- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.481
Yulafla bi kere kim yemiş cipsEvet az kaldı cipsle mipsle yesile geldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulafla bi kere kim yemiş cipsEvet az kaldı cipsle mipsle yesile geldin
Ben yedim dimeYulafla bi kere kim yemiş cips
Aaa cips mi yedin menulerini paylasmıyorsun bilemiyoruz kiBen yedim dime
Kız 1avuc yedim gecen yemez olaydimAaa cips mi yedin menulerini paylasmıyorsun bilemiyoruz ki
Sende uyusaydunEylul 6buçukta kalkınca simdi 1saattir uyuyor
Bende eritmiyor midem ama vazgecemiyorum cok kotu birşey hayır dşyemedigim iki sey cips cikolataKız 1avuc yedim gecen yemez olaydim
Afiyet olsunBugün işim sakin gidiyor şükür Eki Görüntüle 3088840
Hayırlı günler canımhayirli gunler kizlar
Sende uyusaydun
Bende eritmiyor midem ama vazgecemiyorum cok kotu birşey hayır dşyemedigim iki sey cips cikolata
Afiyet olsun
Hayırlı günler canım
Ani karar oldu kız sebebini yazarımBaştan haber ette şaşırmayalım hayırlı olsun yeni nick
Azdaha yese 10kilo olcakmış,geldiginden beri ayni yerde elif çok şasirmayalim
Hoş geldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
kittenlove :)
BOYUNUZ: 165-167
KİLONUZ: 74,2
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak
herkese yeniden merhaba daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılmıştım 70 kiloydum o zaman yanlış hatırlamıyorsam , 60 ile mezun oldum , son 7-8 ayda ise ani ve hızlı bir şekilde kilo aldım hayatımda hiç olmaıdğım kilolara kadar ulaştım . 1-2 aydır zyaıflamay çalışıyorum ama olmuyor tabi motivasyonum yok çünkü .gruba katılmak da amacım da bunu sağlamak inşallah , şuan son hedfeimi yazdım ama ilk hedeifm tabiki 70 in altına düşebilmek
Ayy çok tebrik ederimAayyy cok sukur yaaa hsmilelik kilomu verdim üstüne 3 kilo daha verdim benden mutlusu yok ben diyetisyene de gidiyorum ayrıca canım
Canım pili azalmıştırHiç deme kız yildim yeminle evde ter ataraktan bı ton spor yapiyom ama 86 yi kiramiyom
Hosgeldiiinnönceki kilo vermemde kendim vemiştim aslında diyetisyensiz , diyetisyene de motivasyon amacıyla gittim aslında ama işe yaramadı dikkat etmedim dediği şekilde
Ohh ne güzel miss gibiYarim saat uyumuşum
Misss ben daldim maymun uyandıOhh ne güzel miss gibi
Hic sasırmadımMisss ben daldim maymun uyandı
Anasının gözünü kapalı olduğunu anlayinca gozler böleHic sasırmadım