Erkek arkadaşım annesine çok sevgi sözcüğü kullanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesiyle bağını kıskanmıyorum ki sadece bazı belli başlı sevgi sözcükleri kullanılmamalı diyorum annemi kaybettim diye bunu hissetme hakkım yok mu ne alaka?

Neden kullanmayacak yada kullanırken sizemi soracak. Anneye sevgi ayrı eşe ayrı.. Benimde hem kızım hem oğlum var. Gelinin olacak kız bunu yapsa hayrola derim. Kızım kaynanası ayrı yapsa haddini bildiririm. Ne emeklerle büyütüyorlar afedersin sıctığı b.ku bile takip ediyoruz. Sonra senin gibi biri çıkacak bana söylediği güzel söze kullanmamalı diyecek tabi canım olduuuuuu .Birde insanlara teyze vs yazmanız çok basitçe . Üslup sıfır umarım bu düşüncelerinizi öğrenirler

ben babama aşkım canım bitanem demiyorum mesela baba derim babacım derim o kadardır. Yavrum hayatım gibi kelimeleri sadece bana kullanmalı bence
de alıkoyan ne? sevgiline bunları anlatsana bir güzel soğusun senden(haklı olarak).
Ben annem ve babamla yavrumlu çok konuşurum ve bunu kıskanan adamı dakikasında hayatımdan şutlarım. Ona düşmedi benim ailemle ilişkimi sorgulamak. Ha bu arada erkek annesi falan da değilim normal bir insanım.

Herkesin yetişmesi farklı öyle büyümüş sevgiliniz benim hoşuma gider şahsen annesine tatlı dilli olan eşinede, çocuğunada öyle olur kıskanmak yerine örnek alabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X