Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Neyse ki bayram bitti:KK39:
Sabah sabah sıcak ekmeklerle kahvaltılaaar :KK72: dayanamadım birinin ucundan koparıp yedim heee:confused:
ay ucundan koparmakla kaldıysan iyi..lavaşları dürüm yapıp götürdüm ben.
Ekmekle aşk yaşıyorum resmen, erkek de neymiş :KK70: koca, kv konularına hiç anlam veremiyorum.

Kızlar zaten acıktım ekmek falan demeyin öyle şeyler bide sıcak sıcak diye tövbeler olsun :KK70:

Kalkıp su içeyim bari

Benimde elimde bir şişe su,
ekmek yiyemiyorum fatmoş sadece yazabiliyorum :KK70:
Acayip acıktım yaa

Ya eskiden yoktu, şimdi marketler tekli ekmekler de satıyor, taze taze..yok cibatası, zeytinlisi falan. Akla zarar o kokular.
Sıkıntı yaratmasa her akşam çay, ekmek, meze geçerdi benim ömür

Alışverişe gittiğimiz marketin içinde fırın var, o taraftan birşey alacağım varsa da almıyorum o kokular yüzünden:bicak:

ay ucundan koparmakla kaldıysan iyi..lavaşları dürüm yapıp götürdüm ben.
Ekmekle aşk yaşıyorum resmen, erkek de neymiş :KK70: koca, kv konularına hiç anlam veremiyorum.

Iyi ki kocacım fırıncı değil yoksa 250 kilo falan olduydum şimdiye:KK70:

:KK70: :KK70: kız sen kendin yaptıklarını yemeden iyi duruyorsun asıl.

Ben de Allah'tan hiç pratik bir insan değilim, öyle börekler pizzalar beceremem.

Bende yapamasaydım iyiydi yaa
Hiç üşenmem kötü bir huy :KK43:
Ilk evlendiğimde evimde oklava yoktu. gecenin saat 12'sinde soda şişesiyle hamur açıp, lavaş pişirip tantuni yemiş adamlarız bizz:KK70:

Benim eşim yemek yemekten feci zevk alan bi tip yani öyle kebap börek çörek meselesi değil zeytin peynir ekmek yese bile zannedersin kuzu çevirme yiyor. Karşısındaki tıka basa tok olsada onu görünce yiyesi geliyor yani. Eşim evde olmadığında daha kolay benim işim.
Varın halimi siz düşünün o yedikçe benim iştahım açılıyor ya göbeğinin düşmanı diyorum bende o yedikçe:KK70:

Ilk evlendiğimde evimde oklava yoktu. gecenin saat 12'sinde soda şişesiyle hamur açıp, lavaş pişirip tantuni yemiş adamlarız bizz:KK70:
Tantuni mi ah memleketim olsa da yesek :))) can evimden vurdun beni

Anemmm, ne şanslı adamlar var yaa. Yalnız topik diyet muhabbettinden çok yemek muhabbetine döndü yine. Tantuniii :kk77:

Benim eşim yemek yemekten feci zevk alan bi tip yani öyle kebap börek çörek meselesi değil zeytin peynir ekmek yese bile zannedersin kuzu çevirme yiyor. Karşısındaki tıka basa tok olsada onu görünce yiyesi geliyor yani. Eşim evde olmadığında daha kolay benim işim.
Varın halimi siz düşünün o yedikçe benim iştahım açılıyor ya göbeğinin düşmanı diyorum bende o yedikçe:KK70:
Ahanda benim erkek versiyonu :KK70: Ben de öyle yaa.

Ulen insan yer yer de hiç mi kilo almaz yaa
Benim eşim de aynısından canımcıım kendi yer birde beni zorlar neyse hadi bugünlük ye, bi seferlik tadına bak, sende al birtane.... hanselle grateldeki bir cadı vardı ya çocuğu şişmanlatmaya çalışıyordu, bende eşime derim "cadısın sen şişmanlatıp beni de yiceksin yakında" diye:KK70:

X