- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
-
- Konu Sahibi sananeeem12212
çok zor bir durum gerçeken onu çok seviyorumsen yazma
geri gelse de affetme bence
Sizin bu saygıyı bozmama huyunuz sebebiyle tepenize çıkarlar, söyleyeyim... Ki çıkmışlar şimdiden.diyecek çok şey vardı da saygımı bozmamak için haklsınız dedim
haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorumSizden para istemesi terbiyesizlik ama vermediğiniz için tepki göstermesi iğrençlik resmen. Adamda ki hadsizlik kabul edilemez asla özür falan dilemeyin, barışmayın da.
adamdan öyle bir tepki aldıgımda ne yapacağımı cidden şaşırdım onu aradığımda nasılsınız dedim iyiyim saol dedi beni sormadı bileneSizin bu saygıyı bozmama huyunuz sebebiyle tepenize çıkarlar, söyleyeyim... Ki çıkmışlar şimdiden.
Ailesi zorlasa da saçma değil mi? Ailesini dinlemeyecek kadar yetişkin olamamış mı? Sizin maddi durumunuza laf etme cüretini babası nasıl gösterebilir? Bana kendi babam öyle laf edemez siz kendinizi niye öyle bir duruma düşünüyorsunuz?haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorum
Eş dost bankalar çöp mü topluyor da oğlunun kız arkadaşından para istiyo bu adam.Kendi babamız istese kem küm ederiz elin adamına para mı yedircen ? tüm bağlarını kes olmaz bunlardannnn.Sakın yazma aramaselamlar hanımlar,
erkek arkadaşımla babası yüzünden tartıştık dün öglen bir daha beni hiçbiriniz aramayın mesaj atmayın uzak durun dedim. (olayın sinirden dolayı bagırarak telefonda söyledim) dünden beri hiç konuşmadık yazmadı barışmak yada konuyu çözüme kavuşturmak için bişey yapmadı ben mi arasam yoksa bekleyeyim mi?
evet işte acaba istemiyorda beni böyle planlar mı yaptı ailesiKoskoca adamın sizden başka çevresi kalmamış sizden mi borç istiyor. Aman allahım sen kurban kes bence kurtulduğun için
evet haklısınız 5 senedir çalışıyorum babam benden 1 kuuruş bile istemediEş dost bankalar çöp mü topluyor da oğlunun kız arkadaşından para istiyo bu adam.Kendi babamız istese kem küm ederiz elin adamına para mı yedircen ? tüm bağlarını kes olmaz bunlardannnn.Sakın yazma arama
ailesi çok dengesiz nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar ben onu anladım sevgilim adam olsaydı zaten durumu toparlamak için bişeyler yapardıAilesi zorlasa da saçma değil mi? Ailesini dinlemeyecek kadar yetişkin olamamış mı? Sizin maddi durumunuza laf etme cüretini babası nasıl gösterebilir? Bana kendi babam öyle laf edemez siz kendinizi niye öyle bir duruma düşünüyorsunuz?
Bence bi toparlayın kendinizi, sevgilinizden de ailesinden de hayır yok gerçekten..
Kendinin niye yokmuş... Kaç kurtar. Bi 5 senendaha gitmesin. Ne biçim insanlar türedi ya...evet vermedim çünkü dün ayın 28 ydi maaş bile almamışım ki 5 bin tl yok diye azarladı resmen çalışan insnaın nasıl 5 bin tlsi olmaz öldürsün kendini falan dedi
Hayır istemese direkt oğluna der plana gerek yok. Bu bambaşka bir şeyevet işte acaba istemiyorda beni böyle planlar mı yaptı ailesi
Demek ki sevgiliniz de onlara benziyor ki babasının yaptığı hadsizlik karşısında suskun kalmayı tercih ediyor.ailesi çok dengesiz nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar ben onu anladım sevgilim adam olsaydı zaten durumu toparlamak için bişeyler yapardı
kendimi çok kötü bitik hissediyorum haketmedim böyle bitmesiniKendinin niye yokmuş... Kaç kurtar. Bi 5 senendaha gitmesin. Ne biçim insanlar türedi ya...
dimi çok doğru söylediniz bir an önce aklımı başıma almam gerek toparlanamıyorumDemek ki sevgiliniz de onlara benziyor ki babasının yaptığı hadsizlik karşısında suskun kalmayı tercih ediyor.
Affederseniz ileride daha beter üstünüze çökerler.
Herkes bitti sizi mi buldu babası. Boşver ya Allah kurtarmışkendimi çok kötü bitik hissediyorum haketmedim böyle bitmesini
Hayır istemese direkt oğluna der plana gerek yok. Bu bambaşka bir şey
haklısınız kalbim söz geçirebilsem keşkeBabasını mı savundu, size haklısınız mı dedi?
Cevabınız ne olursa kaç, senden para istemek neyin kafası ya. Evlendiğinizi varsayalım sizi sömürür bu adam.
hayatımda böyle bir olay duymamıştım bende birde yaşayınca ne tuhaf oldugunu anlıyor insan sevgilimi çok seviyorum ama bu olanlardan ben suçluymuşum gibi davranılmayı hak etmediğim için konuşmak istiyordumOha!
Yok artık!
Her gün yeni bir şeye şaşırıyorum
Amma utanmaz insanmış o baba ya. Bunlar evlenseniz sizi sömür sömür sömürür. İnek gibi sağar.
Bir de mesaj atayım mı diyorsunuz?