küstüğüm zaman umrunda olmaz arkasını dönüp oturur oyun oynar nette gezinir ben ilk adımı atarım hepAnladım. Peki hiç küsüyo musun? Aşkta oyun falan olmaz ama küsmeyi bilmeyen sürekli affeden kadınlar çok eziliyor. Net fikrim bu. Canını mı sıktı istemediğin bişey mi yaptı küs kal bi süre. O düşünsün sonrasını.
sanırım bizimde sonumuz oCogu erkek gibi iste 'sadece yanindayken seviyor' demek ki .. Guclu olup sizlanmak yerine onu kiskandirmak araya mesafe sokmak soguk davranmak zorundasin bence eger degerini anlamasini istiyorsan.. Yoksa da sal gitsin.. Benim eski erkek arkadasim da ayni boyleydi 4 sene sonunda ayrildik .
bismillah.... kendinden on yaş birini nerden buldun adam hayatına doymuş desene..pufff...so 31 yaşında ne yapacağımı hiç bilmiyorum söz geçiremiyorum kendime
o 31 yaşında ne yapacağımı hiç bilmiyorum söz geçiremiyorum kendime
seviyorum aslında o benden daha aktif bile sayılır ama kavga ederken canavara dönüşmesebismillah.... kendinden on yaş birini nerden buldun adam hayatına doymuş desene..pufff...s
Pardon?Soruyorum sevmiyosan ayrilmak istiyosan soyle diyorum ben oyle bisey demiyorum sen cikartiyosun benim yapim bu falan diyo
Çok mu seviyosun? Bence kendine dön bi süre kendinle ilgilen kişisel gelişiminle vs. Tek başına mutlu olacağın şeyler yap. Uzaklaşıp kafanı topla. Sonra hislerini gözden geçir...küstüğüm zaman umrunda olmaz arkasını dönüp oturur oyun oynar nette gezinir ben ilk adımı atarım hep
seviyorum bide 3 yılın alışkanlığı var bide okul açıkken sürekli birlikteyiz her gün ailemden biri gibi artıkÇok mu seviyosun? Bence kendine dön bi süre kendinle ilgilen kişisel gelişiminle vs. Tek başına mutlu olacağın şeyler yap. Uzaklaşıp kafanı topla. Sonra hislerini gözden geçir...
Çünkü çok itici bi insan gibi geldi sevgilin bana böyle bi adamı çekmek zorunda mısın?
aynı ortamdayken çok sık problem yaşamıyoruz uzak kalınca birşeyler oluyo31 yaşında mıbence sana msj atmaması aşırı normal. Aranızda iletişim problemleri olması normal. Sen bi 5 yaş daha büyük olsan belki azalır sorunlar ama seni hayattan bezdirir böyle...
uzak kalınca skype üzerinden falan görüşüyo musunuz yoksa sadece msj mı?aynı ortamdayken çok sık problem yaşamıyoruz uzak kalınca birşeyler oluyo
eğer ortada çaba gösteren tek bir kişi varsa diğeri kaybetmekten korkmuyor demektir. korku yoksa sevgide yoktur. bir de sürekli üzerine titrersen olmaz. çok seversen gider, sevmezsen de gider. kasma bence3 yildir ben yurutuyorum bu ilidkiyi diyorum hep sen haklisin diyo ama kavga edince falan asla ozur dilemez haksizda olsa
sadece whatsapp bazen arıyorum o da benim zorlmamla konu açılıp konuşuyoruzuzak kalınca skype üzerinden falan görüşüyo musunuz yoksa sadece msj mı?
sizi dinleyip bende onun gibi davranıcam bakalım ne yapacak hiç ümidim yok amaeğer ortada çaba gösteren tek bir kişi varsa diğeri kaybetmekten korkmuyor demektir. korku yoksa sevgide yoktur. bir de sürekli üzerine titrersen olmaz. çok seversen gider, sevmezsen de gider. kasma bence
uzakta değiliz sadece tatillerde memleketlerde oluyoruzYaş farkindan oluyor bence sen daha çok ilgi beklerken o bunları umursamıyor uzaktan ilişki yürütmek zordur zaten
Hani desen ki her zaman böyle değil normalde benimle çok ilgilidir beni mutlu etmek için çok çabalar elle tutulur fedakarlıkları oldu bende şimdi onun sıkıntı döneminde fedakarlık yapıyorum eyvallah ona.sizi dinleyip bende onun gibi davranıcam bakalım ne yapacak hiç ümidim yok ama
ayrılığın eşiğindeyim artık farkındayım ama görmek istemiyorum galiba kondurmak istemiyorum beni hep mutsuz ediyo demek haksızlık olur ama benimde sabrımın son sınırındayım artıkHani desen ki her zaman böyle değil normalde benimle çok ilgilidir beni mutlu etmek için çok çabalar elle tutulur fedakarlıkları oldu bende şimdi onun sıkıntı döneminde fedakarlık yapıyorum eyvallah ona.
Ama sizinki çok başka bi durum. Sen çok mutsuzsun... Aşk, sevgi mutluluk demektir. Sürekli sinir harbi yaşayarak devam edemezsin çünkü adamın yapısı bu belli ki.
Yaş kaç?babam falan evde olduğu için kızıyor duyunca
Peki çalışıyo mu aynı zamanda okurken? Belki yoruluyodurayrılığın eşiğindeyim artık farkındayım ama görmek istemiyorum galiba kondurmak istemiyorum beni hep mutsuz ediyo demek haksızlık olur ama benimde sabrımın son sınırındayım artık