yazmalı mıyım?

Sizden para istemesi terbiyesizlik ama vermediğiniz için tepki göstermesi iğrençlik resmen. Adamda ki hadsizlik kabul edilemez asla özür falan dilemeyin, barışmayın da.
haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorum

haklıyım değil mi tavır almakta ama sevgilim bu kadar benden uzaklaşması normal mia ailesi mi zorluyor diye düşünüyorum
Ailesi zorlasa da saçma değil mi? Ailesini dinlemeyecek kadar yetişkin olamamış mı? Sizin maddi durumunuza laf etme cüretini babası nasıl gösterebilir? Bana kendi babam öyle laf edemez siz kendinizi niye öyle bir duruma düşünüyorsunuz?

Bence bi toparlayın kendinizi, sevgilinizden de ailesinden de hayır yok gerçekten..

selamlar hanımlar,

erkek arkadaşımla babası yüzünden tartıştık dün öglen bir daha beni hiçbiriniz aramayın mesaj atmayın uzak durun dedim. (olayın sinirden dolayı bagırarak telefonda söyledim) dünden beri hiç konuşmadık yazmadı barışmak yada konuyu çözüme kavuşturmak için bişey yapmadı ben mi arasam yoksa bekleyeyim mi?
Eş dost bankalar çöp mü topluyor da oğlunun kız arkadaşından para istiyo bu adam.Kendi babamız istese kem küm ederiz elin adamına para mı yedircen ? tüm bağlarını kes olmaz bunlardannnn.Sakın yazma arama

Ailesi zorlasa da saçma değil mi? Ailesini dinlemeyecek kadar yetişkin olamamış mı? Sizin maddi durumunuza laf etme cüretini babası nasıl gösterebilir? Bana kendi babam öyle laf edemez siz kendinizi niye öyle bir duruma düşünüyorsunuz?

Bence bi toparlayın kendinizi, sevgilinizden de ailesinden de hayır yok gerçekten..
ailesi çok dengesiz nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar ben onu anladım sevgilim adam olsaydı zaten durumu toparlamak için bişeyler yapardı

ailesi çok dengesiz nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar ben onu anladım sevgilim adam olsaydı zaten durumu toparlamak için bişeyler yapardı
Demek ki sevgiliniz de onlara benziyor ki babasının yaptığı hadsizlik karşısında suskun kalmayı tercih ediyor.

Affederseniz ileride daha beter üstünüze çökerler.

Babasını mı savundu, size haklısınız mı dedi?
Cevabınız ne olursa kaç, senden para istemek neyin kafası ya. Evlendiğinizi varsayalım sizi sömürür bu adam.

Oha!
Yok artık!
Her gün yeni bir şeye şaşırıyorum 😳
Amma utanmaz insanmış o baba ya. Bunlar evlenseniz sizi sömür sömür sömürür. İnek gibi sağar.
Bir de mesaj atayım mı diyorsunuz?

Oha!
Yok artık!
Her gün yeni bir şeye şaşırıyorum 😳
Amma utanmaz insanmış o baba ya. Bunlar evlenseniz sizi sömür sömür sömürür. İnek gibi sağar.
Bir de mesaj atayım mı diyorsunuz?
hayatımda böyle bir olay duymamıştım bende birde yaşayınca ne tuhaf oldugunu anlıyor insan sevgilimi çok seviyorum ama bu olanlardan ben suçluymuşum gibi davranılmayı hak etmediğim için konuşmak istiyordum

X