- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
-
- Konu Sahibi sananeeem12212
evet vermedim çünkü dün ayın 28 ydi maaş bile almamışım ki 5 bin tl yok diye azarladı resmen çalışan insnaın nasıl 5 bin tlsi olmaz öldürsün kendini falan dediYok sakin arama. Babasina para fln da verme. Ne munasebet canim. Millet kafayi yemis.
Bir baba oglunun masrafini karsilamiyorsa kopruden atlasin deseydin keske. Ayyy babaya ayri ogluna ayri sinir oldum. Karsimda olsa tokat manyagi etcem.evet vermedim çünkü dün ayın 28 ydi maaş bile almamışım ki 5 bin tl yok diye azarladı resmen çalışan insnaın nasıl 5 bin tlsi olmaz öldürsün kendini falan dedi
diyecek çok şey vardı da saygımı bozmamak için haklsınız dedimBir baba oglunun masrafini karsilamiyorsa kopruden atlasin deseydin keske. Ayyy babaya ayri ogluna ayri sinir oldum. Karsimda olsa tokat manyagi etcem.
Tam tersi bin tane açıklama yapar babasının da ağzına ederdi afedrrsin bunlar silkeleme peşinde yiyici bir aile baktı sen çakal çıktın kendi de geri bastıbelki mahçup oldu ve o yüzden aramaya yazmaya yüzü yoktur
çakal olmakta haksız mıyım tanışmak için bir adım atmadılar para için aranmak çok kötü bir durum evet sizde haklsıınız açıklama bile yapmadı ona üzülüyorum 5 sene oldu kolay mıydı bu kadarTam tersi bin tane açıklama yapar babasının da ağzına ederdi afedrrsin bunlar silkeleme peşinde yiyici bir aile baktı sen çakal çıktın kendi de geri bastı
silmişlerdir belki sende kurtulmuşsun bunlar senın kanını kurutur bak benden söylemesi bu daha başlangıçben yazmayın aramayın beni numaramı silin falan dedim
belkide silmiştir benisilmişlerdir belki sende kurtulmuşsun bunlar senın kanını kurutur bak benden söylemesi bu daha başlangıç
Daha once sevgiline para yada pahali hediye vs verdin mi?çakal olmakta haksız mıyım tanışmak için bir adım atmadılar para için aranmak çok kötü bir durum evet sizde haklsıınız açıklama bile yapmadı ona üzülüyorum 5 sene oldu kolay mıydı bu kadar
hayır erkek arkadaşım benden hiç borç para istemedi hediyeler aldık birbirimize ama makul fiyatlarda tabikiDaha once sevgiline para yada pahali hediye vs verdin mi?
babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
evet öyle yaptım onu çok seviyorum çok uzun zamndır birlikteyiz başkaları yüzündne bitmesin onun benimle sorunu çözmeye bile çalışmaması zoruma gidiyor acaba ailesi daha konuşma mı dediYuhhh. Adam hem suçlu hem güçlü.. arkana bakmadan kaçman lazım normalde ama sen ne yaparsın bilemedim.
İnşallah bu ilişkiye devam etmeyi düşünmüyorsunuz?Ne münasebet babası sizi arayıp para istiyor,ailece kafayı yemiş bunlar.evet babam bile benden çalıştığım parayı istemiyor konuşma tarzını duysaydınız krize girerdiniz sanırım
evet öyle yaptım onu çok seviyorum çok uzun zamndır birlikteyiz başkaları yüzündne bitmesin onun benimle sorunu çözmeye bile çalışmaması zoruma gidiyor acaba ailesi daha konuşma mı dedi
babasına göre bu durum çok normalİnşallah bu ilişkiye devam etmeyi düşünmüyorsunuz?Ne münasebet babası sizi arayıp para istiyor,ailece kafayı yemiş bunlar.
haklısınızİlişkiler çoğunlukla başka biri yüzünden bitmez. Zaten başkası dediğiniz adamın babası. Babasına inanıp size yapılan saygısızlığa göz yumuyorsa bu hep böyle gider.
Erkekler imza atınca güncelleme gelmiyor. Aynı şekilde devam ediyor.
neden haklısınız dedin ki ?babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
Haklısınız dememdeki sebep uzatmamak için di yoksa çok şeyler söylenebilirdineden haklısınız dedin ki ?
tabi ki haksız
kendi paranın hesabını ona mı vereceksin
ve erkek arkadaşın seninle bu sebeple bi de tartıştı mı yani özür dilemek yerine ?
bi insan sizden para istiyorsa ve vermediniz diye tavır alıyorsa o insan yiyicidir, net
uzak durmanız lazım
sen yazmaHaklısınız dememdeki sebep uzatmamak için di yoksa çok şeyler söylenebilirdi
erkek arkadaşıma anlattım kavga ettik babasıyla konuştu sonra benimle daha hiç konuşmadı 1 gün geçti aradan sormuyor bile beni erkek arkadaşım para istemez benden ama ailesi izin vermiyorsa görğşmeyebilir mi diye düşnmüuor değilim moralim çok bozuk
Sizden para istemesi terbiyesizlik ama vermediğiniz için tepki göstermesi iğrençlik resmen. Adamda ki hadsizlik kabul edilemez asla özür falan dilemeyin, barışmayın da.babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım