Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Baklava görmedim bitmiş olabilir:KK49:
Ama lokumu cayla yedim erir gitmiştir o eheheh:dondurma:
Yaglar oyle olmuyor kaliyor vucutta en olmadik yere gidiyor.

Soldaki yag ile ayni miktarda kas . farki goruyorsun. :KK53:

KasmiYagmi.jpg

Anlatmaya gerek yok diyosun:KK70: Ramazanda zaten tatlı yapmam eger bi yerde rastlasırsakda kendilerinden uzak durma niyetindeyim:KK12:
Ben tatliyi cok seven biriydim hala da severim . Tatli istegim gelmesin diye meyve bile yemiyorum .

Insulin direnci maalesef boyle bi sey. Yedikce doymuyorsun , doymadikca yiyorsun. :KK53:

Ahhh bi de kahveyi biraksam tam olacak ama onu da azalttim baya. Buna da sukur. :confused:

Ben tatliyi cok seven biriydim hala da severim . Tatli istegim gelmesin diye meyve bile yemiyorum .

Insulin direnci maalesef boyle bi sey. Yedikce doymuyorsun , doymadikca yiyorsun. :KK53:

Ahhh bi de kahveyi biraksam tam olacak ama onu da azalttim baya. Buna da sukur. :confused:
Zaten tatlı yedikçe yiyor insan yemezsede canı hiç istemiyor:)kilo vermede tatlı en önemli etken gerçekten

12 Mayis 2018 menusu N nscckts

8:06 zerdecal cayi

09:00 chai sutlu

10:00 roibos latte

11:30 bir bardak sicak sut

13:00 1 dilim sebzeli patates

15:00 soya sutlu latte (kahve ile olan bi bu var)

17:30 hindibaa +11 badem

20:00 uc badem + 3 domates + iki bardak ayran

21:20 iki bardak ( kaynamis kirmizi biber + brokoli ) suyu

23:30 bitki cayi

Arkadaslar boyle bir tablomuz vardi, hesaplanmasini isteyen boyunu , yasini , hedefini yazabilir. Eski yarismacilarin bilgileri bende var.

upload_2018-5-12_22-32-40-png.2146033
Boy 1 65
Yaş 37
Hedef 65

Benimde insülin direnci m var ilaç kullanıyorum:KK43:
Çok zor kilo veriyorum
Sporu abartmazsam kilo veremiyorum 30 yaş üzeri oluncada metabolizma yavaşlıyor kilo vermek te zorlanıyosun bide insülin direnci eklenince çok zor çooooooook:KK17::KK43:

X