Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• Screenshot_20220624-150533_Opera.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 31
genel olarak süreçte neler yaptığımı söyleyeyim bende daha dorğusu neler yapmaya çalıştığımı

aletli pilatese başladım 1,5 aydır
2 kere de diyetisyene gittim ama uymaıdm deidklerine tekrar gidicem inşallah
sporu günlük olarak yapmaya çalışıcam bundan sonra , bir de akıllı bileklik almayı düşünüyorum önceden almıştım spor konusunda teşvik ediic oluyordu

Pilatesi baslamışken bırakma guzel sonuc alirsın,diyetisyene başlayabilirsinde,başlamayabilirsinde gidişhat aslinda bildigin gibi listeyle devam ediyosun az cok ögrenmissindir bence
1ay öncesi diger gunlükle adim yarismasi yada kilo yüzdeleri yarisarak yarisma yapiyorduk,yaz sezonu malum azalma oluyor,yada bazen bikkınlık geliyor herkese şu ara durulduk bizde

Listeyi ilk defa böyle görüyorum

Eline emeğine sağlık kaptanım
Bu hafta çok sisim kaptanım bildiğin gibi değil bu kadar artı olamaz dimi 5 kilo yüzüm gözüm bütün vücudum sis arti kahvaltıda yaptım yeni tartıldım
Kız bu nee aralıklı oruc denesene sen de
Hoşgeldin,bol eksiler dilerim.

önceki kilo vermemde kendim vemiştim aslında diyetisyensiz , diyetisyene de motivasyon amacıyla gittim aslında ama işe yaramadı dikkat etmedim dediği şekilde

Listeyi ilk defa böyle görüyorum

Eline emeğine sağlık kaptanım

Kız bu nee aralıklı oruc denesene sen de

Hoşgeldin,bol eksiler dilerim.
Listeyi ilk defa bende böyle yapıyorum 3kisiyide çıkarttım

önceki kilo vermemde kendim vemiştim aslında diyetisyensiz , diyetisyene de motivasyon amacıyla gittim aslında ama işe yaramadı dikkat etmedim dediği şekilde
Kas ve yağ oranini ögrenirsin enazindan,imkanin varsa devam et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…