- 22 Şubat 2024
- 347
- 182
-
- Konu Sahibi sananeeem12212
babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattımTartismadan bahseder misin biraz? Haksizsan arayip ozur dile deriz, hakliysan arama ne mumasebet deriz.
Bu ne ya sömürücü bir aile ne barışması yolda görsem kaçarım bırak barışmayı yiyici tiplerbabası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
erkek arkadaşıma anlattım olayı oda babasıyla konuşmuş ve gülerek söylediğini şaka yaptıgını ve benim alındığımı söylemiş üstelik benim parama muhtaç değilmiş şaka söyledim demişBu ne ya sömürücü bir aile ne barışması yolda görsem kaçarım bırak barışmayı yiyici tipler
sadece babasının söylediklerini yazdıktan sonra konuşmadık hiçErkek arkadaşınız ne dedi peki de kavga ettiniz? Babasının yaptığından yerin dibine girmediyse zaten ayrılın ondan.
babası beni tanıyor erkek arkadş kaza yapmıştı babası aradı aramızda kalsın bana biraz borç para verir misin dedi bende olursa eğer veririm o zamana kadar dedim dün aradı müsait değildim sonra döndüm soğuk konuştu 5 bin tl eksiğim var dedi istedi bende şuan o kadar param yok maaş almadım dedim bana çalışan insanda 5 bin tl yoksa o insan kendini öldürsün dedi ve haklısınız dedim sonra tamma ben başkasından alırım diyip kapattı bende erkek arkadaşa anlattım
moralim çok bozuk 5 senedir birliketiyiz babası beni yakından tanımaya davet etmedi bilene ama mevzu para olunca arıyorBu ne ya sömürücü bir aile ne barışması yolda görsem kaçarım bırak barışmayı yiyici tipler
Hee oldu biz de yedik afiyet olsun. Sakin arama konusma. Daha iyi olmus boyle leş tiplere bulaşma. Calışan eden kızsın boşversene.erkek arkadaşıma anlattım olayı oda babasıyla konuşmuş ve gülerek söylediğini şaka yaptıgını ve benim alındığımı söylemiş üstelik benim parama muhtaç değilmiş şaka söyledim demiş
erkek arkadaşım kaza yapmıştı onun ödeyecektiYa sakın bu terbiyesizlere borç verme arama. Kim bilir ne bok yiyecekler paranla.
evet babam bile benden çalıştığım parayı istemiyor konuşma tarzını duysaydınız krize girerdiniz sanırımHee oldu biz de yedik afiyet olsun. Sakin arama konusma. Daha iyi olmus boyle leş tiplere bulaşma. Calışan eden kızsın boşversene.
Yazık giden 5 yılın olmuş bir 5 yıl daha mı gitsin ne biçim bir aile erkek arkadaşın da mahcup olacağına size tavır almış babası ne ki oğlu ne olsun diyeceğim bu durumda.moralim çok bozuk 5 senedir birliketiyiz babası beni yakından tanımaya davet etmedi bilene ama mevzu para olunca arıyor
Ayyyyy kaçççç kaççç. Ben de babası istedi diye mahcup oldu zannettimerkek arkadaşıma anlattım olayı oda babasıyla konuşmuş ve gülerek söylediğini şaka yaptıgını ve benim alındığımı söylemiş üstelik benim parama muhtaç değilmiş şaka söyledim demiş
evet işte dimi çok saçma bir olay ve şaka yaptığını glerek söylediğini anlatıp beni haksız duruma düşürüyor kim olsa alınırAyy yok artik ya. Oglunun kiz arkadasindan para isteyen aileden her şey beklenir uzak durun. Bu ne terbiyesiz konuşma şekli bi de.
ben yazmayın aramayın beni numaramı silin falan dedimYazık giden 5 yılın olmuş bir 5 yıl daha mı gitsin ne biçim bir aile erkek arkadaşın da mahcup olacağına size tavır almış babası ne ki oğlu ne olsun diyeceğim bu durumda.
belki mahçup oldu ve o yüzden aramaya yazmaya yüzü yokturAyyyyy kaçççç kaççç. Ben de babası istedi diye mahcup oldu zannettim