- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Ahhhaaa haaaSüpermiş. Bizi anca hayvanat bahçesine goturuyorlardi :)))
Çok çok geçmiş olsun aman dikkat etIyi geceler kizlar,
Biraz kirik hissediyorum. Atesim inip cikiyor. Gelemedim bugun o yuzden. Birazdan menumu paylasicam.
Evet nasılda büyüdüler diye diye koşturuyoruz arkadaşlarla.Kacinci kata cikiyorsunuz krizantem hanim.
Ya tutarsa.
Ooo nasil okul yahu bu. Ne guzel.
Tatli kosusturmalar bunlar.
Kız hani latte içmeycedin öyle anlaştıydık senle18 Mayis 2018 menusu N nscckts
10:00 chai latte
13:00 latte
16:30 zerdecal latte
17:20 yarim latte
19:00 bir kase mercimek corbasi + firinda bir tatli patates+ 5 domates + bir bardak ayran
21;30 kirmizi dolmalik biber (sicak su doktum uzerine akilli olsun)+ firinda 2 tatli patates.
21:40 hindibaa
23:30 bitki cayi
Evde yogurt kalmadı bugün yapcam... aslında çok değil de neden artış oluyor anlamadım. Ekmek de yemiyom artık.Bununla ala ala hava alirsin. Kilo alinmaz bu menuyle gayet uyumlu. Biraz da yogurt, bademe mi agirlik versen.
Amin canım Allah razı olsunKizlar Allah orucunuzu kabul etsin.Her zaman yazmiyorum ama aklimdasiniz biliyorsunuz.
Doğrudır valla ben bahçeye indiğinde bile üretime geçiyorum senaryoları Allah sana da kolaylık versinYapmiyorum kuzum.
Sadece arada bu annelik koruma gudusu akla hayale gelmez dusunceler uretmiyor degil
Allah kolaylık versin canım işin zorkızlar kac gundur oyle yorgunum kı ptesıne kadar mısafır var
salı bız ıftara davetlıyız
haftada salı carsamba persembe gunlerı yıne mısafırım var
haftaya pazar adanadayım
Kiz o konunun nesinde ban yedinBi zamanlar bi vermicem iste vermicem vardi.
O konuda da ban yemistim.
Sagol zeyna. Londra nin havasi bir sicak bir soguk. Sabah yaz aksam kis gibi. Ondan herkes hasta buralarda. Fransizca cok guzel bir dil. Bir ara sarmistim ama biraktim. Simdi el sanatlariyla ugrasiyorum.Gecmis olsun canimm.
Fransizca egitim vrren okul
Fr ile iletisimli vs
Sen bi de bugunku menumu gor . Paso latte.Günaydın
Ziyaretçiniz geldi :)
Dün ne yedim yazayım bende :)
Gece iki haşlanmış yumurta domates salatalık bol su
İftar süzme mercimek çorbası/ fırında alabalık/ salata/ soda
@AklinYolu1 o nasıl bir menü latte latte latte :))
Bi ara bırakiicimmm diyordun noldu :)
Severek ayrılmanın vakti geldi bence :)
@nscckts bütün antepi alır iftara artık :)
Neler neler yaparsın şimdi keşke yakın olsaydık
Imzaladigimi hatirlamiyorum.Kız hani latte içmeycedin öyle anlaştıydık senle
Siyasette populer olan bi uyeyle takismistik. O konuda siyasetteydi zaten.Kiz o konunun nesinde ban yedin
Katılıyorum sana :)@ebrar1980 o kadar uyari yaptim. Baska diyet topiklerinde takilmak yok diye. Bu topige ne kadar katki sagliyorsun da baska topiklere zamanin oluyor.
Yani listeden silindin. Yolun acik olsun.