- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
eğitim kariyerle ilgili bakıyor musun bilmiyorum ama ben yazayım
bu sene içinde bir işe yerleşebilecek miyim
bunun için ne gibi bilgi gerekiyorsa özelden gönderebilirim
İsmin ve Burcun canım
ismim sema burcum boğa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğitim kariyerle ilgili bakıyor musun bilmiyorum ama ben yazayım
bu sene içinde bir işe yerleşebilecek miyim
bunun için ne gibi bilgi gerekiyorsa özelden gönderebilirim
İsmin ve Burcun canım
Kızlar ben geldim
Dilek ve iskambil falı bakıyorum yeniden. Özel mesajlar geliyor sürekli,bari burdan bakayım :)
Dilek ve İskambil falına nasıl bakıyorum,bilmeyenler için tekrarlayalım;
Adınızı,Burcunuzu;Sevdiğiniz varsa onun Adını ve Burcunu yazmanız yeterli. Dileğinizi de yazmayı unutmayın.
İskambil falı için bu bilgilerin yanında ten renkleri ve yaşları da yazarsanız daha bir hoş olur.
Kahve falıma bakanlara iskambil açıyorum ve onlar kesinlikle öncelikli. Şu güne kadar kime baktıysam,burdan veya dışarıdan hepsinin dileği oldu. İskambile garanti verebilirim. Baya ustalaştım övünmek gibi olmasın
Sormadan özel mesaj atanlara kesinlikle bakmıyorum.
Eğer beğen butonuna tıkladıysam,görmüşümdür sabredin en kısa sürede yorumlarım dileğinizi.
Bebek ile ilgili olan dileklere de bakmaya pek gönüllü değilim açıkçası. Bakmazsam beni affedin.
İşte kahve falım;
Eki Görüntüle 518478 Eki Görüntüle 518479 Eki Görüntüle 518480 Eki Görüntüle 518481 Eki Görüntüle 518482 Eki Görüntüle 518483 Eki Görüntüle 518484 Eki Görüntüle 518485 Eki Görüntüle 518486 Eki Görüntüle 518487 Eki Görüntüle 518488 Eki Görüntüle 518489 Eki Görüntüle 518490 Eki Görüntüle 518491
Sevgilerimle
banada bakarmısın özelden msj atsam:) tesekkürler şimdiden
merhaba mace, adım ayla, burcum terazi, buğday tenliyim. 28 yaşındayım üniversite mezunuyum acaba bu yıl işe girebilecek miyim. ve şuan kimseyle görüşmüyorum. acaba yakın zamanda karşıma biri çıkacak mı?:18::18:
falının yorumu;
İlk gördüğüm şey bir erkek ve içinde taşıdığı kocaman bir kalp. T ve z harfleri gördüm. Bu kişide veya sevdiği kişide onu bilemiyorum. Yanında bir bayan var ama karamsar bir bayan. Olumsuz düşünüyor hep. Erkek çok olumlu, çok iyi ve çok şanslı biri. Elektrikli bir olay görüyorum. Bu bildiğimiz normal elektrik. Bir kaza falan yaşadın mı çarpma gibi. Bir priz ve bir kablo var. Ama kötü çıkmamış. Öyle bir olay yaşasan bile küçük çaplı görünüyor.
Hayatında istediğin bir yeniliğe kavuşuyorsun. Bir fil görüyorum bolluk bereket iyi olan ne varsa ona yorumluyorum. E harfli bir bayan var, senin için yeri çok ayrı olan biri. Bu kişi seni çok koruyor, sahipleniyor.
Bişey gördüm ama tam neye yorsam bilemedim. Bir bayanın elinde tepsi var başka birinin kafasının üzerinde tutmuş. Kına diyebilrim veya kurşun döktürme olayı diyebilirim. İki hane var, normalde birbirini çok seven iki hane. Ama bu hanelerin arasını açan bir olay olmuş. Kendilerinin dışında olan bişey. İki taraf da kendini haklı görüyor ama ikisi de aynı durumda. Olay başka birinden dolayı gelişmiş.
Sırtında kocaman yükü olan bir erkek var. Kumral veya açık tenli diyebilirim. Artık ayaklarının üzerinde durmaya dermanı kalmamış.
Seni mutlu edecek iki hayalin var. İkisinin de üzeri açık görünüyor.
Seni sürekli izleyen birileri var. Sana bu izleyen veya izleyenlerden haber geliyor. Seni mutlu eden bir haber. Hane içine atılan bir adım görüyorum. Bu adımla hane içindeki bir çok sıkıntı feraha eriyor.
banada bakar mısınız kahve falı bilmiyorum baksamda en fazla yol kuş görebilirim:))ama siz yinede bana bakarsanız sevinirim aşk varmı nasıl biriyle olacak onu tanımam için ipucu:))burcum yengeç bu arada
adım handan.balık burcuyum. buğday tenliyim. yaş 35 . evlilik varmı? görüştüğüm kimse yok...
Mace canım sesin soluğun çıkmıyordu yine dönmüşsün öncelikle bilgilerimi veriyim ben iskambil istiyorum.
Adım cansu yengeç burcuyum kumralım 17 yaşındayım.Sevgilim ali akrep burcu beyaz tenli 22 yasındaaa
Şimdi sende 2 yol görüyorum bu yollar çok kalabalık ve bir tanesi kariyerindeki adım diğeride aşk yolun.Kafanda belirlediğin hedeflerin var ve içinden geçen 1 yada 2 belirgin dilek var ikisinin olmaması için bir engel yok gibi duruyor birisi çok hızlı bir şekilde olucak diğeri ondan biraz daha sonra gibi...Sonra burda erkek ve kız gördüm kız sensin,erkekte sevgilin vardı o büyük ihtimalle saçları gür bu erkeğin yapılı bir vücudu var.Senin saçlarda toplu tepeden perçemlerin mi var? güzel toplamışsın bu arada saçını tepeden ikiniz konuşuyorsunuz erkek kafasına şapka takmış ya aksesuar olarak bir şapka bu yada erkeğin başarıları.Erkek sanki bir kusur işlemişte sana hesap veriyor gibi açıklama yapıyor.Sende kırılmış gözüküyorsun ama yelkenleri suya indirecek vaziyettesin.Sonra E harfi gördüm birinizin isminde geçiyormu acaba E harfi.Erkeğin başında kalbi var seviyor seni.Yaptığı bir suçmu desem odunlukmu desem telafisini yapacak sanki.Ayrıca senden hoslanan bir erkek daha var.Ama tipini göremedim seni etkilemek için adımlar atabilir oda.Hane içinde G yada C harfli birisi var öyle bir harf belirmiş bu kişi sıkıntılı aileye yada sana sıkıntı veriyor karanlıık o kişinin etrafı hastamı yoksa? Onunla alakalı bir durum sizi meşgul edecek onun dısında problem göremiyorumm....
canım banada bakabilirmisin ben esin 26 yaşındayım eşim kenan 32 yaşında ben kumral o esmer ben yengec o başak dilegim eşimin daha iyi bi işi olacakmı
şimdiden agzına yürgine saglık
Merhaba, adım Seher,31 yaşındayım, evliyim. Eşimin adı Ömer, 38 yaşında. Ben kumral, o kızıl. Birleşecek miyiz yoksa kopacak mıyız? Dilek olarak olursa eşimle mutlu bir yuva istiyorum. Ben yay burcu, eşim başak.
nede güzel bir fal bu hemen bir boncuk alayım o zaman kendimeee bakarım canım o zaman sana ben özelden yazarım merak ettiğim bir şey var beni kıskanan kişiyle alakalı biliyorum kıskanan gerçi çokta 2 tane belirgini çıkmış ömle yazıyorum birazdan yükle sen bu bildiğin fal için gerekli olanlar nelerdir pekii ???
Canım fal için çok teşekkür ederim. Öncelikle bir ricam var senden :) Birazdan benim için çok değerli olan bir arkadaşımın kahve fincanını koyacağım. Rica etsem mesajlarımı takip edip yorum yapar mısın,benim de istediğin zaman sana bir iskambil borcum daha olsun :) Bir arkadaşına da bakabilirim :) Nasıl istersen ama yorumun benim için çok çok çok önemli. Lütfen beni kırma
Gelelim falına,vücudunla ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorsun. Bir konuda çok sıkılmışsın. Vücudunda beğenmediğin bir yer mi var? Ne yapsam ne etsem diye düşünüyorsun. Yapma canım. Hastalık kartı çıkmış yanında Allah korusun
Çok kıskanç bir yapın var. Sevdiklerini kıskanıyorsun ama kırmamak adına sabırlı davranıyorsun. Son zamanlarda erkek arkadaşınla erkek kartlarında tartışma çıktı. Tartışmışsınız sanırım ve sen haklısın. Doğruluk kartı senin yanında. Ama erkek arkadaşın bu tartışmayı pek umursamamış,oralı olmamış mı denir artık. Sende sinirlenmişsin. Geçmiş gitmiş ama senin için içini kemiriyor hala. Kırgınlıkların var.
Okulunda veya işinde çook başarılı olacaksın. Başarı,huzur,ve mutluluk kartları açılmış. Gerçekten nazar değmesin diyelim
Evinizin çevresinde bir kadın mı var. Hoşlanmadığın. Tartıştığın. Size gelebilir şu sıralar. Saygıda kusur etme tartışabilirsiniz. Tartışmışta olabilirsiniz ama hane kapısında çıkmış kart.
Çok güzel bir kızsın. Çevrende seni çekemeyen 2 kız var 1 erkeğin de nazarı değiyor bu kişi sevgilinde olabilir. Nazar boncuğu bulundur yakınında.
Benden bu kadar canım. Gelecekle ilgili daha detaylı bildiğim bir fal var. Merak ettiğin bir şey olursa yaz ben sana bakarım :)
Sende atacağım kahve fincanına bak ama lütfen lütfen lütfen
nede güzel bir fal bu hemen bir boncuk alayım o zaman kendimeee bakarım canım o zaman sana ben özelden yazarım merak ettiğim bir şey var beni kıskanan kişiyle alakalı biliyorum kıskanan gerçi çokta 2 tane belirgini çıkmış ömle yazıyorum birazdan yükle sen bu bildiğin fal için gerekli olanlar nelerdir pekii ???
Dileğin,kişisel bilgilerin canın. Merak ettiğin konu.
Çıktı mı söylediklerim :) Arkadaşım atınca koyucam hemen özelden de mesaj atarım sana :)