-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.061
Bir kac gun dikkat ettin kilo verdin , sonra ac kaldin yemeklere saldirdin ve kilo aldin.Şunu açiklayayim.
Kullandigim ilaclar hicbirsey yapmasamda iki ayda zaten yakladik %10 gibi bir oran goturdu benden.
Sorunum burada sizlerle basladiktan sonra ise dikkat ettigim halde işe yaramamasi.
Bunu da belki bir duraksama donemine girmiş olmakmi diye dusunuyorum.
Zaten benim oyle haftada 1 den fazla kilo vermek gibi dusuncem yok.spor yapmadigim icin hizli versemde sarkmalarim olacaktir.bunu da istemem.
Ama sizleri de bunaltmaya,vaktinizi almaya hakkinizin gecmesini istemem.yani birde hak odeme sorumluluguna girmeyeyim.
Daha fazla zorlamanin anlami yok.
Öpuyorum hepinizi.
Bol azimli kararli gunleriniz olsun.
Günaydın.http://www.imgim.com/6723inciy5070699.jpg
Kilom 73.3 çıktı bir günde -700 normal mi tecrübeli yoldaşlar? Birazdan kahvaltı yapacağım hepinize günaydın
Tünaydın kızlarrr
Kahvaltı yaptım
Domates salatalık kaşar şekersiz çay ve Nutella yedim azıcık
Sen de 66 yazacaktin. Senin kilonu niye karistiriyoruz acebaaa.Ben de kahvaltımı yaptım 10.00
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir, 4 zeytin, domates, salatalık, 1 dl tam buğday, 1 çay k. reçel
İlk hedef 76 yı görmek
Merhaba
Merhaba.Merhaba
Kurallarınızı okudum
Burada olunduğu sürece başka zayıflama tipiklerinde bulunmamak vb
Aklıma takılan 2-3 soru var
Cuma zayıflama yarışmasında deneme sürecindeyim 3 gündür
Eğer cevaplar Leh’ime olursa, burada devam etmek isterim memnuniyetle ...
1) tatlı, hamur vb istediğim kadar yiyebilir miyim? Kalori sayıyorum çünkü
2) yaktığım kalorileri de baz alıyor musunuz ?
3) yüzde ve diğer hesaplamaları siz mi yapıyorsunuz yoksa kilo vermek isteyen şahıslar mı?
Numaralandırarak cevap veririrseniz iyi olur
Teşekkür ederim
:) yüklüyorum hemenMerhaba.
Tarti resmini simdi yuklersen memnuniyetle cevap veririm.
Kurallari okudum kabul ediyorum ama ben tarti resmi yuklemem yha deniyor. O zaman hangi kurallar kabul ediliyor. Bunu da ben anlamiyorum.
O günleri görürüm inşallah neden karışıyor ben de anlamadımSen de 66 yazacaktin. Senin kilonu niye karistiriyoruz acebaaa.