Biz de Ankara'da yaşamıyoruz ama kızımız orada üniversite okuduğundan ve ileride bizimde gelme durumumuz olduğundan yatırım amaçlı olarak ve de ulaşımı kolay olsun diye macunköyde metronun hemen yanında güvenlikli bir siteden daire aldık. Ankara da yaşayan arkadaşlar çok farklı yorumlarda bulunduklarından iyi mi ettik kötü mü ettik bilemiyorum. tam anlamıyla çeveriye tanıyanlardan çevre hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim. Hem konuyu açan arkadaşa da yardımcı olurlar. Teşekkürler
eşimin birosu orda . bir çok iş merkezi var gimat vs .,.ama genel anlamda ev konumunu bilmiyorum .nasıldır deyildir çok bilgim yok eşimin iş yeri metroya biraz uzak . haliyle ulaşım sedece kendi arabasıyla oluyor.
merkeze uzak ama metro yakınındaysa sorun yok demektir güle güle oturun .
siz demi eş durumubenim gibi yabancımısınız oraya?
Biz de Ankara'da yaşamıyoruz ama kızımız orada üniversite okuduğundan ve ileride bizimde gelme durumumuz olduğundan yatırım amaçlı olarak ve de ulaşımı kolay olsun diye macunköyde metronun hemen yanında güvenlikli bir siteden daire aldık. Ankara da yaşayan arkadaşlar çok farklı yorumlarda bulunduklarından iyi mi ettik kötü mü ettik bilemiyorum. tam anlamıyla çeveriye tanıyanlardan çevre hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim. Hem konuyu açan arkadaşa da yardımcı olurlar. Teşekkürler
sarıkızım evet bahçeli çok hareketli buna katılıyorum fakat evler hep eski çok nadir yeni bına ve sokakları çok dar. eşimin eski birosuda ordaydı .taşınalım dedik fakat ben istemedim .dikmene taşındık 7 sene evvel çok memnunum .her yönden .sana tek dicem tartışmasız bahceli mütiş biryer ayrıca nerden geldiğin acık kapalı medeni halin giyimin kuşamın hiç farketmez orda böyle şeyleri takıntı yapmaz kimse ama farklı yerlerde olabilir orası ankaranın dışında ayrı bir memleket desem yeri tam senlik:)
güle güle oturun size dicem tekşey üzmek istemem ama arabanız yoksa sıkıntı ulaşım açısından birde fazla gelişmedi diye biliyorum ulus kızılay cankaya hastaneler filan çok uzagında kalıyor 1sate gelmek ne mümkün:))
Aynen yabancıyım nısanlımın ısı dolayısıyla evlendikten sonra Ankara'ya yerleşcez 27 sene İstanbul'da yaşadıktan sonra Ankara farklı ve zorlu bir deneyim olacak benim için , siz nerede oturmayı dusunuyorsun bu arada
sanırım urankentden aldınız
Bir bölümünün kentsel dönüşüm çerçevesinde yenilendiğini biliyorum.O bölüm gecekondu ağırlıklı biraz daha.
Diğer bölüm ise daha nezih bir yer.
Bence canınızı sıkmayın düşündüğünüz kadar iyi değilse sonuçta metronun yanı yol tehlikesi olmayacak.Eğer gelecepe dönük hoşunuza da gitmezse kızınızın okulu bittiğinde satar yahut kiraya verirsiniz
Hayır değil.Benim oturduğum yer Ankara'nın bir ucu Batıkent diğer ucuve buradan oraya tek otobüsle gidiliyor.metroyla gidilen yerlere kısa sürede gidiliyor tek sorun ulaşım araçlarının çok kalabalık olması.Ulaşım sorun mu Ankara da?
Hayır değil.Benim oturduğum yer Ankara'nın bir ucu Batıkent diğer ucuve buradan oraya tek otobüsle gidiliyor.metroyla gidilen yerlere kısa sürede gidiliyor tek sorun ulaşım araçlarının çok kalabalık olması.
zaten kirada şu an. biz oraya taşınıncaya kadar sanırım daha da gelişir. çünkü kentsel dönüşüm projesindeymiş. çankaya, dikmen, emek, balgat v.s. bayağı dolaştık ancak evler hem çok pahalı hem çok eski. site içinde ev bulmanın imkanı yok. bizde burada karar kıldık. evin konumu çok hoş. metronun dibi. inşallah iyi karar vermişizdir. ilginize çok teşekkürler.
çok iyi bilmiyoruz ama burdan beri batıkent civarı düşünüyoruz.
Arkadaşlar ben de bilenlerden bilgi almak istiyorum
Etlik yada dikmen bu iki semt hakkında burada bilgi verebilecek olan var mıdır ???
Yani yaşaması ulaşımı ne biliym semtin ortamı nasıldır??
Ben aydınlıkevlerdeyim ve çok sıkıcı bi semt,, hiç ama hiç tavsiye etmem yeni geleceklere
Arkadaşlar ben de bilenlerden bilgi almak istiyorum
Etlik yada dikmen bu iki semt hakkında burada bilgi verebilecek olan var mıdır ???
Yani yaşaması ulaşımı ne biliym semtin ortamı nasıldır??
Ben aydınlıkevlerdeyim ve çok sıkıcı bi semt,, hiç ama hiç tavsiye etmem yeni geleceklere
yazılanları okuyunca Ankarama tekrar asık oldum ya