Sizin içinde hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi bir semtte oturursunuz.senin içinde hayırlısı olsun diyelim o zaman
ankarayi seviyorum cocuklugum orda gecti amaaaa evler icice gibii balkonlar birbirine degiyorrr
tuvalete gitsen yan komsu duyuyor ne öyleee yurt disi görmüs pilan proje yapacak biri lazim ankaraya gerci eskisinden güzel
ankarayi seviyorum cocuklugum orda gecti amaaaa evler icice gibii balkonlar birbirine degiyorrr
tuvalete gitsen yan komsu duyuyor ne öyleee yurt disi görmüs pilan proje yapacak biri lazim ankaraya gerci eskisinden güzel
Tek degılsın benımde Ankara gunlerı baharda baslıyor
Biz de Ankara'da yaşamıyoruz ama kızımız orada üniversite okuduğundan ve ileride bizimde gelme durumumuz olduğundan yatırım amaçlı olarak ve de ulaşımı kolay olsun diye macunköyde metronun hemen yanında güvenlikli bir siteden daire aldık. Ankara da yaşayan arkadaşlar çok farklı yorumlarda bulunduklarından iyi mi ettik kötü mü ettik bilemiyorum. tam anlamıyla çeveriye tanıyanlardan çevre hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim. Hem konuyu açan arkadaşa da yardımcı olurlar. Teşekkürler
Biz de Ankara'da yaşamıyoruz ama kızımız orada üniversite okuduğundan ve ileride bizimde gelme durumumuz olduğundan yatırım amaçlı olarak ve de ulaşımı kolay olsun diye macunköyde metronun hemen yanında güvenlikli bir siteden daire aldık. Ankara da yaşayan arkadaşlar çok farklı yorumlarda bulunduklarından iyi mi ettik kötü mü ettik bilemiyorum. tam anlamıyla çeveriye tanıyanlardan çevre hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim. Hem konuyu açan arkadaşa da yardımcı olurlar. Teşekkürler
Herkese her şeyi beğendirmek mümkün olmaz.birimizin çok beğendiğini bir diğerimiz hiç beğenmeyebiliriz.gelip görüp yaşadıkça kendiniz karar vereceksiniz buna.Macunköy nasıl bir yer bilmediğim için yorum yapamam ama kızınız buradaymış benim de kızım Eskişehir'de eşim hadi toplan kızın yanına gidiyoruz dese bir dakika durmam.
Yeni mahalle sınırları içinde miydi orası?
Ben 3 sene Ankara'da yaşadım.bekardım ve Mersin'den gitmiştik Ankara'ya.ayrancı ve Çankaya'da oturduk.çok sevmiştim.mersine dönmek istememiştik ama babamın işi dolayısıyla dönmek zorunda kalmıştık.arı kolejınde okumuştum durumun varsa çocuğun için tavsiye ederim.kızılay ve tunalı Hilmi çok güzeldi.memur ve öğrenci şehri.insanlarıda ne yalan söylim çok kaliteli.bi dışarıya çık kızları bile ayrı havalı ve güzeller.izmirin adı çıkmış ama Ankara kızlarıda çok hoş.yaşam kolay sakin bir şehir.evlenip istanbula geldim.birkaç kere istanbuldan Ankara'ya eşimin işi dolayısıyla gittik ama en güzeli istanbula dönüş yoluydu.istanbuldan sonra çok boğuk ve sıkıcı geldi.arkadaşların bahsettiği parklara alışveriş merkezlerine gittik in cin top oynuyor.istanbul her saat ve hergün cıvıl cıvıl olmasına o kadar alışmışımki.istanbulu hiçbir yere değişemen şahsım adına.ama insanoğlu her duruma alışıyor sonuçta.
evet yenimahalleye bağlı. istanbul yolu üzeri aselsanın yanı