Yazası yokmuş!!!

Onun gibi olmaya çalışma zaten. Sadece sendeki değişimi farkettiği zaman (sen ilgiyi kesince sessizliğe gömülüp soğuk davranınca farkeder) kısaca üzgün ve kırgın olduğunu söylersin.
Ama bana soracak olursan kırılacak bi durum yok sürekli msjlaşılıp konuşulmaz ki? Yani insanların yapacak işleri olur bende evde olsam bile tüm gün sevgilimin attığı msjları çok geç görebiliyorum.
Birazcık relaks olmalısın :KK66:
Ama o kuzeninin falan mesajlarına anında cevap verir bana özgü davranışı geç cevap vermek

Ayrilsak uzulmicen ni hic diyorum seni ilgilendirmez diyo bana ben anlamıyorum bu adami hic
aaa bukadarida fazla taş olsa çatlar. neden ona bukadar tahammül ediyorsun burda bu sebepler yüzünden bisuru boşanmayı düşünen kadınlar var. üstelik seni ona bağlayan ne evlilik ne çocuk var. kendini niye ezdiriyosunki? yaş kaçtı buarada?

Ama o kuzeninin falan mesajlarına anında cevap verir bana özgü davranışı geç cevap vermek
Demek ki senin tavrınla alakalı. Hiç değiştirdin mi davranışını? Şöyle bi ay kadar?
Hiç bi şekilde msj atmama cevap yazmama sözü etmeden biraz zaman geçir.
Nasıl bi değişim olacağına emin olamazsın bence.

aaa bukadarida fazla taş olsa çatlar. neden ona bukadar tahammül ediyorsun burda bu sebepler yüzünden bisuru boşanmayı düşünen kadınlar var. üstelik seni ona bağlayan ne evlilik ne çocuk var. kendini niye ezdiriyosunki? yaş kaçtı buarada?
21 yaşındayım üniversite okuyoruz ikimizde

Yazmak ne kardeşim? Yazışmak mı kaldı? Telefonlaşın.
Yazmak yoruyor insanı.

iyiliğine çok iyi bir insan sadece kavga anlarında başka birine dönüşüyo sanki o ak diyosa asla kara dedirtemezsiniz öyle inatçı

Adam "yazasim yok" deme noktasina ulasmis, siz hala iyiligini savunuyorsunuz.

Canim bizde ayni okuldayiz tatil girdi ya araya uzak kaldik üstüne düşme bırak benimkide çok oynar dışarı çıkmasan bile dışarı çıkıyorum de ararsa dışardaydım duymadım de biraz korksun sen gez bırak o derdine yansın o diyo nasıl olsa telefonun başında mesaj atmamı bekliyo diye düşünüyo

Anladım. Peki hiç küsüyo musun? Aşkta oyun falan olmaz ama küsmeyi bilmeyen sürekli affeden kadınlar çok eziliyor. Net fikrim bu. Canını mı sıktı istemediğin bişey mi yaptı küs kal bi süre. O düşünsün sonrasını.

Canim bizde ayni okuldayiz tatil girdi ya araya uzak kaldik üstüne düşme bırak benimkide çok oynar dışarı çıkmasan bile dışarı çıkıyorum de ararsa dışardaydım duymadım de biraz korksun sen gez bırak o derdine yansın o diyo nasıl olsa telefonun başında mesaj atmamı bekliyo diye düşünüyo
şu andan itibaren uygulayacağım bunu :KK70: ama umrunda olur mu bilmiyorum

3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyo
Cogu erkek gibi iste 'sadece yanindayken seviyor' demek ki .. Guclu olup sizlanmak yerine onu kiskandirmak araya mesafe sokmak soguk davranmak zorundasin bence eger degerini anlamasini istiyorsan.. Yoksa da sal gitsin.. Benim eski erkek arkadasim da ayni boyleydi 4 sene sonunda ayrildik .

X