- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi superisi96
ama ben kendimi zaten çok seviyorumHuzurla yazdım ondandır
İnsan kendini sevince etrafındakiler de onu sever emin ol
Milleti çekemeyebilirsin, herkes farklı sonuçta. Ama iletişimde bulunduğun insanlarla mutlaka orta yol bulursun. Ne kadar çok insanla muhatap olursak iletişim kabiliyetimiz o kadar gelişirBabam ile annem anlayaşamazsın milleti çekemezsin diye istemiyor ama ben çok istiyorum
Kendimi denerim en azından
Seneye ikna edicem gibi inşallah
yurt hayatını çok merak ediyorum
ayyy cidden mi en sevdiğimYurda çık. Valla ben eve çıktım ikinci senemden itibaren ama yurtta aksiyonlar bitmiyo o kadar kız bir arada. Aşk,ihtiras,entrika,saç saça kavgalar.. Evde canım sıkılıyo bak benimde
Aslında 1 ay sonra sınavlarım var o yüzden bu sene için pek planım yok şimdiden derslere gömüldümMilleti çekemeyebilirsin, herkes farklı sonuçta. Ama iletişimde bulunduğun insanlarla mutlaka orta yol bulursun. Ne kadar çok insanla muhatap olursak iletişim kabiliyetimiz o kadar gelişir
İnsanlarla geçim zordur bunu da yaşadıkça göreceksin zaten. Ailen senin iyiliğini istiyor elbet ama insanlardan soyutlanarak da bir yere varılmaz. Tavsiyem gruplara katıl ismek düşünmüyorum demişsin ama müzik, dil gibi kurslar ismekte ücretsiz ve bir öğrenci için bulunmaz nimet diye düşünüyorum.
Sen sosyal ortamları düşün, emin ol iyi gelecek
Maşallah forumda gördüğüm kadarıyla cıvıl cıvılsınama ben kendimi zaten çok seviyorum
özgüvenide çok yüksek bi kızımdır
Lakin yok ne ben seviyorum ne seviliyorum,tamam sevenlere de benim içim ısınmıyo o kadar haksızlık etmiyim kendime
Aslında antidepresan kullanmaya kadar gitti bu durumMaşallah forumda gördüğüm kadarıyla cıvıl cıvılsınBu konunu da sadece ufak bir can sıkıntısı olarak düşündüm nitekim öyle gerçekten
Ay yerim ben seni yaaaAslında antidepresan kullanmaya kadar gitti bu durum
Abla düşünsene sınıfta bi grup var hepsinin 5 6 senelik sevgilileri
En sevdikleri aktivite tatliş fotolar çekip ınstagrama atmak
Ortalıkta koca istiyrem diye dolanmaya başladım yeminlen
Esra erol izliyorum yahu
Bizim okulun hiç aktif grubu kulübü yok,o yüzden dışarıdan medet umuyorum.Ay yerim ben seni yaaa
Önce şu Esra Erol'u izlemeyi bırakıyorsun
Sonra da bir yandan derslere yoğunlaşırken diğer yandan da hoşuna gidebilecek aktiviteler için girişimlerde bulunuyrsun
Sosyal gruplar iyi gelir, Tegv dedin ben de ünide Tog'un (Toplum Gönüllüleri) bir grubundaydım kız erkek karışık bir gruptuk. Hani öyle ortamlarda da iyi çevre edinirsin
Durum vahim bende gülüp eğlenmek için izliyorum arada :))Aslında antidepresan kullanmaya kadar gitti bu durum
Abla düşünsene sınıfta bi grup var hepsinin 5 6 senelik sevgilileri
En sevdikleri aktivite tatliş fotolar çekip ınstagrama atmak
Ortalıkta koca istiyrem diye dolanmaya başladım yeminlen
Esra erol izliyorum yahu
O zaman başka alternatiflere bakacaksınBizim okulun hiç aktif grubu kulübü yok,o yüzden dışarıdan medet umuyorum.
Tegv dönmedi gelecek sene başında tekrar başvurucam
Valla geçen bi çocuk gördüm bi içim su maşşaaaallahDurum vahim bende gülüp eğlenmek için izliyorum arada :))
inşallah bulurum abla yaO zaman başka alternatiflere bakacaksın
Valla geçen bi çocuk gördüm bi içim su maşşaaaallaharayıp senin orda ne işin var yiğidimm gel yamacıma diyesim geldi
inşallah bulurum abla ya
Su perisi :) hosgeldin kizcem. Nerelerdesin sen? Kksizlik sana yaramamış.
Kitap oku bir de yabancı dil Öğren. Istemiyorum deme. :)
aman benim güzller güzeli ablam:))))Spora gitsen olmaz mı superisi yurttasin galiba?