- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.501
Annneeeğğğ sen uyuyor musun hayıııırrr olamaazz böyle birşeyAnasının gözünü kapalı olduğunu anlayinca gozler böle
EvetAnnneeeğğğ sen uyuyor musun hayıııırrr olamaazz böyle birşey
Ondan olabilir demiAllah seni napmaya
Ay keşke kırılsa yada bozulsa A101 e falan yağ olcerli geliyo onlardan alırımHoş geldin canım
Ayy çok tebrik ederim
Canım pili azalmıştır
Olabir canim bir kontrol et tekrar sise doldur tart istersenOndan olabilir demi
Bu tartılar nereden biliyor yağı ,cok tuhafAy keşke kırılsa yada bozulsa A101 e falan yağ olcerli geliyo onlardan alırım
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 1dilim peynir 1dilim ananas salatalık
14:00 4 yk patates salatası 4 yk makarna salatası 4-5 tane pişi (kibrit kutusu kadar boyutları) yarım dilim tiramisu
Akşam yoğurt yerim
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Şişeyi tartmiyo ki namuzsuzOlabir canim bir kontrol et tekrar sise doldur tart istersen
Bende bilmiyom ama güzel oluyo sallasa bile yağdan verince motive oluyo insanBu tartılar nereden biliyor yağı ,cok tuhaf
10kilo tart 5kilo tartŞişeyi tartmiyo ki namuzsuz
10kilo tart 5kilo tart
At balkondan aşağı paspasın içindeymiş görmeden silkeledim dersinKirilsin kaptanım yenisi alır belki kocam
Diyet listesi veriyor ayrıca motive de ediyor yani kendi adıma diyeyim diyetisyen olmadan zayiflayamazdim kızıma hamileyken 56 kilodan 82 kiloya oğlumda hamilelikte 62 den 85 kiloya çıkmıştım ikisinde de diyetisyen yardımı alarak verdim ama kişinin kararlı olması lazımDiyetisyen menu listesi veriyor baska birsey diyor mu , hedef kilonu bilmiyorum ama kilo hic iyi birsey degil saglik ve goruntu olarak
Yok bacım kendi kendine kırılıp bozulsun benim herif mühendis kafası bı farklı calisiyo onun için o işe yaramaz ama keke kocam tartilirken bı anda kirilsaAt balkondan aşağı paspasın içindeymiş görmeden silkeledim dersin
Sağol kuzumHoş geldin canım
Ayy çok tebrik ederim
Canım pili azalmıştır
Kırılsın dersin kırılmaz o hiç bi zmnYok bacım kendi kendine kırılıp bozulsun benim herif mühendis kafası bı farklı calisiyo onun için o işe yaramaz ama keke kocam tartilirken bı anda kirilsa
Kırılsın dersin kırılmaz o hiç bi zmn