran
Hafif geçiririm dedim ama sürpriz oldu bu pide

Su 3 lt olmuştur

E Elif_Eylul

Geçmiş olsun canım şikayetlerin nelerdi?
Doktora gittiğimde. Kötü kokulu akıntı kaşıntı ve ara kanamam olmuştu. Kaşıntı anlatamam felaketti. Doktor tahlil muayene yapmadan bunları kullan geçer dedi. Rahatladım bayağı ama şimdi de tekrar akıntı ve kaşıntı var. Bugün ve dün de kahverengi lekelenmem oldu

Dedigim eğer tükettiğim bol karbonhidrat değilse yiyince verdigimi fark ettim aç kalınca vermiyorum.ifle ben veremedim o yüzden çok acikiyordum çünkü

Afiyet olsun yerli malın kutlu olsun

Afiyet olsun

ne güzel tevafuk. Afiyet olsun hepimize ama ben yemicem maalefes
Ben de ya hiç ya da 1 tane yerim. Karnabahar yapacam kendime

Afiyet olsun

ne güzel tevafuk. Afiyet olsun hepimize ama ben yemicem maalefes
Adetim yaklaştı ketoya başlıyorum bu akşam hazırlık için karbonhidrat yemicem yarında ketojenik başlıcam tamamen

Özel bi diyete girmiceksen ye bitabe benim özel başlicam program için yemicem
Özel diyet yapmıyorum. Kendi çapımda önceki yedigimden daha az yiyorum. Ekmek yememeye dikkat ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…