Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Arkadaslar daha bir sistem oturtamadim. Bu yarisma otekine gore farkli cunku. O yuzden haftalik sonuclari excel ile verecegim.

Gecen haftaki hedef oyunu kupalari eklendi . Bu haftaki hedef oyunu kupalari makaronda. Onlar yarin eklenecek.

upload_2018-5-16_20-18-41.png

Son düzenleme:
Arkadaslar daha bir sistem oturtamadim. Bu yarisma otekine gore farkli cunku. O yuzden haftalik sonuclari excel ile verecegim.

Gecen haftaki hedef oyunu kupalari eklendi . Bu haftaki hedef oyunu kupalari makaronda. Onlar yarin eklenecek.

Eki Görüntüle 2147134
Şimdi bunun türkçesi ne benim 6.3 yıldız ne olacak. Yıldızlar nasıl virgüllü oldu ay kusura bakmayın hakikaten basmıyor kafa rakamlara

Şimdi bunun türkçesi ne benim 6.3 yıldız ne olacak. Yıldızlar nasıl virgüllü oldu ay kusura bakmayın hakikaten basmıyor kafa rakamlara
Kimsenin hakkini yemeyeyim dedim. Yildiz acisindan tam rakam olmayanlar oteki haftaya devrediyor.

Ornek 2.5 yildizin varsa haftaya 7.5 yildizla birlikte 10 yildiz yani bir kupa eder... ama 2.5 u 2 sayarsam 7.5 u da 7 o zaman toplam 9 yildiz eder ve bir yildiz eksiliyor. Sadece kupa sayilarina bakin siz. Gerisi bende. :cool:

Kimsenin hakkini yemeyeyim dedim. Yildiz acisindan tam rakam olmayanlar oteki haftaya devrediyor.

Ornek 2.5 yildizin varsa haftaya 7.5 yildizla birlikte 10 yildiz yani bir kupa eder... ama 2.5 u 2 sayarsam 7.5 u da 7 o zaman toplam 9 yildiz eder ve bir yildiz eksiliyor. Sadece kupa sayilarina bakin siz. Gerisi bende. :cool:
Hah tamam şimdi anladım ilk okul matematiği anca basıyor 2 kupam var gerisi sende:KK54:

4- Hesaplamalar yuzde uzerinden yapilir. Her 0.20 yuzdesine bir yildiz verilir. Her 0.20 yuzdesi kilo aliminda bir yildiz eksilir.

60 kg olan birinin 0.2 yuzdesi = 120 gram
70 kg olan birinin 0.2 yuzdesi =140 gram
80 kg olan birinin 0.2 yuzdesi =160 gram
.............

Yildizlar boyle verildi , sonra bildirimler ve hedef oyunu ile toplandi. Yani kilo verin bildirimleri tam yapin , hedef oyunu tam bilin kupalari alin. Tabi ki yarisma sonunda kupalari en fazla olan birinci olacak.

Bu haftaki hedef oyunu eksik. Yarin tam sonuclar cikacak.Hedef oyununu tam bilen yok o yuzden haftalik hedefine 100 gram ve 200 gram yaklasan tek kupa alacak.

Son düzenleme:
N nscckts 16 Mayis 2018 menusu.

Bugun cok stresliydim . Cok ac hissettim o yuzden. Neyse ki latte disinda zararli bi sey yemedim. Brokolim bitti. Biber , tatli patates ve domates stok yapmisim. :KK53:

11:00 yarim latte

11:30 hindibaa

12:14 11 badem + bi kibrit kutusu peyaz peynir + chai cayi

13:50 bir tabak haslanmis ( brokoli + biber+ tatli patates )

15:00 yarim latte

15:15 hindibaaa

17:00 sebzeli corba + 20 badem

18:00 soya latte

19:40 yarim latte

20:45 iki tabak haslanmis ( brokoli + biber+ tatli patates )

23;30 bitki cayi.

Iyi akşamlar kızlar

Hepiniz harika kilolar vermişsiniz

Bugün menü
Sahur
2 hurma
1 domates
Kk Peynir
2 lokma lık ekmek
Iftar
1 hurma
1 küçük kase mercimek çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata
1 kasık pilav
3 kaşık kuru fasulye
Spor yok

N nscckts
Menüm
Sahır 1 yumurta 2 mantar 1 yeşil yarım kırmızı biber 2 dilim peynirle omlet 1 kase kefir 1 domates 1 salatalık
İftar 3 kaşık kıymalı patlıcan 3 kaşık yogurt 2 kepçe çorba 4 kaşık salata
1 şişe maden suyu 1 sade kahve
Spor yok
Su bilmiyorum ne kadar içtim

Sahur
Domates peynir
Menemen
Sabah
1uçkun
1salkım üzüm biraz karpuz
İftar
1tabak sebze yemeği
Kavurma ve 2 kaşık pilav
Salata
Çayla
2kuru kayısı 1 hurma
Tatlısız ilk günüm:))
Spor yok balkonları yıkadım bikaç saatimi aldı
Kız niye N nscckts yi etiketlemiyon menülerden o sorumlu sonra niye eksi deme

Iyi akşamlar kızlar

Hepiniz harika kilolar vermişsiniz

Bugün menü
Sahur
2 hurma
1 domates
Kk Peynir
2 lokma lık ekmek
Iftar
1 hurma
1 küçük kase mercimek çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata
1 kasık pilav
3 kaşık kuru fasulye
Spor yok
Cancazım sende N nscckts yi etiketlemeyi unutuyorsun sanırım menülerden sorumlu...

X