Yazası yokmuş!!!

küstüğüm zaman umrunda olmaz arkasını dönüp oturur oyun oynar nette gezinir ben ilk adımı atarım hep

sanırım bizimde sonumuz o

Soruyorum sevmiyosan ayrilmak istiyosan soyle diyorum ben oyle bisey demiyorum sen cikartiyosun benim yapim bu falan diyo
Pardon?
İlişkiniz onun duygularına mı bağlı?
Sıkıldıysanız siz bitirin, niye ona soruyorsunuz ki?

küstüğüm zaman umrunda olmaz arkasını dönüp oturur oyun oynar nette gezinir ben ilk adımı atarım hep
Çok mu seviyosun? Bence kendine dön bi süre kendinle ilgilen kişisel gelişiminle vs. Tek başına mutlu olacağın şeyler yap. Uzaklaşıp kafanı topla. Sonra hislerini gözden geçir...
Çünkü çok itici bi insan gibi geldi sevgilin bana böyle bi adamı çekmek zorunda mısın?

seviyorum bide 3 yılın alışkanlığı var bide okul açıkken sürekli birlikteyiz her gün ailemden biri gibi artık

31 yaşında mı bence sana msj atmaması aşırı normal. Aranızda iletişim problemleri olması normal. Sen bi 5 yaş daha büyük olsan belki azalır sorunlar ama seni hayattan bezdirir böyle...

31 yaşında mı bence sana msj atmaması aşırı normal. Aranızda iletişim problemleri olması normal. Sen bi 5 yaş daha büyük olsan belki azalır sorunlar ama seni hayattan bezdirir böyle...
aynı ortamdayken çok sık problem yaşamıyoruz uzak kalınca birşeyler oluyo

3 yildir ben yurutuyorum bu ilidkiyi diyorum hep sen haklisin diyo ama kavga edince falan asla ozur dilemez haksizda olsa
eğer ortada çaba gösteren tek bir kişi varsa diğeri kaybetmekten korkmuyor demektir. korku yoksa sevgide yoktur. bir de sürekli üzerine titrersen olmaz. çok seversen gider, sevmezsen de gider. kasma bence

Yaş farkindan oluyor bence sen daha çok ilgi beklerken o bunları umursamıyor uzaktan ilişki yürütmek zordur zaten

eğer ortada çaba gösteren tek bir kişi varsa diğeri kaybetmekten korkmuyor demektir. korku yoksa sevgide yoktur. bir de sürekli üzerine titrersen olmaz. çok seversen gider, sevmezsen de gider. kasma bence
sizi dinleyip bende onun gibi davranıcam bakalım ne yapacak hiç ümidim yok ama

sizi dinleyip bende onun gibi davranıcam bakalım ne yapacak hiç ümidim yok ama
Hani desen ki her zaman böyle değil normalde benimle çok ilgilidir beni mutlu etmek için çok çabalar elle tutulur fedakarlıkları oldu bende şimdi onun sıkıntı döneminde fedakarlık yapıyorum eyvallah ona.
Ama sizinki çok başka bi durum. Sen çok mutsuzsun... Aşk, sevgi mutluluk demektir. Sürekli sinir harbi yaşayarak devam edemezsin çünkü adamın yapısı bu belli ki.

ayrılığın eşiğindeyim artık farkındayım ama görmek istemiyorum galiba kondurmak istemiyorum beni hep mutsuz ediyo demek haksızlık olur ama benimde sabrımın son sınırındayım artık

ayrılığın eşiğindeyim artık farkındayım ama görmek istemiyorum galiba kondurmak istemiyorum beni hep mutsuz ediyo demek haksızlık olur ama benimde sabrımın son sınırındayım artık
Peki çalışıyo mu aynı zamanda okurken? Belki yoruluyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…