- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.521
Bende oyle dusunup almadimyıne kıvrılır bence o
ayy sagolasın
belım nasıl sızlıyor anlatamam
Menu yok
Susuzluktan agriyor basin canimm yaaKızlar çok hastayım yemek yiyemedim çünkü miğde bulantım var migrenle boğuşuyorum geçmek bilmiyor birde grip oldum
Migren sorunum var canım artık susuzluktan mı açlıktan mı bilmiyorum 3gündür vardı ama hafifti dün coştu. Ağrıyla beraber mide bulantısıda oluyor o yüzden yiyemedim sahurda yok yani. Bugün oruç tutmadım bide üstüne grip oldum halim fena yaniSusuzluktan agriyor basin canimm yaa
Hamilelikten önce benimde vardı doğum emzirme derken kullanmadım. Sonra da fırsat bulup doktora gitmedim rapor çıkartmam gerekiyor aslında 1 aylık koruması olan bi ilaç varmış onun içinde rapor gerekliymiş ramazan sonrası kesin gidecem böyle olmuyorMigren icin ilac kullaniyorum ben, uyumama da yardimci oluyor. Sen de alsan rahatlarsin belki.
Amann cok konusuyor o , once kendine baksin.
Kuzum unv yillarimda bende de vardiHamilelikten önce benimde vardı doğum emzirme derken kullanmadım. Sonra da fırsat bulup doktora gitmedim rapor çıkartmam gerekiyor aslında 1 aylık koruması olan bi ilaç varmış onun içinde rapor gerekliymiş ramazan sonrası kesin gidecem böyle olmuyor
NAsılsın kuzumSelam kizlar. KK den arkadasla oturduk bi seyler atistiriyoruz :)
Dun usutmusum bugun midem kotu. Sen nasil oldun zeyna.NAsılsın kuzum
Hahahah yoksa kahve dükkanı mi isletiyorsun. Canım çekti ha :))N nscckts
19 mayis 2018 menusu
10:00 chai latte (sutlu chai cayiyla yapilan )
12:00 almond latte (badem sutuyle yapilan latte)
13:00 falafelli domatesli sandwich + turmeric latte(zerdecal tozuyla yapilan latte)
14:00 soguk latte(buna bi sey diyemiycem , tamamen sicak ve soguk oldugu icin.)
17:30 turmeric latte
18:30 yumurtali sebzeli ceyrek sandwich
19:00 15 badem + 2 bardak ayran
Bu kadar yedigim yeter.
Sonra 2 tatli patates + 1 kaynamis dolmalik biber .
Bir de bitki cayi ve normal cay .