Yazlığı olanlar??

Burda yazlıkla ilgili yazan yorumları okuyunca çok şaşırıyorum. Yazlığınızda kimse yoksa biz gidelim falan ne acayip. Orası da ev sonuçta ev sahibi yokken milletin evinde ne işin var. Nasıl teklif edebiliyorlar
Hayatımda hiç uzaktan bile yazlık görmediğim için mi bilgisizim acaba:KK53:
mesela bizde babamin vakti yok o yuzden yazin en fazla 2 hafta gidebiliyor yazliga, ben de yazlikta kalmayi sevmiyorum. e halamlar da tatil parasini babam odemedikce otel tatiline gidemezler 😂 oyle olunca yazlik bos oldugunda hep onlar kaliyorlar. turkiyede maalesef tatil luks oldugu icin yazligi bu sekilde ortak kullanmak cok yaygin. esasinda orasi da ev tabi ki ama iste tatil olunca farkli dusunuluyor.

Keşke gerçek halk plajlarımız olsa da , hepimiz deniz ve güneşten olabildiğince yararlanabilsek.
+1 gercekten en guzel koylarin hepsi bir sekilde isletmeye cevrilmis. bazen insanlar yuzerek beach clublara giriyorlar, kavga cikiyor. gecen seneydi galiba biri bu sekilde yuzerek gelmis sonra baya olay cikarmisti hukuki haklarindan vs bahsetmisti. sizden hizmet almayacagim buraya havlumu serip yatmak benim hakkim diye bayaaaa ugrasmisti. yatti cidden 😂😂😂 yonlendirmek gibi olmasin tabi 🙈

Konu sahibi , Yazlığı Olanlar ? demişti. Ben direkt elendim de , hayırlı olsun demeye geldim.

Keşke gerçek halk plajlarımız olsa da , hepimiz deniz ve güneşten olabildiğince yararlanabilsek.
artık her yer otellerin tekelinde neredeyse.güle oynaya günübirlik gidilecek yerler iyice azaldı.

Ailenizi rahat bıraksanız keşke… Bir ton para vereceğiniz şeyleri onlara yaptırmışsınız yazlık alıp(!) O işler boş yere bir ton para değil zor iş oldukları için öyleler.
Ama büyük ihtimalle aileniz sizin bu algınızda başrolü oynuyor.
Bebiş nedir hem ya bebiş nedir? 2 aylık sanılsın diye mi bebiş diyoruz? Ben 15 aylık olduğunu okuyana kadar 40ı yeni çıktı herhalde diyerek okudum.
Bebişmiş

Yazlıkta kimseyi ağırlamak zorunda değilsiniz, gelirlerse de herkes iş yemek yapar. Gelmek isteyen olursa gitmediğiniz zamanlarda anahtarı verin 1 haftalık falan, çıkarken bulduğu gibi bırakmalarını söylersiniz. Kirli bırakan olursa bir daha kabul etmezsiniz.

Yazlık aldığını duyunca aa bizde geliriz diyen beleşçiler sıkça belirecek etrafında.. Duymamazlıktan gelip konuyu değiştiriyorum. Yakınım olanı ben zaten davet ediyorum,beleşçiler kendini belli ediyor. Bahçe işleriyle düzenli ilgilenen bi abimiz var biz yokkende göz kulak oluyor ortama. Eşide biz gidince ev işlerine yardım için geliyor. Sizde bölgede bahçe bakım işleri yapan o bölgenin insanı birilerini bulursanız bi çok konuda rahat edersiniz.

Ben direk arayıp ima eden yada tahmin ettiğim kişilere, kendimi dinlenme moduna aldım diyorum anlıyorlar, gelen oldumu hayatta düzenimi bozmam, yazlık modum nasılsa öle devam ederim, birde ben herkese diyorum, yazlıkta misafir, iş sevmem o yüzden otel tercihim ama o hafta yazlık gidiyorsam prenses mod dediğimde herkes kendine pay çıkarır. Anneme tembih ederim biz geldiğimiz de kimseye gel deme bak düzen kaçıyor ben giderim diye oda herkese aksi bizimkisi bu hafta gelecek deyip öne beni atıyor🤣 Eskiden hep toplaşıp helal hoş olsun çok güzel vakit geçirirdik, baktım ki insanlar nankör belli süre sonra herşeyi senin görevin ve yazlığı bizden habersiz tatil otel mod görüyorlar hemen düzeni bozdum. Şimdi benden kötüsü yok ama biz çok rahat ettik dünya varmış.

mesela bizde babamin vakti yok o yuzden yazin en fazla 2 hafta gidebiliyor yazliga, ben de yazlikta kalmayi sevmiyorum. e halamlar da tatil parasini babam odemedikce otel tatiline gidemezler 😂 oyle olunca yazlik bos oldugunda hep onlar kaliyorlar. turkiyede maalesef tatil luks oldugu icin yazligi bu sekilde ortak kullanmak cok yaygin. esasinda orasi da ev tabi ki ama iste tatil olunca farkli dusunuluyor.
masraf bi kişiden çıkıyor on kişi faydalanıyor

Yazlık alınca misafiri promosyon mu verdiler? Ne bu ısrar misafirde misafir diye birde yatılı ,üstelik ayni şehirde.
Yazlık denebilecek bir semtte büyüdüm,evimiz denize 2 sokak ötedeydi ama ayni şehirden yatıli misafir ağırlamadık,uzaktan gelen(yurtdışından akrabalar)oluyordu yatılı sadece.
Bebek konusu şöyle bence hepsi zor,tabi ki uykusu gelecek,acıkacak,huysuzlanacak annesi olarak,annenizi /kayınvalidenizi boşverip kendiniz ayarlayacaksınız uyku/yemek düzenini. Anneniz sürekli geliyor belli ki zira o bebeginize bakarken siz denize gidiyormuşsunuz,kayinvalideniz buna bozulmuş olabilir.

Ailenizi rahat bıraksanız keşke… Bir ton para vereceğiniz şeyleri onlara yaptırmışsınız yazlık alıp(!) O işler boş yere bir ton para değil zor iş oldukları için öyleler.
Ama büyük ihtimalle aileniz sizin bu algınızda başrolü oynuyor.
Bebiş nedir hem ya bebiş nedir? 2 aylık sanılsın diye mi bebiş diyoruz? Ben 15 aylık olduğunu okuyana kadar 40ı yeni çıktı herhalde diyerek okudum.
Bebişmiş
Ailem kendi yardım amaçlı geldi ben şunu şunu yap demedim bir ayrıca bebeklik dönemi ilk üç yıl ya hani bilmem siz bu konuyu biliyomusunu 😄😄

Annemi gördüm mesajların tamamını okuyunca, annem de misafiri hiç sevmezdi (kendi arkadaşları dışında) yıllarca bir tek arkadaşımı aile evimde ağırlayamadım, içimde yaradır. Şimdi çat kapı gelenlerimle, sana geliyoruz diyen akrabalarla çok keyifli zaman geçiriyorum. Konu sahibini çocuğuna acıdım istemsiz. Böyle bencil insanların çocukları çok ezik hissediyor kendini
Gayet güzel yetisiyo merak etme sen çok ezik hissetmiş olablrsin kendini benim çocuğum öyle olmayacak

"Yazlık" almışsınız , hayırlı olsun.

Hem eviniz hem de yazlığınız olduğunu bizimle de paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Yazlıkta anneniz bebişkonuza! bakarken, keyif çatma anlarınızı da paylaşmak isterseniz yazarsınız yeniden.

Konuya fotoğraf eklemek ister miydiniz ?
Ne diyim Allah size de nasip etsin 😄 tüm konudan bu çıkarımı çıkarttığın için

Yazlık alalı iki kere misafir geldi ondada anamız ağladı annem babam yaşlı gelen misafir iş görürse ne ala iş gormezse tatil oluyor zehir aynı memlektte yazlık ne anlamı var onu anlamadım keske komşu ilde alsaydiniz daha az misafir gelirdi
Yakın olsun gidebilelim diye uzak şehir dışı olsa sürekli gidip gelinmez

Ben bu ögle uykusu meselesini atlamışım, yazının dağınıklıgından 🤦‍♀️
Yetişkin bir insanın, 15 aylık çocugu için öğlen uyuyunca ben de uyuyorum o da misafirin kahvaltı saatine geliyor, nasıl yapacağım diye düşünmesi inanılır gibi değil cidden.
Siz bu kafayla bir evi idare ettiniz de yazlık eksik kalmış. Anneniz olmasa, ne oraya yerleşebilirdiniz ne de bundan sonra orada idare edebilirsiniz. Kadına Allah kolaylık versin.
Benim anlatmak istediğim şey farklı .. ama senin anladığın bambaşka ..
Yazlık adi üstünde tatil yeri ya her gelen kendi işini kendisi yapsın evi kendi evi gibi görüp misafir gibi kendini görmeyip her işi ortak şekilde yapsın üstüne düşeni yapsın mesela birlikte yemek yapmak bulaşık toplamak vs vs ve anlayışlı olmak .. bütün yuk benim üstüme olursa yazlık tatil olayından çıkıp direk yük çekme durumuna geliyo .. onuda en basit uyku ile anlattım ama yanlış anlaşılmış tabi suç bende acele ile açtım konuyu anlatım o yüzden kötüydü ama burda herkes bı yerden linç linç linç yani yorumları okursaniz herkes bibderdini kusuyor ne diyelim yapacak birşey yok açtık konuyu bir kere

X