- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.461
Iki hafta sonra yepyeni bir kilo istiyorum ve 30 mayis icin 57 e ulasmaya calisicam. Yarindan sonra cok hain planlarim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelisme var galiba sende.
zeynaaaaaaaaaaaaa .19.05.2018 menum N nscckts
5 zwytin 1 silim ekmek 2 kk peynir
Ogle.yarim bardak limonata ceyrek simit ceyrek gozleme
Saat 16.00 2 mini tuzlu kurabiye
Aksam 1 dilim ekmek ve peynir
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus Muttapa7555
Sebzeli pasta yaptiysan olur.Ya kızlar yarın ben ince bi dilim pasta yiyebilir miyim sözde verdim ama
Ciddi bişi sordumSebzeli pasta yaptiysan olur.
Owww cok ciddisin.Ciddi bişi sordum
Ya söz vermiştim içim huzursuzdu yiyip kurtulcam dediğin gibi nerdeyse rüyalarıma gircek yaOwww cok ciddisin.
Hayir desek yemeyecek misin bence yiyeceksin. Ye kurtul bir daha da tatli lafi duymayayim agzindan.
Rüyana girmesinde sakınca yokYa söz vermiştim içim huzursuzdu yiyip kurtulcam dediğin gibi nerdeyse rüyalarıma gircek ya
Bu nasıl menü
Canim bir sey denedim
Fakat ust kisminuin ucu yani gogus altina kadar cikan yerde ince bir yapiskan malmeze koymuslar
Asagi dogru kivrilmasin diye
Fakat kivriliyor
Yani kiyafet icine giyip disari ciksam sorun yaratir gibi.
Sporda kullandigim bir sey var dalgic kumasi gibi onun da ise yarafigini dusunuyorum ama kiyafetle giyilmez anxak esofman altina oluyor o.
Ten e bir daha bakayim
ayy sagolasınŞimdiden geçmiş olsun :)
Hastayım miğde bulantısı sadece portakal yiyebildim onuda ilaç içebilmek içinBu nasıl menü
O bicim menu.Bu nasıl menü
Kızlar çok hastayım yemek yiyemedim çünkü miğde bulantım var migrenle boğuşuyorum geçmek bilmiyor birde grip oldum
İstesem dw yiyemiyorum canım midem almıyor inan portakal da ilaç içmek için zorla yedim en az rahatsız eden o olduO bicim menu.
Gecmis olsun fatmacim.
Keske ben de senin kadar az yeseydim. Bugunum ekmekli gecti ya.