Bende konu sahibine yorum yapmaktan çok,yapılan yorumları komik bulmanızı mantıklı bulmuyorum.Siz bu şehirde ne kadar yaşadınız ki?gittiğim yerler şöyledi,böyleydi diyerek eleştiride bulunuyorsunuz, ben küçüklüğümden beri çok sık kaldım burada,mutlaka cıvıl cıvıl yerler de vardır ben genel anlamda konuşuyorum üstelik benim fikrim bu,sizinle aynı düşüncede olmak gibi bir zorunluluğum yok öyle değilmi?Bence konu sahibine yorumlar yapmalısınız,yapılan yorumlara değil...
Bir arkadaş Mersin silifke tarafı,yazlık yerler ölü gibiydi demiş,yazlık yerlerin yazın cıvıl cıvıl olması kadar normal ne olabilir ki,ocak-şubat ayında denize girilmeyeceğine göre,sizi mersin merkeze gidip ona göre yorum yapmanızı öneririm,Mersinde yazlığımız var ve kışın insanlar merkezde yaşıyor.
Hayret gerçekten illa ki Ankara çok güzel herşeyiyle mükemmel,4 4lük bir şehir dememizi istiyorsunuz heralde,herkes sevmek zorundamı?düşünceye,yoruma saygı diyorum başka da birşey demiyorum...
senelrce kiyi kasabalarinda yasadim ben..oyle yorumlar yapilmis evet gercekten komik..kimse sevmek zorunda degil ama objektif bakilmiyor buda gercek..ben bir iki gezmemden bahsetmiyorum mesajinizda beni hedef almissiniz..zaten bundan sonra bende ankarada oturacagim insallah..cevremdede en kadar ankarada yasayan varsa hepsi memnunlar.hatta arkadasimin tayini yazlik bir yerde deniz kenarinda...boguluyorum buralarda yaz degilse in cin top oynuyor,ankaraya gittimmi aciliyorum diyor...
ben ankarayi tamamen kotulemeye yonelik,berbat bir yermis gibi anlatilan yorumlari komik buldum..genelleme yapmak cok yanlis...buda aslinda dusunceye saygi duyulmadiginin gostergesidir
eğer ankaraya gelecekseniz size kesinlikle batıkent çakırları öneririm. insanları giyim konusundan sizi rahatsız etmez park bahçe oldukca mevcut çakırlar tarafı en eski bına 7 yıllık geneli yeni bina ve metro oradanda geçecek ulaştırma bakanı devraldı 3013 sonu 2014 başı gibi gelecegini açıkladılar.
evler çok geniş kullanışlı deprem yönetmenliğine uygun ve genelı merkezi sistem (akıllı merkezi)oradan ev alırsanız metro geçtiğinde dahada çok degerlenır. orada yaşayan insanların geneli memur kibar insanlar. evlerin fiyatları 200000 den başlıyor evın buyuklugune katına göre 500mılyara kadar değişiyor evler dipdibe değil gayet geniş ve ferah
çayyolu ümitköy seviyesine oldukça yakın oldugunu düşünüyorum yaşam koşulları bakımından.
çay yolu ümitköy neden bu kadar pahalı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 5 yıldır Ankara dayım ve yaza istanbul a taşınacağız bende aynı şeyleri istanbul için düşünüyorum canım ben çayyolunda yaşıyorum Ankara nın en nezih muhitlerinden biri evler biraz pahalı ama çok rahat edersin yaşamkent civarına da bak mutlaka çok hareketli olmasa da her türlü ihtiyacını karşılarsın kiralar ümitköye nazaran daha uygundur ve evler daha yenidir.ulaşım sorunu yok 10 dk.da bir dolmuş var merkezlere ve ümitköye 20 dk. birde otobüs var eğer araban varsa çok daha rahat bir şekilde istediğin yere gidersin trafik sorunu yok.bir çok market ve biri oldukça büyük olmak üzere 3 alışveriş merkezi var. gerçi biz ege liyiz izmir den sonra biraz sıkıcı gelmişti bize ama genede şuan gidiceğim için üzgünüm
Bayanlar yazın ankara ya taşınacağım nerede oturulur en nezih yerleri nerelerdir.nasıl geçer zaman neler yapılr yardımlarınızı bekliyorum.Yeni bir şehir ve ben bu şehir hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
eğer ankaraya gelecekseniz size kesinlikle batıkent çakırları öneririm. insanları giyim konusundan sizi rahatsız etmez park bahçe oldukca mevcut çakırlar tarafı en eski bına 7 yıllık geneli yeni bina ve metro oradanda geçecek ulaştırma bakanı devraldı 3013 sonu 2014 başı gibi gelecegini açıkladılar.
evler çok geniş kullanışlı deprem yönetmenliğine uygun ve genelı merkezi sistem (akıllı merkezi)oradan ev alırsanız metro geçtiğinde dahada çok degerlenır. orada yaşayan insanların geneli memur kibar insanlar. evlerin fiyatları 200000 den başlıyor evın buyuklugune katına göre 500mılyara kadar değişiyor evler dipdibe değil gayet geniş ve ferah
çayyolu ümitköy seviyesine oldukça yakın oldugunu düşünüyorum yaşam koşulları bakımından.
bence burada memurdan ziyade ostim ivedik macunköyde çalışanların burada daha yoğun yaşadeığnı düşünmekteyim.
düşüncen yanlış canım çünkü kiralar oldukca yüksek benımyan tarafım 1 mılyar kıra veriyor. batıkentın oraya yakın olması çalışanların burada oturacagı anlamına gelmez çünkü kiralar burada yüksek insanları çok kıbar nerden gelıyosun nereye gıdıyorsun aa bak ne giymiş muhabbetleri yok öküz gibi bakan insanada hiç denk gelmedim
haklısın canım insanlar nazik.ama sen yan tarafın biraz sivri zekaymış. dağın başına bir milyar bence abartı. tamam metro gelecek ama daha ne zaman.
ha birde ostimde macunköyde çalışanlar kabamı. gayet eğitim seviyesi yüksek türkiyenin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş binlerce çalışan var. çok büyük şirketleri bünyesinde barındırıyor ostim diye küçümsediğin yer.
:) o tarafı pek bilmiyorum canım ama ankara diğer şehirler gibi değil hele bazı semtlerde ölmüşmü kalmışmı umursamazlar bile fazla komşuluk bekleme yaniEski bir konu olsa da ben de Ankara ya yeni tasinmis niri olarak yardım bekliyorum
Çakırlar da oturuyorum şok market orda
Nereye nasil gidilir hic bilmiyorum uc aydır tasindik ve hic bi komşu kapiyi calip hoşgeldin demedi