kirilmayin ama sizi sevmiyor gibi geldi..
3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyoNe zamandır sevgilisiniz? Bence 1 saat çok kısa bi süre neden msj atmadın diye hesap sormak için. Eğer çok az görüşüyosanız ve sohbet etmiyosanız hiç o yüzden bu kadar takmış olabilirsin bunu. Onun haricinde saat başı msj atmak cevap beklemek çok fazla değil mi sencede?
3 yildir ben yurutuyorum bu ilidkiyi diyorum hep sen haklisin diyo ama kavga edince falan asla ozur dilemez haksizda olsaönemsemiyor gibi... tek taraflı çabayla yürümez
Cok ilgili degil sadece kavga aninda bana niye dusman oluyo anlamiyorum surekli kalbimi kirma cabasi yazasim yok senle konusmaktan sıkılıyorum kavga bitincede ben demek istemedim seb dedirttin diyoçok ilgili birini arıyorsun sanırım. ama eğer o aşırı ilgili değilse bu seni sıkar
eğer ilgisiz kalamam diyosan ayrıl gitsin derim
Eminim bir mesaj bile atmazOnun yazasi yoksa sende yazma.ilgilenme arama sorma.bak bakalim napcak
sizin onu birakmayacaginizi düşündüğü için rahattir belkide..bilemedim. umursamaz taraf neden hep erkekler olur bunun bilimsel bi kanıtı olması lazım! :)Soruyorum sevmiyosan ayrilmak istiyosan soyle diyorum ben oyle bisey demiyorum sen cikartiyosun benim yapim bu falan diyo
Bence msjlaşma işini abartma. Hatta sen msj atma bi süre o yazdıkça cevap yaz sadece ve kısa öz şekilde. Niye yazmıyosun niye canın istemiyo diye başının etini yiyerek üzüldüğünü anlatamazsın.3 yildir birlikteyiz ve surekli birlikteyiz aslibda okul varken okul tatil olunca memleketlere gidince boyle yapiyo
Ayrilsak uzulmicen ni hic diyorum seni ilgilendirmez diyo bana ben anlamıyorum bu adami hicsizin onu birakmayacaginizi düşündüğü için rahattir belkide..bilemedim. umursamaz taraf neden hep erkekler olur bunun bilimsel bi kanıtı olması lazım! :)
Bende onun gibi olmaya calisiyorum ama ben bu kadar ilgisiz davranmaya alisamiyorum :)Bence msjlaşma işini abartma. Hatta sen msj atma bi süre o yazdıkça cevap yaz sadece ve kısa öz şekilde. Niye yazmıyosun niye canın istemiyo diye başının etini yiyerek üzüldüğünü anlatamazsın.
Eğer senin üzüldüğünü farketmesini istiyosan sessizliğinle göster
O zaman ne diye katlaniyosunki 3.yil bide degmez inan evlenince daha beter.olur bunun boylesiEminim bir mesaj bile atmaz