Yazınca iyi olacakmışım gibi

AksTE="superisi96, post: 40679312, member: 483119"]Mercan Koca istiyrem
Aksam aksam iyiki okudum ya bence sen mutsuz olamazsin ne sevimli yazmissin [/QUOTE]
bende ona şaşırıyorum nasıl mutsuz olabilirim,öyle ki tek başıma heybeliadaya gidip bisiklet sürücem o kadar yalnızım yalnızlıktan kusucam

:) aksam aksam iltifatlara bak. Sensin guzel.
Cik dolaş diyeceğim ama hic mı kimse yok çevrende yahu?

:) aksam aksam iltifatlara bak. Sensin guzel.
Cik dolaş diyeceğim ama hic mı kimse yok çevrende yahu?
ya şimdi abla gezmeyi sevenlerin full sevgilisi var çiftli program yapıyorlar onlarla birgün çıkarsam 2.gün boğaz köprüsünden siz hiç yalnız kaldınız mı diye intihar anonsum geçer tvlerde.
Diğer iki arkadaşım var onlarda gezmekten nefret ediyor hemen hoppidi ev.
E bende sıkıldım tek gezmekten,daral geldi artık.
Geçen tek sinemaya gittim,şansa yanımda sevgililer vardı film niyetine yiyişmelerini izledim kız öptürmeyince duygusalıma geldi ağladım düşün

Yurtta kalsan çevre yapardın, amcanla oturduğun içinde ev arkadaşı olayı olmuyor. Yalnız kalmak çok zor buna sevgilisizlikte eklenmiş dahada zorlaşmış. Olsun ama iğrenç arkadaşlıklar kuracağına böyle takılmak bir bakıma iyi. Bence bekle nasıl olsa arkadaşlar bulursun. Arkadşların gezmeyi sevmiyorsa tek gez yada amcanı al çıkın dışarı. Bende gezmekten hoşlanmam arkadaşlarım zorlar

Amcamla da bi yere kadar ya geçen gün amcamı arkadaşım sandım,owww şuna bak taş dedim
Yurda belki seneye geçerim dedim ama kararsızım

Valla ben garibim herhalde :) 2 yıldır yalnız yaşıyorum çevrem de yok erkeklerle çalışıyorum şöyle kız kıza takılacak insan yok ben de geçen hafta tek başıma sinemaya gittim oh ne güzeldi Üzme kendini, İstanbul gibi bir yerde mutlaka çevre edinirsin

Çevreyi bulana kadar kendimi kaybetmekten korkuyorum
öyle bi hale geldim ki memleketime geçiş yapmayı düşünüyorum
herkeste salakmısın o üniversiteden nasıl buraya gelirsin diye sövüyo

Amcan genç mi? Yani tek taş olayı Güldürdün beni
30 yaşında ama ben tek kız yiğenim kıskanıyolar acıcık ayağına çimento döker köprüden sallandırırım seni abazalık yapma git adam gibi birini getir karşıma dedi adam gibi biri varda ben getirmiyorum

ahahahah Amcan kafa dengiymiş neyse ki :) ben de yaşlı sandım hani eşi çocuğu falan vardır diye

Amcamla da bi yere kadar ya geçen gün amcamı arkadaşım sandım,owww şuna bak taş dedim
Yurda belki seneye geçerim dedim ama kararsızım
ahahaa ay Allah iyiliğini versin
yurda geçmen iyi olur hatta kyk :) çevre yapmak isteyenler kyk ya gidiyorlar sırf çevre için 1 yılını orda geçirip sonra evede geçebilirsin tabi bunlar benim fikrim canım :)

ahahaa ay Allah iyiliğini versin
yurda geçmen iyi olur hatta kyk :) çevre yapmak isteyenler kyk ya gidiyorlar sırf çevre için 1 yılını orda geçirip sonra evede geçebilirsin tabi bunlar benim fikrim canım :)
kyk bana asla çıkmazrüyamda bile çıkmaz
anca özel yurtkeşke hazırlık okusaydım

canım güzel bi abdest al namaz kıl dua et allaha sığın inan hiç birşeyin kalmaz

Spor veya dans kursları yok mu ünide, yada fotoraf kursları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…