Yazın ankara ya taşınacağım nerede yaşanır ankara nasıldır yardım lütfen

eşimin birosu orda . bir çok iş merkezi var gimat vs .,.ama genel anlamda ev konumunu bilmiyorum .nasıldır deyildir çok bilgim yok eşimin iş yeri metroya biraz uzak . haliyle ulaşım sedece kendi arabasıyla oluyor.
merkeze uzak ama metro yakınındaysa sorun yok demektir güle güle oturun .

sana tek dicem tartışmasız bahceli mütiş biryer ayrıca nerden geldiğin acık kapalı medeni halin giyimin kuşamın hiç farketmez orda böyle şeyleri takıntı yapmaz kimse ama farklı yerlerde olabilir orası ankaranın dışında ayrı bir memleket desem yeri tam senlik:)

güle güle oturun size dicem tekşey üzmek istemem ama arabanız yoksa sıkıntı ulaşım açısından birde fazla gelişmedi diye biliyorum ulus kızılay cankaya hastaneler filan çok uzagında kalıyor 1sate gelmek ne mümkün:))

siz demi eş durumubenim gibi yabancımısınız oraya?

Aynen yabancıyım nısanlımın ısı dolayısıyla evlendikten sonra Ankara'ya yerleşcez 27 sene İstanbul'da yaşadıktan sonra Ankara farklı ve zorlu bir deneyim olacak benim için , siz nerede oturmayı dusunuyorsun bu arada

sanırım urankentden aldınız

sarıkızım evet bahçeli çok hareketli buna katılıyorum fakat evler hep eski çok nadir yeni bına ve sokakları çok dar. eşimin eski birosuda ordaydı .taşınalım dedik fakat ben istemedim .dikmene taşındık 7 sene evvel çok memnunum .her yönden .

sarıkızım ben dikmendeyim canım .
edçiçek macunköyü sormuştu . edciçek metroya çok yakın demişti ev için o yüzden ulaşım sorun olmaz sanırım .

Son düzenleme:

çok iyi bilmiyoruz ama burdan beri batıkent civarı düşünüyoruz.

zaten kirada şu an. biz oraya taşınıncaya kadar sanırım daha da gelişir. çünkü kentsel dönüşüm projesindeymiş. çankaya, dikmen, emek, balgat v.s. bayağı dolaştık ancak evler hem çok pahalı hem çok eski. site içinde ev bulmanın imkanı yok. bizde burada karar kıldık. evin konumu çok hoş. metronun dibi. inşallah iyi karar vermişizdir. ilginize çok teşekkürler.

Ulaşım sorun mu Ankara da?
Hayır değil.Benim oturduğum yer Ankara'nın bir ucu Batıkent diğer ucuve buradan oraya tek otobüsle gidiliyor.metroyla gidilen yerlere kısa sürede gidiliyor tek sorun ulaşım araçlarının çok kalabalık olması.

batıkentin en iyi yeri neresi yada önereceğinia bir bölümü varmı

Rica ederim.Hoşunuza gitmezse zamanla satın almazsınız ozaman.Ankara enteresan bir şehir yaşanmadan bir semtte anlaşılmıyor nasıl.Bahsettiğiniz yerler hakkında ki düşüncelerinize katılıyorum fakat o semtler hem daha nezih hem de daha güzel bence Ankaranın diğer semtlerine göre...Umarım kızınız memnun kalır.

Arkadaşlar ben de bilenlerden bilgi almak istiyorum
Etlik yada dikmen bu iki semt hakkında burada bilgi verebilecek olan var mıdır ???
Yani yaşaması ulaşımı ne biliym semtin ortamı nasıldır??
Ben aydınlıkevlerdeyim ve çok sıkıcı bi semt,, hiç ama hiç tavsiye etmem yeni geleceklere

çok iyi bilmiyoruz ama burdan beri batıkent civarı düşünüyoruz.

Ben batıkenti begenmıstım merkezde kentkoop mahallesıne bakabılırsınız metro var, avm var, parkı bahcesı tabı bırde yasayana sormak lazım onun dısında ılerısınde turgut ozal mahallesı var yenı duzenlı ve guzel bınalar yapıyorlarmıs gormedım ama degerlencek bır bolge oldugunu duydum ev alacaksanız dusunulebılır metro uzatılıyor zaten o bolgeye de

Emek mahallsi en güzel semt bence. aahh ahh eski mahallem..

Sakin, çakalın çukalın fazla olmadığı nadir semtlerden. merkezi bir yer, heryere ulaşılablir rahatça, metro var.. Ankaranın merkezi Kızılaya 10 dakika..
ama kiralar diğer semtlere göre az yüksek. örnek keçiörene göre falan.. batıkent, dikmen falan yeni yeni gelişen yerler yani oraların çok oturmuş olduğunu düşünmüyorum.

İkisnde de kiralar ve ev ücretleri yüksek, tek bilgim bu.. :)

Merhabalar, Etlik güzel bir semt güvenilir ancak son zamanlarda genişledi kalabalıklaştı trafiği çok yoğun ve evlerin değeri arttı pahalı biraz ama herşey elinizin altında alışveriş merkezi var - Antares - ayrıca aşağı eğlence diye bir cadde var bir çok mağaza var iyi bir yer yani aile semti gibi dikmende çok merkezi bir yer dolmuşla 10 dk kızılaya filan ama ben dikmeni çok beğenmiyorum bilmiyorum bana biraz karışık gelio iyi olan yerleride var kötü olan yerleride...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…