- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
-
- Konu Sahibi superisi96
Amcamla yaşıyoruz amaevde kalma kısmına biraz güldüm ama istanbulda tek başına üniversite hayatı yaşayan bir kızda sıkılıyorsa biz napalım artık. sorumluluk yok ekmek elden su gölden. koca istanbul... çevre yap biraz kendine. o zaman bir anda değişir hayat.
Yurda çık en azından arkadaş çevren genişler.Amcamla yaşıyoruz amaTamda tek sayılmam
Ona bende hep gülüyorum daha 19um ya 19
Ruhum daraldı resmen
Iyi de sanırım sen daha 1.sınıfsın ki öyleysen bunları hissetmen çok normal çünkü ilk yıllar hep öyledirMerhaba kk hanımları
Resmen depresyondayım,gerçekten iyi değilim.
19 yaşındayım,üniversite öğrencisiyim.
Çok sıkıldım çok bunaldım,resmen evde kalmış gibi hissediyorum kızacaksınız biliyorum ama.
Bulunduğum çevreden pek memnun değilim,okulumdan yani çok yalnız hissediyorum arkadaş bakımından
Çok sevdiğim iki kız arkadaşım var gezmekten nefret ederler direk eve gitmek isterler.
E benim ailem burda değil bende sıkılıyorum,tek başına gezmekte olmuyo koskoca istanbulda,belki oluyorda ben beceremiyorum.
Son görüştüğüm karşı cinsten 1 ay önce görüşmeyi kestik,gerçi o seni hak etmiyorum sen çok temizsin diye görüşmeyi sonlandırdı o ayrı mesele neyse
Yaşam enerjim oldukça yüksekti ama artık herşeyden tiksinir oldum ya sürekli uyumak istiyorum
Sanırım aradığım arkadaşlıkları ilişkileri bulamadım.
Hayat bunlardan mı ibaret tabiii ki değil.
Kitap okuyorum,tegv başvurdum yanıt bekliyorum,ismek falan düşünmüyorum,okuduğum bölümden ötürü sürekli hastanedeyim geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Ama yok Allahım yok mutlu olamıyorum
Çok karamsarım
Hiç mutlu olamayacakmışım gibi
Vallahi evde kalmış gibi hissediyorum
Peri sen çok iyi bi kızsın diye,kimse istemicek gibi
Ya kimseye muhtaç değilim biliyorum ama mutlu değilim
Yazarken bile mutsuzluğuma mutsuzluk kattım
Teşekkürler
Ergen falanda değilim aslında değildim yani
Onuda eve söyledim,yok sen yapamazsın yurtta kimsenin nazını çekemezsin diyolar.Ya deniyeyim diyorum,oda yok.Yurda çık en azından arkadaş çevren genişler.
1.sınıfım ama seneye mezun olucam zaten azcık hızlı yaşamak istiyorum sanırım ofIyi de sanırım sen daha 1.sınıfsın ki öyleysen bunları hissetmen çok normal çünkü ilk yıllar hep öyledir
Sen sakin ol önce bi nefes al çık şu depresiflikten sonra istediğin gibi koşarsınOnuda eve söyledim,yok sen yapamazsın yurtta kimsenin nazını çekemezsin diyolar.Ya deniyeyim diyorum,oda yok.
1.sınıfım ama seneye mezun olucam zaten azcık hızlı yaşamak istiyorum sanırım of
Çıkamıyorum sorun ordaSen sakin ol önce bi nefes al çık şu depresiflikten sonra istediğin gibi koşarsın
İşte ondan yokTipik öğrenci halleri :) Okulunuzun aktivite grupları mutlaka vardır onlara katılın. Kendi kabuğunuza çekildikçe daha da düşünceli ve depresif tavır takınırsınız. Mutlaka değişik uğraşlar bulun.
MercanAh perii :) derdin sıkıntın oldu mu yaz demedim mi sana buradan mi öğrenecektim bunları :)
Bir erkek olmadan da mutlu olmayı bilmelisin resim kursları dans kursları orada doluca var kendine zaman ayır ve bunları yapÇıkamıyorum sorun orda
Huyu huyuma boyu bıyuma bi bey de yok ki etrafımda
2 yıllık zaten2.yılda görcem senii
Üniversiteye gelene kadar hep öyle mutluydum da burda işler değişti sanırım azıcıkta benim ne eksiğim varda o mutlu düşünceleri aldı beynimiBir erkek olmadan da mutlu olmayı bilmelisin resim kursları dans kursları orada doluca var kendine zaman ayır ve bunları yap
2 yıllık bir bölümün 1 yılını heba ettin tebriklerÜniversiteye gelene kadar hep öyle mutluydum da burda işler değişti sanırım azıcıkta benim ne eksiğim varda o mutlu düşünceleri aldı beynimi
MercanKoca istiyrem
Seneye staj göreceksin o zaman bulursun.Tüm günüm ınstagramda swarmda arkadaşlarımın sevgilileriyle olan checkinlerine fotoğraflarına,maşallah demekle geçiyor yeminle ya