Ama o kuzeninin falan mesajlarına anında cevap verir bana özgü davranışı geç cevap vermekOnun gibi olmaya çalışma zaten. Sadece sendeki değişimi farkettiği zaman (sen ilgiyi kesince sessizliğe gömülüp soğuk davranınca farkeder) kısaca üzgün ve kırgın olduğunu söylersin.
Ama bana soracak olursan kırılacak bi durum yok sürekli msjlaşılıp konuşulmaz ki? Yani insanların yapacak işleri olur bende evde olsam bile tüm gün sevgilimin attığı msjları çok geç görebiliyorum.
Birazcık relaks olmalısın
bir de bu yaz nişanlanmak için babamı ikna etmeye çalışıyordum artık korkuyorum onunla evlnmektenO zaman ne diye katlaniyosunki 3.yil bide degmez inan evlenince daha beter.olur bunun boylesi
ayrılamıyorum işte ayrılmaya karar veriyorum ama yüzünü görünce sesini duyunca diyemiyorum ağzımdan çıkmıyo kelimelerIlgisiz adam yorar insani. Ne gerek var ki yorulmaya?
bir de bu yaz nişanlanmak için babamı ikna etmeye çalışıyordum artık korkuyorum onunla evlnmekten
aaa bukadarida fazla taş olsa çatlar. neden ona bukadar tahammül ediyorsun burda bu sebepler yüzünden bisuru boşanmayı düşünen kadınlar var. üstelik seni ona bağlayan ne evlilik ne çocuk var. kendini niye ezdiriyosunki? yaş kaçtı buarada?Ayrilsak uzulmicen ni hic diyorum seni ilgilendirmez diyo bana ben anlamıyorum bu adami hic
iyiliğine çok iyi bir insan sadece kavga anlarında başka birine dönüşüyo sanki o ak diyosa asla kara dedirtemezsiniz öyle inatçıHey, boyle bir adamla evlenilir mi? Cildirdiniz mi siz??? :/
Demek ki senin tavrınla alakalı. Hiç değiştirdin mi davranışını? Şöyle bi ay kadar?Ama o kuzeninin falan mesajlarına anında cevap verir bana özgü davranışı geç cevap vermek
21 yaşındayım üniversite okuyoruz ikimizdeaaa bukadarida fazla taş olsa çatlar. neden ona bukadar tahammül ediyorsun burda bu sebepler yüzünden bisuru boşanmayı düşünen kadınlar var. üstelik seni ona bağlayan ne evlilik ne çocuk var. kendini niye ezdiriyosunki? yaş kaçtı buarada?
koç :)Boğa burcu musanki kardeşimi anlatıyosun gibi
babam falan evde olduğu için kızıyor duyuncaYazmak ne kardeşim? Yazışmak mı kaldı? Telefonlaşın.
Yazmak yoruyor insanı.
iyiliğine çok iyi bir insan sadece kavga anlarında başka birine dönüşüyo sanki o ak diyosa asla kara dedirtemezsiniz öyle inatçı
küçükte degilsin canım ama o daha olgunlaşmamış ilişkiye saygısı kalmamış ne yapmayı düşünüyorsun?21 yaşındayım üniversite okuyoruz ikimizde
Adam "yazasim yok" deme noktasina ulasmis, siz hala iyiligini savunuyorsunuz.
ilişki bitmiş belki de ben görmek istemiyorum halaAdam "yazasim yok" deme noktasina ulasmis, siz hala iyiligini savunuyorsunuz.
Anladım. Peki hiç küsüyo musun? Aşkta oyun falan olmaz ama küsmeyi bilmeyen sürekli affeden kadınlar çok eziliyor. Net fikrim bu. Canını mı sıktı istemediğin bişey mi yaptı küs kal bi süre. O düşünsün sonrasını.koç :)
şu andan itibaren uygulayacağım bunuCanim bizde ayni okuldayiz tatil girdi ya araya uzak kaldik üstüne düşme bırak benimkide çok oynar dışarı çıkmasan bile dışarı çıkıyorum de ararsa dışardaydım duymadım de biraz korksun sen gez bırak o derdine yansın o diyo nasıl olsa telefonun başında mesaj atmamı bekliyo diye düşünüyo
Cogu erkek gibi iste 'sadece yanindayken seviyor' demek ki .. Guclu olup sizlanmak yerine onu kiskandirmak araya mesafe sokmak soguk davranmak zorundasin bence eger degerini anlamasini istiyorsan.. Yoksa da sal gitsin.. Benim eski erkek arkadasim da ayni boyleydi 4 sene sonunda ayrildik .3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyo
o 31 yaşında ne yapacağımı hiç bilmiyorum söz geçiremiyorum kendimeküçükte degilsin canım ama o daha olgunlaşmamış ilişkiye saygısı kalmamış ne yapmayı düşünüyorsun?