Yazınca iyi olacakmışım gibi

Spor veya dans kursları yok mu ünide, yada fotoraf kursları

Spora yazil
Dil kursuna yazil
Aklima bunlar geldi cimcime:KK66:daha cok gencsin insallah atlatirsin sorunlu donemler hepimizin hayati da oldu olabilir ama gecer
bunların hepsi benimde aklımda var sanki hallolmicakmış gibi geliyor
İnşallah çok teşekkür ederim:)

cidden mi ya:KK55: ben hep sıkılcam gözüyle bakıyodum wuhu:KK55::cool::KK70:onlarında sevgilisi olursa öleyim artık ben
ya sevgili okadar önemlimi senin için takma ya sevgilin olunca ne olacak (benim görüşüm bu ) gezeceksin gezeceksin gezeceksin sonra senden garip şeyler işteyecek (ihtimal yksek) sende reddeceksin ve ayrılacaksınız. Ben bunu yaşadım ve bütün ilişkilere aynı gözle bakıyorum yalnızca zaman öldürme bu çıkma ileri. Bırak olmasın ya nereye gidiyon ne yapıyon kimle geziyon hesap vereceksin sanki abin-babanmış gibi yada kocanmış gibi! Ben çok soğumuşum ya kardeş harbi soğumuşum :KK70: Boşver olmasın ya rahat kafayla gez

ya sevgili okadar önemlimi senin için takma ya sevgilin olunca ne olacak (benim görüşüm bu ) gezeceksin gezeceksin gezeceksin sonra senden garip şeyler işteyecek (ihtimal yksek) sende reddeceksin ve ayrılacaksınız. Ben bunu yaşadım ve bütün ilişkilere aynı gözle bakıyorum yalnızca zaman öldürme bu çıkma ileri. Bırak olmasın ya nereye gidiyon ne yapıyon kimle geziyon hesap vereceksin sanki abin-babanmış gibi yada kocanmış gibi! Ben çok soğumuşum ya kardeş harbi soğumuşum :KK70: Boşver olmasın ya rahat kafayla gez
aslına bakarsan çevremde hiç kötü örnek yok
o yüzden azcık önemsemeye başladım bu konuyu
yoksa ben 2 yılı yalnız geçirmiş totosuna bile dert etmiş kızım kızdım yani dım dım dım

aslına bakarsan çevremde hiç kötü örnek yok
o yüzden azcık önemsemeye başladım bu konuyu
yoksa ben 2 yılı yalnız geçirmiş totosuna bile dert etmiş kızım kızdım yani dım dım dım
arkadaşlarının sevgilisi olduğundan bu konuyu önemsemeye başladın sanırım. Hiçbirşekilde garipsemiyorum bende ayrrı durumda olabilirim bir gün. Sana söyleyeceğim şey bi şu kaldı; takma kafana nasipse olurr :KK70:

arkadaşlarının sevgilisi olduğundan bu konuyu önemsemeye başladın sanırım. Hiçbirşekilde garipsemiyorum bende ayrrı durumda olabilirim bir gün. Sana söyleyeceğim şey bi şu kaldı; takma kafana nasipse olurr :KK70:
ahahhaha çok teşekkür ederim,aynen nasip kısmet Rabbim bilir..

Merhaba kk hanımları:mad:
Resmen depresyondayım,gerçekten iyi değilim.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim.
Çok sıkıldım çok bunaldım,resmen evde kalmış gibi hissediyorum kızacaksınız biliyorum ama.
Bulunduğum çevreden pek memnun değilim,okulumdan yani çok yalnız hissediyorum arkadaş bakımından
Çok sevdiğim iki kız arkadaşım var gezmekten nefret ederler direk eve gitmek isterler.
E benim ailem burda değil bende sıkılıyorum,tek başına gezmekte olmuyo koskoca istanbulda,belki oluyorda ben beceremiyorum.
Son görüştüğüm karşı cinsten 1 ay önce görüşmeyi kestik,gerçi o seni hak etmiyorum sen çok temizsin diye görüşmeyi sonlandırdı o ayrı mesele neyse
Yaşam enerjim oldukça yüksekti ama artık herşeyden tiksinir oldum ya sürekli uyumak istiyorum
Sanırım aradığım arkadaşlıkları ilişkileri bulamadım.
Hayat bunlardan mı ibaret tabiii ki değil.
Kitap okuyorum,tegv başvurdum yanıt bekliyorum,ismek falan düşünmüyorum,okuduğum bölümden ötürü sürekli hastanedeyim geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Ama yok Allahım yok mutlu olamıyorum
Çok karamsarım
Hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Vallahi evde kalmış gibi hissediyorum
Peri sen çok iyi bi kızsın diye,kimse istemicek gibi
Ya kimseye muhtaç değilim biliyorum ama mutlu değilim
Yazarken bile mutsuzluğuma mutsuzluk kattım
Teşekkürler
Ergen falanda değilim aslında değildim yani
Güzelim okul yıllarını istanbul gibi bi yerde kendi kendine mahvediyosun hiç bişey yapmasam bile bu güzel baharda tek başımda olsa gezerdim oh ne güzel.

ahhh kuzu ne diye sIkiliyorsun yurtdisinda olsa gezilcek yerde yok hepden buhram gecirirdin hafta sonu kimi cagirsam suraya gidelim diye hep isleri var arkadas mangal partisi vercem dedigimde:kk77: millet damliyor ama her hafta o kadar parayi ben nerden bulacam :oops:o yuzden bende yalniz takiliyorum :KK12:senden bir adim farkla evli cocuklu olarakkk:KK14:buda gelir buda gecer dayanmalisin dayanmaliyizzz:KK49:

Kiz Allah caninizi almasin sizin. Biz Diyarbakir gibi bi yerde bile kendimize ne eglenceler bulurduk. Sokaklar molotoflu,kavgali,savas alani gibi oldugunda bile tozum tozum tozuturduk..

Merhaba kk hanımları:mad:
Resmen depresyondayım,gerçekten iyi değilim.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim.
Çok sıkıldım çok bunaldım,resmen evde kalmış gibi hissediyorum kızacaksınız biliyorum ama.
Bulunduğum çevreden pek memnun değilim,okulumdan yani çok yalnız hissediyorum arkadaş bakımından
Çok sevdiğim iki kız arkadaşım var gezmekten nefret ederler direk eve gitmek isterler.
E benim ailem burda değil bende sıkılıyorum,tek başına gezmekte olmuyo koskoca istanbulda,belki oluyorda ben beceremiyorum.
Son görüştüğüm karşı cinsten 1 ay önce görüşmeyi kestik,gerçi o seni hak etmiyorum sen çok temizsin diye görüşmeyi sonlandırdı o ayrı mesele neyse
Yaşam enerjim oldukça yüksekti ama artık herşeyden tiksinir oldum ya sürekli uyumak istiyorum
Sanırım aradığım arkadaşlıkları ilişkileri bulamadım.
Hayat bunlardan mı ibaret tabiii ki değil.
Kitap okuyorum,tegv başvurdum yanıt bekliyorum,ismek falan düşünmüyorum,okuduğum bölümden ötürü sürekli hastanedeyim geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Ama yok Allahım yok mutlu olamıyorum
Çok karamsarım
Hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Vallahi evde kalmış gibi hissediyorum
Peri sen çok iyi bi kızsın diye,kimse istemicek gibi
Ya kimseye muhtaç değilim biliyorum ama mutlu değilim
Yazarken bile mutsuzluğuma mutsuzluk kattım
Teşekkürler
Ergen falanda değilim aslında değildim yani

O karşı cins seni istemyormş zaten bence baksana en basit bahane seni hak etmiyorm filan demiş sana .
Ah yazık acıdım şimdi sana yaaa ....

30 yaşındayım.keşke 19 yaşındaki bu dertlerime geri dönebilsem...tabi şimdiki aklımla :)

hayatta her şey erkekler ve onların malum organı değil

önce büyü sonra kısmet ara

ayrıca da arayınca gelmez sen düzen kur o kendi gelir

Kuzum benim. .
Öğrenci hayatının tadını çıkar . .
Ders çalış , gez toz . .
Ne evlenmesi daha okulu bitir . .
Çık Bu bunalımdan. .

:KK5::KK73::KK72::KK75::KK71::KK47:

Folklor yok mu?Super oluR.Hele kafkas...Baharda tek olmak benim de zoruma gidiyor biraz.Cicek bocek ,bahar dallari:)..Kendimi disari atasim geliyor.Ama gezecek yer pek yok buyuk bir parktan baska.Istanbul olsa oho cok var.Gulhaneye git cimenlere uzan bol bol..Benim en samimi arkadasim da evlenip sehir disina gidiyor.Onla da sik bulusamiyorduk zaten.Is cocuk derken...Alistim ben artik tek gezmeye..Istesem de yok gezecek arkadas...Tek basima sinema dusunuyorum.Bir de resim fotografcilik kursu isten vaktim olursa..Bir de is stresim var benim .Ogrencilik super.Kiymetini bil.
Ben muzmin bekarim.Senin daha cok vaktin var:)Sakin ol:)

19inda evde kalmış gibi mi hissediyorsun sokakta kalmaktan iyidir:) deli en güzel yılların desin. Daha ilk yılın arkadaşların cevren boğaların yakında aramasinlar diye telefonu kapatmaya baslarsin:)

X