Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Iyi geceler kizlar,

Biraz kirik hissediyorum. Atesim inip cikiyor. Gelemedim bugun o yuzden. Birazdan menumu paylasicam.

sımdı nasıl oldun kız
Senin menu ayni , sabah ile sahur yer degistirdi sadece.

Senin kilo vermen durmaz.

ayy ınsallah durmaz kendımden umıtlıyım de bılerek de az az verıyorum yoksa haftada 4 kıloda verırım ama o tıkanma durma noktası en buyuk korkum onun ustesınden gelemem

Kızlar çok hastayım yemek yiyemedim çünkü miğde bulantım var migrenle boğuşuyorum geçmek bilmiyor birde grip oldum

gecmıs olsun bu havalar ınsanı perısan edıyor herkes hasta

İstesem dw yiyemiyorum canım midem almıyor inan portakal da ilaç içmek için zorla yedim en az rahatsız eden o oldu
Kusura bakma gercekten de bugun cok sis hissettigim icin sana ozendim.

Kafami gomsem keske bu gibi durumlarda da yemesem.

Bir an once iyilesmeni diliyorum. Portakal iyi degil aslinda hasta iken cunku asit iceriyor o. Peynir ekmek zorla yeseydin daha iyiydi.

Taksitle mi bakiyorsun kiz mesajlara. Sabah kis aksam yaz havasi ya da tam tersi. Stresle ates olunca ben de yemeye sariyorum. Keske fatma gibi yemesem.

kızlar bırsey sorcam
sımdı salı yemege ıftara davetlıyız arkadaslarımıza
onlar bana gelırken ev gormeye cok cıcı fıncan takımı almıstı cok begendım şirin sevımlı bırsey mutevazı
ama ben ne alacagımı bılemedım salı gunu gıderken onlarda yenı ev aldı evlerıne ılk kez de yemege gıdıcem
tuttum 6 kısılık catal kasık setı aldım
sızce sacma mı ?

ya cay bardak setı vardır hanı fıncana bardak karsılık bılemedım
sadece tepsı falan alsam basıt olur dıye dusundum
hanı cok abartmadan ama altda da kalmadan bırsey almak ıstedım cok samımı falan olsak bambaska seyler olurdu daha kolay olurdu da

sızce sacma mı olmus catal kasık takımı
netde resmını bulursam atayım resmını buraya

Sağolasın canım birden bire bastırdı 3 gündür migren vardı ama bugün şiddetlendi. Perişan etti beni ya

Hediye olarak cay kasik setlerini ve fincan takimlari yasaklansin.

Ben cocukken az gidip gelmiyordu bunlar. O ona goturuyor o ona , sonunda goturdugu hediye kendine geliyormus , ahaha.

Ihtiyaca bagli. Ben bi kettle tercih ederdim.

ınan buraya gırebılmek ıcın tum gunluk plan programımı ona gore yapıyorum
normalde normal sartlarda normal ınsan bu yorgunluga gıder uyur
benım sorumlulugum oldugu ıcın burdayım

Hediye olarak cay kasik setlerini ve fincan takimlari yasaklansin.

Ben cocukken az gidip gelmiyordu bunlar. O ona goturuyor o ona , sonunda goturdugu hediye kendine geliyormus , ahaha.

Ihtiyaca bagli. Ben bi kettle tercih ederdim.
ben bana gelen hedıyelerı hep kullandım valla
hıc bana gelenı dırek goturmedım
ayyy yenı evlıyken bırsuru borcam gelmıstı !
hepsını arkadasımın cafesıne goturdum sadece onları
onun dısındakılerı hep kullandım

bana ne gelse ben mutlu olurum da ınsanlar begenır mı onda kendıme guvenemıyorum hıc
hıc rıske gırmeden hatırı sayılır her turlu ıse yarayacak hedıyelere gırısıyorum
ama bu arkadasa cok kararsız kaldım tam zevkını kestıremedıgım bırı

ınan buraya gırebılmek ıcın tum gunluk plan programımı ona gore yapıyorum
normalde normal sartlarda normal ınsan bu yorgunluga gıder uyur
benım sorumlulugum oldugu ıcın burdayım

Ben de girmesem de aklimda var. Ne yaptilar , ne ettiler var. Disaridan giremedim bugun sarjim bitti. Zaten okula da gec kaldim alarmi duymamisim. Kendimi attim disari. Sarj bitmek uzereydi. Butun gun oradaydim.

Ciddiye aliyoruz kilo isini ondan. Yoksa ismini yazdir git yani, biz de cok guzel yapariz onu.

Denedim ama daha kokuları bile mahbetti beni rahatsız etmeyen bi portakalı buldum

Borcam pasabahce . Hayir evde varsa insan otekini niye kullansin Bu bicakla adam kesilir be begenir tabi. Begenmissin almissin.

yaa guzel mı
sen fena degıl dedıysen o kız kesın begenır
sen kolay kolay bırseye guzel fena degıl demezsın
Begendim begendim.

Denedim ama daha kokuları bile mahbetti beni rahatsız etmeyen bi portakalı buldum

Ayran corba sutte icebilirdin ya da haslanmis patates, bilemedin muz.

Portakalda fruktoz var ya , asitle o rahatsiz etmistir seni. Biz bi de hassasiz mide konusunda. O bakimdan fatma.

Doğrudur canım deneyebilirim bi dahakine inşallah ihtiyaç olmaz tabi de hiç geçici durmuyor

Elma sirkesi mideye dokunuyor canım dikkatli tüket
Dokundugu icin acmadim geri vermistim ama temizlenmek icin sart gibi gorunuyor. Iki hafta detox filan yapacagim.

Mumkun oldugunca tabi ki. Benim detoxlarim latteyi gorene kadar.

Bu hafta iki kursum bitiyor. Cok yoruluyorum. Bugun sinav vardi mesela. Haberim yok, odevleri yetistiremiyorum. Aslinda eskiden beri tembelim ben. Hep son gune birakirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…