Yazası yokmuş!!!

Baskasi sormus, ben de yas soracaktim. Liseli sandim seni. Bu saat basi mesajlasmalar, hem de laf olsun diye, liseli ergen isi, kusura bakma. Sirf mesaj atmis olsun diye, laf olsun diye mesaj atacak. Atmazsa sorun cikiyor. Adam hakli bence. Azicik nefes alacak alan birakin insanlara. Yoksa onlar nefes almak icin sizi birakir. Olgunluk olarak esit degilsiniz bence. E zaten 3 senedir senin ittirmenle gitmis. Ha ittirme dedigimiz mesajlasma kavgalariysa bilemem. Uygun bir cift gibi durmuyorsunuz. Ya biraz olgunlas, tavirlarini degistir, ya da o kisiyi kaybetmeye hazir ol.

şu andan itibaren uygulayacağım bunu :KK70: ama umrunda olur mu bilmiyorum
Hep sen kovalamışsın canım bırak biraz o kovalasın şu erkeklere kendimizden çok değer vermiyomuyuz en büyük hatayı burda yapıyoruz kimsenin bi tarafını kaldırma bırak burnu sürtünsün

Hem kendinden 10 yaş küçük bi kız bul hem de yazasım yok de konuşmaktan sıkılıyorum de sürekli tersle.Kusura bakma ama tam bir kütük.Bırak o senin peşine düşsün evde kaldım diye.
Kendine engel olamıyorsan telefonu sessize al annene filan ver saklasın.Atıyorum 8e kadar ağlasamda sızlasamda verme de.Biraz uzaklaş bakalım ne yapacak.Aynı devam ederse postala gitsin.Daha sevgiliyken bu kadar rahat sıkıldım diyorsa evlenince ohoo...Hayat kahır çekemeyecek kadar kısa.Hele gerçekten bi aşık ol,adam gibi biri çıksında o zaman gör sevmek sevilmek nasıl olurmuş :) Hakkında hayırlısı olsun..

Merhaba bayanlar sevgilimle surekli olmasa da kavgalarımız oluyo ve yine onlardan birini yasiyorum su an. sevgilim hic boyle romantiklikten falan anlamaz. Kavga sirasinda bunu soylersem uzulur mu falan asla dusunmez. Bana aksam oynayacam bilgisayardan hep yazamam falan dedi neyse tamam dedim 2 bucuk saat gecti hala tik yok napiyosun dedim oyun oynuyorum hala dedi neyse 1 saat daha gecti hala mi oyun dedim yok cay yapiyorum arkadaslarim gelcek dedi neden bana yazmadin o Zaman dedim yazasim yok yazmadim dedi ne demek yazasim yok ya dedim kime yazasin var ozaman dedim 1 saattir kimseye yazmiyorum dedi. Ve bana daha onceden degismeye calisacagim flan diye soz vermisti ayni tas ayni hamamsin dedim sende aynen olesin diyo napacam ben bu adamla bilmiyorum artik ozguvenimi yikmaya başladı.
konuşuyorsunuz işte ..yazmak ne oluyor..çocuk bıkmış demekki..

Çok şımarmış.. Kendini biraz çekmen gerek. Erkeklerin üstüne düşmek yaramıyor malesef.. Denenmiştir... Benzer bir olay yaşadım, birkaç gün ortadan kayboldum hizaya geldi.. Tavsiye ederim arkadaşım..

ya işte hep bunu bilir, bunu söylerim: aşık olan adam,seni görmek,konuşmak ister. yapmıyorsa ilgisi yok demektir. bu kadar basit.

Üstüne düşmeyin bu aralar yokluğunuzu fark eder mesaj atarsa nerdesin diye yazasım yoktu meşguldüm diyin anlar o imayı

canım üzme kendini, neticede bir erkek yani kadınlar gibi düşünmüyor onlar. bir an önce evlenmeye bak bence canım. seviyorsun anladığım kadarıyla.

bence sen onun özgüvenini yık
sabret
arama sorma yazma hep o ilk yazsın arasın sorsun
bakalım ne oluyor

Kesinlikle degisen siz olun bırakın eskisi gibi takmayın onemsemeyin o nasıl yazasım geelmedi diyo tamam diye cevap verip bida mj atmayın bakalım farkedicekmi

X