- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
valla eksılerı olanlar cok
yarın yandılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla eksılerı olanlar cok
Evet ya sana buradan gizli yazsin.kız sindy sen yaz benı etıketle soz aramızda kalcak
Evet ya sana buradan gizli yazsin.
Kupa almak cok zor simdi.valla eksılerı olanlar cok
yarın yandılar
Olmayan yarismaciya eksi verelim. Yaz kizim, 7 gun icin eksi.
kız yarın sındy yazıp yanına bır eksı koyayım ıcımden geldı
benım ıcın sıkıntı degılKupa almak cok zor simdi.
Haftada 3 kilo versem 24 yildiz aliyorum ancak 2 kupa ediyor, 3 kupa bile etmiyor yani.
boyle boyle dahıl etcez ıste aramızaOlmayan yarismaciya eksi verelim. Yaz kizim, 7 gun icin eksi.
Latte ile kilo verecegim goreceksin.benım ıcın sıkıntı degıl
kusursuz dıyet yapan sadece benım burda
boyle boyle dahıl etcez ıste aramıza
evet sındy bencede bı yerden baslamalısınLatte ile kilo verecegim goreceksin.
@_SinsireLLa_ yarismaya baslamadan -12 sin. Yerinde olsam bugun bildirip -10 yapardim.
Cok yonlu bir topigiz. Sifirdan degil eksiden baslatiyoruz.evet sındy bencede bı yerden baslamalısın
Aaa basalim cidden ya. Gec bile kaldik.duvarını basar duvar yazıları yazar kırletırım sındy :)
Tamam canim iyi geceler. Ben de vis a vis izleyeyim. Uykum gelince yatarim.ayyy uykum geldı yatıyorum ben
yarın kırletelım duvarını
ya cok kötüyken yüzümü güldürdün :)) cok tesekkürler:))he dogru demıs ben taşlarım mesela
cıkolata yedım derse ıyı yedın aferım basın goge erdımı derım
yedın yedın şiştın zaten daha ne yıyon derım
burası dıyet topıgı ne lokumu revanısı cıkolatası derım
sende duyuyormusun mıtsuuu
Canim iciyorum o ikis8ni bal ile katistiripCok yorgun olduğunu yazından hissettim zeyna. Su yerine au yazmışsın. Audi mi demek istedin:) sana dedim zerdecal ve zencefil cayi iyi geliyor.
Benim eksim var mı acaba ya