- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
Bende konu sahibine yorum yapmaktan çok,yapılan yorumları komik bulmanızı mantıklı bulmuyorum.Siz bu şehirde ne kadar yaşadınız ki?gittiğim yerler şöyledi,böyleydi diyerek eleştiride bulunuyorsunuz, ben küçüklüğümden beri çok sık kaldım burada,mutlaka cıvıl cıvıl yerler de vardır ben genel anlamda konuşuyorum üstelik benim fikrim bu,sizinle aynı düşüncede olmak gibi bir zorunluluğum yok öyle değilmi?Bence konu sahibine yorumlar yapmalısınız,yapılan yorumlara değil...
Bir arkadaş Mersin silifke tarafı,yazlık yerler ölü gibiydi demiş,yazlık yerlerin yazın cıvıl cıvıl olması kadar normal ne olabilir ki,ocak-şubat ayında denize girilmeyeceğine göre,sizi mersin merkeze gidip ona göre yorum yapmanızı öneririm,Mersinde yazlığımız var ve kışın insanlar merkezde yaşıyor.
Hayret gerçekten illa ki Ankara çok güzel herşeyiyle mükemmel,4 4lük bir şehir dememizi istiyorsunuz heralde,herkes sevmek zorundamı?düşünceye,yoruma saygı diyorum başka da birşey demiyorum...
Bir arkadaş Mersin silifke tarafı,yazlık yerler ölü gibiydi demiş,yazlık yerlerin yazın cıvıl cıvıl olması kadar normal ne olabilir ki,ocak-şubat ayında denize girilmeyeceğine göre,sizi mersin merkeze gidip ona göre yorum yapmanızı öneririm,Mersinde yazlığımız var ve kışın insanlar merkezde yaşıyor.
Hayret gerçekten illa ki Ankara çok güzel herşeyiyle mükemmel,4 4lük bir şehir dememizi istiyorsunuz heralde,herkes sevmek zorundamı?düşünceye,yoruma saygı diyorum başka da birşey demiyorum...