Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Dusur sen 150 tl ye anlasalim.

7 ay once niye olmadi peki. O zaman olmadiysa simdi de olmaz bence. Insan bi isinamazsa bi daha isinamiyor. Senin burcun neydi kiz.
Ya yeni ameliyat olmuş gelmiştim. Cihazlara tam alışamamıştım, dudağını çok iyi okuyamadım. Adam zaten peltek midir nedir normalde iletişim sıkıntısı yaşamıyorum. İletişim problemli olunca ben tribe girdim çocukla görüşmek istemedim. Şimdi duymam baya ilerledi, bir daha denemek istiyorum. Sessiz yer bul seninle kelime çalışcaz okuycam o dudağı ya da dediklerini duycam dedim

Soylediklerin mantikli. Dur bakalim ne zaman goruseceksin.

Onun burcu Koç uyar mıyız sence
Burca gore uymazsiniz. Kiskanc ve agresif olurlar sen ise narin burclara sahipsin ama belli de olmaz.

Bu arada toplantıya giderken 57 kilo iken aldığım bi pantolonum vardı giydim çok azıcık göbüşüm çıktı onu da içine çektim gitti
Olacak bu iş önce fermuar düğme kapanmayı bırak biraraya bile gelmiyordu

Benim işim varken doluşun topiğe ben varken sinek avlayayım oku oku bitmedi yahu
Herkes birini bekliyor o yuzden topige kimse girmiyor. Ben musait oldugumda giriyorum fatmaaa

O gobek buraya gelecek.
Eee az kalmis o zaman. Vucut yapimiz da degisiyor zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…