Yazın ankara ya taşınacağım nerede yaşanır ankara nasıldır yardım lütfen

Bende konu sahibine yorum yapmaktan çok,yapılan yorumları komik bulmanızı mantıklı bulmuyorum.Siz bu şehirde ne kadar yaşadınız ki?gittiğim yerler şöyledi,böyleydi diyerek eleştiride bulunuyorsunuz, ben küçüklüğümden beri çok sık kaldım burada,mutlaka cıvıl cıvıl yerler de vardır ben genel anlamda konuşuyorum üstelik benim fikrim bu,sizinle aynı düşüncede olmak gibi bir zorunluluğum yok öyle değilmi?Bence konu sahibine yorumlar yapmalısınız,yapılan yorumlara değil...
Bir arkadaş Mersin silifke tarafı,yazlık yerler ölü gibiydi demiş,yazlık yerlerin yazın cıvıl cıvıl olması kadar normal ne olabilir ki,ocak-şubat ayında denize girilmeyeceğine göre,sizi mersin merkeze gidip ona göre yorum yapmanızı öneririm,Mersinde yazlığımız var ve kışın insanlar merkezde yaşıyor.
Hayret gerçekten illa ki Ankara çok güzel herşeyiyle mükemmel,4 4lük bir şehir dememizi istiyorsunuz heralde,herkes sevmek zorundamı?düşünceye,yoruma saygı diyorum başka da birşey demiyorum...

senelrce kiyi kasabalarinda yasadim ben..oyle yorumlar yapilmis evet gercekten komik..kimse sevmek zorunda degil ama objektif bakilmiyor buda gercek..ben bir iki gezmemden bahsetmiyorum mesajinizda beni hedef almissiniz..zaten bundan sonra bende ankarada oturacagim insallah..cevremdede en kadar ankarada yasayan varsa hepsi memnunlar.hatta arkadasimin tayini yazlik bir yerde deniz kenarinda...boguluyorum buralarda yaz degilse in cin top oynuyor,ankaraya gittimmi aciliyorum diyor...
ben ankarayi tamamen kotulemeye yonelik,berbat bir yermis gibi anlatilan yorumlari komik buldum..genelleme yapmak cok yanlis...buda aslinda dusunceye saygi duyulmadiginin gostergesidir

Çankaya tarafı hem ulaşım hemde çevre insanları bakımından kaliteli bir yer aynı zamanda Hoşdere , Bahçeli , Tandoğan da ulaşım bakımından rahatlık çekebileceğin yerler. Şimdiden hoşgeldiniz diyim

Sizde demişsiniz ki kimse sevmek zorunda değil madem öyle,yapılan yorumlar niçin komik gelsin?objektif bakılmıyor derken bu kanıya nasıl varabiliyorsunuz?Ankaranın bir kaç elit,lüks ve güzel semti dışında ben şahsen genel bir yorum yaptım,iyi semtlerinide yazdım,bakış açımı yazdım.Diğer olumsuz eleştiren arkadaşlar da aynı şekilde asıl objektif açısı budur bana göre.Konu sahibesi sormuş ankara nasıldır?benım için şöyledir böyledir sizin için farklıdır.Bu bakış açısı,düşünce yapısı,yaşayış kültürü ile alakalıdır.
Mesajım size hedefti evet çünkü olumsuz yorum yapanlardan biriyim,Ankarayı hiç bilmeyen bir insan da değilim ve hala yaşamakta olduğum bir şehir.Sizin çevreniz Ankarada yaşamaktan memnun olabilir.Ama şahsen benım çevrem;en yakın olarak anneannem 15 yıl Ankarada yaşadı,teyzem 25 yıldır yaşıyor ve yaşamakta.Biri bahçelievlerde biri eryaman da yaşadı ve hiç bir zaman sevemediler.Aynı şekilde tanıdıklarımız var Çankaya,Kızılay,Keçiören gibi yerlerde onlarda ısınamadı bu şehire...
Yani anlıyacağınız bu anlattıklarınız kişiden kişiye göre değişebiliyor.Ankarayı berbat bulan arkadaş berbat bulabilir siz de sevebilirsiniz ne var bunda..
Ne zaman Ankara için olumsuz düşünen arkadaş,olumlu düşünen arkadaşa yorumunuz çok komik Ankara kötüdür dedi?kim düşünceye saygı duyuyor duymuyor düşünün bence...

eğer ankaraya gelecekseniz size kesinlikle batıkent çakırları öneririm. insanları giyim konusundan sizi rahatsız etmez park bahçe oldukca mevcut çakırlar tarafı en eski bına 7 yıllık geneli yeni bina ve metro oradanda geçecek ulaştırma bakanı devraldı 3013 sonu 2014 başı gibi gelecegini açıkladılar.
evler çok geniş kullanışlı deprem yönetmenliğine uygun ve genelı merkezi sistem (akıllı merkezi)oradan ev alırsanız metro geçtiğinde dahada çok degerlenır. orada yaşayan insanların geneli memur kibar insanlar. evlerin fiyatları 200000 den başlıyor evın buyuklugune katına göre 500mılyara kadar değişiyor evler dipdibe değil gayet geniş ve ferah

çayyolu ümitköy seviyesine oldukça yakın oldugunu düşünüyorum yaşam koşulları bakımından.

teşekkürler öneriniz için olabilir tabii bakacağımız yerlerden

arkadaşlar Ankarada en çok nereden alacağımız ev prim yapar sizce?en değerli yerleri nereleri

çay yolu ümitköy neden bu kadar pahalı

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 5 yıldır Ankara dayım ve yaza istanbul a taşınacağız bende aynı şeyleri istanbul için düşünüyorum canım ben çayyolunda yaşıyorum Ankara nın en nezih muhitlerinden biri evler biraz pahalı ama çok rahat edersin yaşamkent civarına da bak mutlaka çok hareketli olmasa da her türlü ihtiyacını karşılarsın kiralar ümitköye nazaran daha uygundur ve evler daha yenidir.ulaşım sorunu yok 10 dk.da bir dolmuş var merkezlere ve ümitköye 20 dk. birde otobüs var eğer araban varsa çok daha rahat bir şekilde istediğin yere gidersin trafik sorunu yok.bir çok market ve biri oldukça büyük olmak üzere 3 alışveriş merkezi var. gerçi biz ege liyiz izmir den sonra biraz sıkıcı gelmişti bize ama genede şuan gidiceğim için üzgünüm

teşekkürler yorumun için değerlendireceğim fikirlerini.istanbul dan de korkma semtine göre değişiyor ordada kendine bir çevre oluşturursan eminim hiç sıkılmazsın.sana da kolay gelsin o zaman.

en nezih yer derken, paraya bakar bu nezih işleri. aylık en az 3000 tl kira veririm diyorsan angora ya da beysukentten daha nezihi yok... ama memurum zaten kazandığım para ancak o kadar dersen, etimesgut eryaman senin için uygun. aslında batıkent çakırlar da güzel ev kiraları 600 den başlar lüks evler 1000 tl civarı. ancak inanılmaz sıkıcı bir yer.

bi ben sevemedim şu çakırları galiba. ama nezih bir yer. en azından kırolardan uzak

bence burada memurdan ziyade ostim ivedik macunköyde çalışanların burada daha yoğun yaşadeığnı düşünmekteyim.

bence burada memurdan ziyade ostim şaşmazda çalılşanların burada yoğun olarak yaşadıklarını düşünmekteyim. buradayım 2 yıldır ancak çok sıkıldım yazın hiç çekilmiyor ağaç yok ve sanki çölün ortasındaymışınız gibi oluyorsunuz. birde komşum hiç yok burda, belki bu nedenle kötü geliyordur burası.

bence burada memurdan ziyade ostim ivedik macunköyde çalışanların burada daha yoğun yaşadeığnı düşünmekteyim.

düşüncen yanlış canım çünkü kiralar oldukca yüksek benımyan tarafım 1 mılyar kıra veriyor. batıkentın oraya yakın olması çalışanların burada oturacagı anlamına gelmez çünkü kiralar burada yüksek insanları çok kıbar nerden gelıyosun nereye gıdıyorsun aa bak ne giymiş muhabbetleri yok öküz gibi bakan insanada hiç denk gelmedim

haklısın canım insanlar nazik.ama sen yan tarafın biraz sivri zekaymış. dağın başına bir milyar bence abartı. tamam metro gelecek ama daha ne zaman.
ha birde ostimde macunköyde çalışanlar kabamı. gayet eğitim seviyesi yüksek türkiyenin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş binlerce çalışan var. çok büyük şirketleri bünyesinde barındırıyor ostim diye küçümsediğin yer.

tatlım ona bakarsan ümitköy bılkette dagın başı senın mantıgına göre ayrıca ben macunköyde ostımde çalışan iş verenlerden bahsetmıyoruz değil mi küçümsemek değil kesinlikle demek istediğimi anlamadın sanırsam misal oralarda tek başına tedirgin olmadan yürüyebılır misin? kibar olmayan başka gözle bakan çok insan var onların maaşları geregi buralara bütceleri yetmıyor griş kat bır ev tutsa dahı en az 600 tl kıra artı bına giderleri aldıgı maaşlar ne kadar cocuk masraflarımı aile giderlerimi karşılansın. o bakımdan bu semt pek tercih edilmiyor

gerilim yaratmaya meyıllı olmaya bayılan ne kadar çok insan var. benım demek istediğimi anlayan anladı

Eski bir konu olsa da ben de Ankara ya yeni tasinmis niri olarak yardım bekliyorum
Çakırlar da oturuyorum şok market orda
Nereye nasil gidilir hic bilmiyorum uc aydır tasindik ve hic bi komşu kapiyi calip hoşgeldin demedi

2senedir bilfiil yaşiyorum aliştim seviyorum
Aydinlikevlerde yaşiyorum ben,, burda evler bahçeli agaçli,, bahçelerde kedi köpek bakan çok kişi var yani insancil bi semt
Ama sikilinca gezmeye deniz kenarina gitmek istiyor insan tabii,,gidiyoruz

Eski bir konu olsa da ben de Ankara ya yeni tasinmis niri olarak yardım bekliyorum
Çakırlar da oturuyorum şok market orda
Nereye nasil gidilir hic bilmiyorum uc aydır tasindik ve hic bi komşu kapiyi calip hoşgeldin demedi
:) o tarafı pek bilmiyorum canım ama ankara diğer şehirler gibi değil hele bazı semtlerde ölmüşmü kalmışmı umursamazlar bile fazla komşuluk bekleme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…