Yazınca iyi olacakmışım gibi

okul dışı bi uğraş bul kendine :) bazen insan bi boşlukta gibi ve hiç geçmeyecek gibi geliyor. ama geçiyor işte..

2 yıllık bir bölümün 1 yılını heba ettin tebrikler
aslında sınıfca nede olsa 2 yıllık diye adapte olamayıp geçici arkadaşlıklar edindik
Peri valla seninle görüşmeyeli aylar oldu ben iyiye gitmişsindir deken kötüye gitmişsin ama olmaz ki
kızz geçen gün bizim rezilliğimize rezillik kattığımız mekanın ordaydım falcı buldum oraya gittim ah neler oldu neler
Seneye staj göreceksin o zaman bulursun.
bişi diyimmi,şu andada staj görüyorumyemin ederim umutsuz vakayım

okul dışı bi uğraş bul kendine :) bazen insan bi boşlukta gibi ve hiç geçmeyecek gibi geliyor. ama geçiyor işte..
o boşluk geçene kadar okul biticek sonra ben vay efendim şunu neden yapmamışım dicem en büyük hobisi uyumak olur mu ya bi insanın

Hem diyorsun ki gezecek arkadaşım yok hem arayıp sormuyorsun valla peri ne diyim sana kızdım bak şimdi

Hahh . şansına bakk. Tam alıştın okul bitti
Aynen bide seneye daha yoğun geçicek dersler staj tam güne çıkıcak,alışamadan puf olcak,ben bu istanbuldan koluma bi yar takıp ada sahillerinde şarkısıyla ada sokaklarında salına salına naz yapmadan gidersem iki elim tüm sevgililerin yakasında olur valla

Belki sizin kardeşiniz kuzeniniz emminizinoğlu vardır 24 27 yaş arasında belki oda hayatının hatununu arıyodur belki el atmak istersiniz...

Ahahah vallahi eğlenmeyi bilene ne yar gerek ne arkadaş. İstanbul gibi bi yerdesin nasıl olur da sıkılırsın a vicdansz

Ah yavrum yaa daha küçüksün ne kocası?
İstanbul'dasın madem, yapabileceğin çok güzel şeyler var bence.
Hobilerin neler? Mesela dil kurslarına gidebilirsin, müzik gruplarına dahil olabilirsin, bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsin Valla benim şu an kocadan önce düşünecek ve yapmak istediğim o kadar çok şey var ki... Ama ne yazık ki küçük ve imkanları kısıtlı bir şehirdeyim.
Bir abla tavsiyesi sana; eğer yapabileceğine inanıyorsan yurda ya da eve çık. Ev arkadaşı arayanlar mutlaka bulursun.
Ben de akraba yanında kaldım ve üniversite hayatını yaşayamadım o yüzden de şu anki depresif hallerinin kısıtlanma durumu olduğunu da düşünmedim değil hani

Ayrıca sen kendine vakit ayırdıkça, kendini sevip kendine yatırım yaptıkça karşılığında seni seven biri de mutlaka çıkacaktır Şimdiden bunu dert etme kendine olur mu?

Ahahah vallahi eğlenmeyi bilene ne yar gerek ne arkadaş. İstanbul gibi bi yerdesin nasıl olur da sıkılırsın a vicdansz
Bilmiyorum onu nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum
Koca olmasa da bi sevdicek
İmkanlar var ama yurda yollar babam ev arkadaşı olayına pek güvenmez
Yok kısıtlanmam yok çok şükür sadece akşam geç saatlere kadar kalamıyorum onuda zaten ben hiç kalmak istemedim
Araştırdığım iki yurt var ikisininde giriş saati 20.30(cemaat değil) girsem daha kısıtlancam ama çevresi hoş olur belki

Ayrıca sen kendine vakit ayırdıkça, kendini sevip kendine yatırım yaptıkça karşılığında seni seven biri de mutlaka çıkacaktır Şimdiden bunu dert etme kendine olur mu?
şunu okuyunca bi huzurlandım yemin ederim neden bilmiyorum ama

Sen bir çevre edinmeye başla, sevdiceğin olacak biri de çıkar elbet
Yurda çıksan akşam dışarı çıkmazsın ama zaten sen de gerek duymamışsın eğer kafana yatarsa neden olmasın?
Akşamları yurt arkadaşlarınla kız kıza partiler yaparsınız, eğlenirsiniz ne güzel işte

Babam ile annem anlayaşamazsın milleti çekemezsin diye istemiyor ama ben çok istiyorum
Kendimi denerim en azından
Seneye ikna edicem gibi inşallah
yurt hayatını çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…