- 28 Kasım 2010
- 41.660
- 137.984
-
- Konu Sahibi superisi96
Spora yazilÇıkamıyorum sorun orda
Huyu huyuma boyu bıyuma bi bey de yok ki etrafımda
hepsinde varım ama hiçbiri aktif değil..Spor veya dans kursları yok mu ünide, yada fotoraf kursları
bunların hepsi benimde aklımda var sanki hallolmicakmış gibi geliyorSpora yazil
Dil kursuna yazil
Aklima bunlar geldi cimcimedaha cok gencsin insallah atlatirsin sorunlu donemler hepimizin hayati da oldu olabilir ama gecer
ya sevgili okadar önemlimi senin için takma ya sevgilin olunca ne olacak (benim görüşüm bu ) gezeceksin gezeceksin gezeceksin sonra senden garip şeyler işteyecek (ihtimal yksek) sende reddeceksin ve ayrılacaksınız. Ben bunu yaşadım ve bütün ilişkilere aynı gözle bakıyorum yalnızca zaman öldürme bu çıkma ileri. Bırak olmasın ya nereye gidiyon ne yapıyon kimle geziyon hesap vereceksin sanki abin-babanmış gibi yada kocanmış gibi! Ben çok soğumuşum ya kardeş harbi soğumuşumcidden mi yaben hep sıkılcam gözüyle bakıyodum wuhu onlarında sevgilisi olursa öleyim artık ben
aslına bakarsan çevremde hiç kötü örnek yokya sevgili okadar önemlimi senin için takma ya sevgilin olunca ne olacak (benim görüşüm bu ) gezeceksin gezeceksin gezeceksin sonra senden garip şeyler işteyecek (ihtimal yksek) sende reddeceksin ve ayrılacaksınız. Ben bunu yaşadım ve bütün ilişkilere aynı gözle bakıyorum yalnızca zaman öldürme bu çıkma ileri. Bırak olmasın ya nereye gidiyon ne yapıyon kimle geziyon hesap vereceksin sanki abin-babanmış gibi yada kocanmış gibi! Ben çok soğumuşum ya kardeş harbi soğumuşumBoşver olmasın ya rahat kafayla gez
arkadaşlarının sevgilisi olduğundan bu konuyu önemsemeye başladın sanırım. Hiçbirşekilde garipsemiyorum bende ayrrı durumda olabilirim bir gün. Sana söyleyeceğim şey bi şu kaldı; takma kafana nasipse olurraslına bakarsan çevremde hiç kötü örnek yok
o yüzden azcık önemsemeye başladım bu konuyu
yoksa ben 2 yılı yalnız geçirmiş totosuna bile dert etmiş kızım kızdım yani dım dım dım
ahahhaha çok teşekkür ederim,aynen nasip kısmet Rabbim bilir..arkadaşlarının sevgilisi olduğundan bu konuyu önemsemeye başladın sanırım. Hiçbirşekilde garipsemiyorum bende ayrrı durumda olabilirim bir gün. Sana söyleyeceğim şey bi şu kaldı; takma kafana nasipse olurr
Güzelim okul yıllarını istanbul gibi bi yerde kendi kendine mahvediyosun hiç bişey yapmasam bile bu güzel baharda tek başımda olsa gezerdim oh ne güzel.Merhaba kk hanımları
Resmen depresyondayım,gerçekten iyi değilim.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim.
Çok sıkıldım çok bunaldım,resmen evde kalmış gibi hissediyorum kızacaksınız biliyorum ama.
Bulunduğum çevreden pek memnun değilim,okulumdan yani çok yalnız hissediyorum arkadaş bakımından
Çok sevdiğim iki kız arkadaşım var gezmekten nefret ederler direk eve gitmek isterler.
E benim ailem burda değil bende sıkılıyorum,tek başına gezmekte olmuyo koskoca istanbulda,belki oluyorda ben beceremiyorum.
Son görüştüğüm karşı cinsten 1 ay önce görüşmeyi kestik,gerçi o seni hak etmiyorum sen çok temizsin diye görüşmeyi sonlandırdı o ayrı mesele neyse
Yaşam enerjim oldukça yüksekti ama artık herşeyden tiksinir oldum ya sürekli uyumak istiyorum
Sanırım aradığım arkadaşlıkları ilişkileri bulamadım.
Hayat bunlardan mı ibaret tabiii ki değil.
Kitap okuyorum,tegv başvurdum yanıt bekliyorum,ismek falan düşünmüyorum,okuduğum bölümden ötürü sürekli hastanedeyim geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Ama yok Allahım yok mutlu olamıyorum
Çok karamsarım
Hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Vallahi evde kalmış gibi hissediyorum
Peri sen çok iyi bi kızsın diye,kimse istemicek gibi
Ya kimseye muhtaç değilim biliyorum ama mutlu değilim
Yazarken bile mutsuzluğuma mutsuzluk kattım
Teşekkürler
Ergen falanda değilim aslında değildim yani
Merhaba kk hanımları
Resmen depresyondayım,gerçekten iyi değilim.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim.
Çok sıkıldım çok bunaldım,resmen evde kalmış gibi hissediyorum kızacaksınız biliyorum ama.
Bulunduğum çevreden pek memnun değilim,okulumdan yani çok yalnız hissediyorum arkadaş bakımından
Çok sevdiğim iki kız arkadaşım var gezmekten nefret ederler direk eve gitmek isterler.
E benim ailem burda değil bende sıkılıyorum,tek başına gezmekte olmuyo koskoca istanbulda,belki oluyorda ben beceremiyorum.
Son görüştüğüm karşı cinsten 1 ay önce görüşmeyi kestik,gerçi o seni hak etmiyorum sen çok temizsin diye görüşmeyi sonlandırdı o ayrı mesele neyse
Yaşam enerjim oldukça yüksekti ama artık herşeyden tiksinir oldum ya sürekli uyumak istiyorum
Sanırım aradığım arkadaşlıkları ilişkileri bulamadım.
Hayat bunlardan mı ibaret tabiii ki değil.
Kitap okuyorum,tegv başvurdum yanıt bekliyorum,ismek falan düşünmüyorum,okuduğum bölümden ötürü sürekli hastanedeyim geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Ama yok Allahım yok mutlu olamıyorum
Çok karamsarım
Hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Vallahi evde kalmış gibi hissediyorum
Peri sen çok iyi bi kızsın diye,kimse istemicek gibi
Ya kimseye muhtaç değilim biliyorum ama mutlu değilim
Yazarken bile mutsuzluğuma mutsuzluk kattım
Teşekkürler
Ergen falanda değilim aslında değildim yani