Hayir calismiyoPeki çalışıyo mu aynı zamanda okurken? Belki yoruluyodur
21Yaş kaç?
Baba parası mı yiyor yani anlamadım? Biraz sorunlu bi kişilik gibi geldi yanlış anlama amaHayir calismiyo
sayılmaz kira parası geliyoBaba parası mı yiyor yani anlamadım? Biraz sorunlu bi kişilik gibi geldi yanlış anlama ama
Hep sen kovalamışsın canım bırak biraz o kovalasın şu erkeklere kendimizden çok değer vermiyomuyuz en büyük hatayı burda yapıyoruz kimsenin bi tarafını kaldırma bırak burnu sürtünsünşu andan itibaren uygulayacağım bunuama umrunda olur mu bilmiyorum
konuşuyorsunuz işte ..yazmak ne oluyor..çocuk bıkmış demekki..Merhaba bayanlar sevgilimle surekli olmasa da kavgalarımız oluyo ve yine onlardan birini yasiyorum su an. sevgilim hic boyle romantiklikten falan anlamaz. Kavga sirasinda bunu soylersem uzulur mu falan asla dusunmez. Bana aksam oynayacam bilgisayardan hep yazamam falan dedi neyse tamam dedim 2 bucuk saat gecti hala tik yok napiyosun dedim oyun oynuyorum hala dedi neyse 1 saat daha gecti hala mi oyun dedim yok cay yapiyorum arkadaslarim gelcek dedi neden bana yazmadin o Zaman dedim yazasim yok yazmadim dedi ne demek yazasim yok ya dedim kime yazasin var ozaman dedim 1 saattir kimseye yazmiyorum dedi. Ve bana daha onceden degismeye calisacagim flan diye soz vermisti ayni tas ayni hamamsin dedim sende aynen olesin diyo napacam ben bu adamla bilmiyorum artik ozguvenimi yikmaya başladı.
Evlenince herseyin daha koti olmasindan korkuyorum açıkçasıcanım üzme kendini, neticede bir erkek yani kadınlar gibi düşünmüyor onlar. bir an önce evlenmeye bak bence canım. seviyorsun anladığım kadarıyla.
canım bu adamı kendine başka türlü bağlayamazsın bence, hakkında hayırlısı.Evlenince herseyin daha koti olmasindan korkuyorum açıkçası
canım bu adamı kendine başka türlü bağlayamazsın bence, hakkında hayırlısı.
Kendinize saygiyi yitirmeyi hicbir zaman. Ilusk
Bende kendime ne saygi kaldi ne ozguven dipte goruyorum kendimi ezilmis