- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Izledim ahahaa. Tuz koyalim ki ayaklari kokmasin.
Manita yaptin da kilsizini mi ariyorsun. ahahaha.yok ben kılsız seviyorumahahaha
Yok kanka, kılsız ve küpeli seviyorum. Bi de çok esmer ve çok sarışın sevmiyorum. Renkli göz de istemiyorum. Hayvansever, kumral, çok kısa boylu olmayan, küpeli arıyorumManita yaptin da kilsizini mi ariyorsun. ahahaha.Nefes alsin yeter diyecegiz ayni onlar gibi.
Harika dublajIzledim ahahaa. Tuz koyalim ki ayaklari kokmasin.
Uzayda çilek yiyeyim muz tadı gelsin diyosunYok kanka, kılsız ve küpeli seviyorum. Bi de çok esmer ve çok sarışın sevmiyorum. Renkli göz de istemiyorum. Hayvansever, kumral, çok kısa boylu olmayan, küpeli arıyorum
Siz görürsünüz, düşürücem az kaldıUzayda çilek yiyeyim muz tadı gelsin diyosun
Kupe kolay matkapla hallederiz.Yok kanka, kılsız ve küpeli seviyorum. Bi de çok esmer ve çok sarışın sevmiyorum. Renkli göz de istemiyorum. Hayvansever, kumral, çok kısa boylu olmayan, küpeli arıyorum
Evrene mesaj gonderince dusuyor mu. Mesgule dusmesin sonra.Siz görürsünüz, düşürücem az kaldı
Evet konusan kadin harika , ingilizcesi o kadar komik olmazdi.Harika dublaj
Kaç kere izledim bilmiyorum
Başka varsa paylaşcam
yok kanka bu sarışınKupe kolay matkapla hallederiz.
Veri tabanina baktim soyle bi sey cikti.
O yoklama çektiğim çocuk benim tarife uyuyor. Düşürcem görürsünüzEvrene mesaj gonderince dusuyor mu. Mesgule dusmesin sonra.
Evet konusan kadin harika , ingilizcesi o kadar komik olmazdi.
puhahahaha ben tek taş küpeli severim :ÇD
O yoklama çektiğim çocuk benim tarife uyuyor. Düşürcem görürsünüz
Ya yeni ameliyat olmuş gelmiştim. Cihazlara tam alışamamıştım, dudağını çok iyi okuyamadım. Adam zaten peltek midir nedir normalde iletişim sıkıntısı yaşamıyorum. İletişim problemli olunca ben tribe girdim çocukla görüşmek istemedim. Şimdi duymam baya ilerledi, bir daha denemek istiyorum. Sessiz yer bul seninle kelime çalışcaz okuycam o dudağı ya da dediklerini duycam dedimDusur sen 150 tl ye anlasalim.
7 ay once niye olmadi peki. O zaman olmadiysa simdi de olmaz bence. Insan bi isinamazsa bi daha isinamiyor. Senin burcun neydi kiz.
Burcum ikizler, yükselen yengeç, ay burcu balıkDusur sen 150 tl ye anlasalim.
7 ay once niye olmadi peki. O zaman olmadiysa simdi de olmaz bence. Insan bi isinamazsa bi daha isinamiyor. Senin burcun neydi kiz.
Onun burcu Koç uyar mıyız senceBurcum ikizler, yükselen yengeç, ay burcu balık
Soylediklerin mantikli. Dur bakalim ne zaman goruseceksin.Ya yeni ameliyat olmuş gelmiştim. Cihazlara tam alışamamıştım, dudağını çok iyi okuyamadım. Adam zaten peltek midir nedir normalde iletişim sıkıntısı yaşamıyorum. İletişim problemli olunca ben tribe girdim çocukla görüşmek istemedim. Şimdi duymam baya ilerledi, bir daha denemek istiyorum. Sessiz yer bul seninle kelime çalışcaz okuycam o dudağı ya da dediklerini duycam dedim
Burca gore uymazsiniz. Kiskanc ve agresif olurlar sen ise narin burclara sahipsin ama belli de olmaz.Onun burcu Koç uyar mıyız sence
Herkes birini bekliyor o yuzden topige kimse girmiyor.Benim işim varken doluşun topiğe ben varken sinek avlayayım oku oku bitmedi yahu
O gobek buraya gelecek.Bu arada toplantıya giderken 57 kilo iken aldığım bi pantolonum vardı giydim çok azıcık göbüşüm çıktı onu da içine çektim gitti
Olacak bu iş önce fermuar düğme kapanmayı bırak biraraya bile gelmiyordu